Erotické masáže Praha

Matahari Kara

starší zážitek z léta.

přiznám se, že chodím spíš na thajské na ero velmi málo.

Chtěl jsem malou holku a řekl si, že chci foto s obličejem, což dost zužuje výběr. Mě se hrozně líbí ta fotka, kde se tak hezky směje.  Navíc mi připomíná mi spolužačku ze základky co chodila o rok výš a já jí leda potkal na chodbě

Nevim proč, ale byl jsem nějakej v nervu. Kus od vchodu postávali nějaký dva cizinci, kecali a čudili. Tak já půjdu, či počkám… pak entre..hezký salon, pocit luxusu je fajn.

a pak Kara. No já nevim, ale mě přijde, že na těch fotkách vypadá nějak jinak. Ten tip jak když se směje má obličej A a když ne má obličej B. Hezká, milá holka, ale ten wau efekt se u mě nedostavil..a to mi vrtalo hlavou celou dobu.

Při masáži se podle mě hrozně snažila, jemná, citlivá, přijemná. Krásný tělíčko, prsíčka pro mě super. Ona hladila mě, tak já chtěl hladit jí. Nebránila se, ale když jsem chtěl přejet po micině (fakt jemně!) dala mi najevo, že toto ne. Kdybych so dobýval dovnitř pochopil bych, ale já fakt jen přejížděl…a to mě jaké použít správné slovo. Asi mrzelo.

úsměvy, takový to fouknutí ach do ouška – to můžu. Závěr za mě OK. Byla to velmi příjemná masáž. Kara se asi hrozně snažila, ale u mě se to nějak prostě ten den nepotkalo.

takže doporučit asi ano, opáčko u mě ne. Ale jak jsem psal na erotické chodím tak málo, že raději vyzkouším nové vody. což ale jak dle zdejších recenzí chápu je možná chyba. U těch opakovaných návštěv se ledy asi prolamují značně rychleji.

cena dal jsem 60minu klasická erotická – teď na webu je 2000kč a neplatil jsem v létě méně? teď fakt nevim.

admin edit: https://tapky.info/?2416,kara-andelske-masaze-775-553-878-775553878

nbDWQrM8A6_thumb.jpeg

3.7 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx