Erotické masáže Praha

Tina – Candy Shop Massage

Za bonbonky v Candy Shop už podruhé, takže tentokrát mě uvítání sympatické „paní domácí“ u schodů a její uvedení dovnitř nepřekvapilo. Někomu to možná může vadit, když se kromě masérky potká i s jinými lidmi před masáží, pro mě ok. U baru už na mě čekala krásná slečna v elegantních černých šatičkách. A já byl v šoku, který jsem se snažil skrýt. Panebože, ta je ale nádherná! Už jsem zažil ledacos, ale tohle? Každý má vkus jiný, ale pro mě: dokonalost!

Vyberu si drink z nabídky baru (zdarma), je mi sděleno, že mají akci na hodinovou masáž – takže jsem místo 1800 za tantru mix platil 1700. Z vedlejší místnosti vypluje blondýnka pouze v osušce, nesměle se usměje, pozdraví a pokračuje za bar, aby si nalila drink. Já jdu ještě na toalety a pak jsem doveden do masážní místnosti. Přijímám společnou sprchu, slečna mluví pouze anglicky s dobrou výslovností (později se dozvídám, že je z Ukrajiny a v ČR 7 měsíců, přesto od ní české slovo neuslyším a na české věty nereaguje a nerozumí, nevadí, anglicky se domluvíme).

Sprchu zmínit musím, protože byla naprosto perfektní. Už z mé minulé návštěvy u Molly jsem si pamatoval, že sprchovou pasáž zde mají propracovanou a na vysoké úrovni. I s Tinou to byl úplně jiný level, než jinde. Nejen že je nádherná – bez šatů samozřejmě ještě víc – ideální postava a krásná ňadra, ale co tam se mnou prováděla, to se ani nedá popsat. Velice intimní, intenzivní a nádherné. A dlouhé. Prostě si usmyslela, že mě „udělá“ už tady, a jen s velkým přemáháním jsem se nevyklopil už tady. Možná jsem měl, nebyl jsem si ale jist, jestli bych byl schopen pak i podruhé. Každopádně úžasná pasáž.

Stejně jsem nevydržel dlouho… Chvilku mě masírovala lýtka, stehna, chodidla, záda, ale jak přešla na klouzavé B2B, velice kontaktní a intenzivní, plné vzdychání, kousání do ušního lalůčku, polibků, jak po mě tvrdě klouzala zadečkem a její nádherná prsa a pipinka se ke mně v zrcadle přibližovaly a zase oddalovaly, už to muselo ven… Takhle brzo se mi to u masáže stalo snad teprve podruhý…

Pak zaznělo do ouška smyslné „roll over“… Těšil jsem se na podobné klouzání i zepředu, ale ona se začala věnovat mému penisu, který teď po orgasmu změknul. Chvilku to trvalo, asi pět minut, ale evidentně ještě neměl dost. Opět to začalo být hodně intenzivní, skoro jako soulož, jen bez vniknutí, a udělal jsem se podruhý. Pak si lehla vedle mě, nádherně se mazlila a tulila, vzájemně jsme se hladili, pusinkovali, atd. krásné chvíle. Očekával jsem povel ke sprše, ale Tinka překvapila, otočila se ke mně zadečkem, začala se třít tam, kde to máme rádi, při tom tak krásně vzdychala… Tak potřetí takhle brzo po sobě, to už asi nedám… Nicméně nevzdala se a je opravdu šikovná…

Závěrečná sprcha, opět velice intimní, konečně jsme i prohodili pár slov, pak si mě důkladně osušila ručníkem a vyplula z místnosti. A já zjistil, že jsme přetáhli asi o 15 minut! Tak to má být, žádné spěchání a skoro vyhánění kvůli dalšímu klientovi, jako třeba u králíků. U baru na mě čekala v těch jejích sexy černých šatech, parádní kočka, velice příjemné překvapení. Že jsem byl u ní ten den první, asi pomohlo. Stejně jako, že se chovala tak, jako bych se jí líbil, což samozřejmě mohla jen hrát – nicméně v tom případě je to velice talentovaná herečka.

Masáž Tantra Mix, 60 minut za 1700 Kč (akce); LINK: https://tapky.info/?4158,tina-candy-shop-massage-773-667-250-773667250, tel.: 773 667 250

Tina_Candy_Shop-1.webp Tina_Candy_Shop_2-0.webp

5 3 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
23 listopadu, 2022 18:20

Jj Tina je šikovná…ta sprcha i závěrečná má hodně blízko k tomu, co předvádí Paula….jen legendární úchop se ještě zjevně nenaučila….jinak váš poklad bude dost často mezi jejími stehny nejen ve sprše zepředu/zezadu ale i na matraci….jen ta domluva a povisla prsa je zde trošku problém.

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx