Erotické masáže Praha

Laura – Infinity

Tak mám čas, tak ještě recenzi na Lauru z Infinity. Byl jsem, u ní, asi před měsícem v Koubkové, teď měla nějakou pauzu, asi cesta do  RU, tak napíšu něco i o ní.

Objednal jsem si klasickou, erotickou masáž. Čekání na chodníku zase asi 5 min…. Laura čekala za dveřmi zase ve tmě…jak je v Koubkové zvykem.

Sprchu nenabídla….tak jsem vykonal sám. Masáž začala klasicky masírováním rukama, k rozkroku se ani nepřiblížila. Před otočkou přišly na řadu, i její pěkné čtyřky. Asi nejlepší v Infinity.

Po otočce zase chvíli masáž a pak sklouznutí prsy, hlavně z boku . Docela si, na ně, nechala pěkně sáhnout až do konce. Pipinu neukázala a tedy ani pohladit nenechala, zadeček ano, ale tak sotva na dosah….. Při klouzání zepředu se hlavou stále odtahovala, oční kontakt žádný, a třeba jen lehké vzdychnutí, také ne. Ale manipulace s kámošem byla příjemná, bezbolestná. Komunikace skoro nulová.

Na konci jsem jí tedy dal 2T, sprcha zase samotná.

Celkem se nedá říci, že by to nestálo za to, ale za opakování to nestojí. Zažil jsem už lepší. Prsa má ale moc fajn, tak akorát. A přírodní. Nafouknuté, šestkové balóny, nemusím. Většina UK nebo RU si ale trochu nechá i na pipinu sáhnout. Za ty peníze…..

admin edit: https://www.tapky.info/?4041,laura-infinity-spa-603-373-881-603373881

4.5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx