Erotické masáže Praha

Kiki – Kristyna – PRAHA2naTajno – Luciiik23Praha2

Ahojte,

chtěl bych se s Vámi podělit o svou zdejší první recenzi na masérku Kristýnu (22 let). Její Tapky profil je zde. Její WhatsApp číslo je 731003923.

Dívka mne zaujala hlavně pro mnoho dobře vypadajících fotek a dobře udělaný WhatsApp business účet, který byl vážně vymazlený.

Z naší komunikace přes WhatsApp vyplinulo, že se jedná o její byt a pracuje sama na sebe. Umístění je skvělé – I.P. Pavlova. Jedná se o češku a prej studentku marketingu.

Cena 2 litry za 1 hodinu, což je vyšší cena, ale fotky a pravděpodobně i má najivita mne přesvědčila ať jdu do toho.

Dorazil jsem na místo, zazvonil a vyjel do 5. patra. Vešel jsem do bytu a prvně jsem se zarazil na vzhledem masérky aneb fotky co mi posílala se rozcházeli s realitou. No, ale budiž jsem si řekl, potřeboval jsem vypustit „páru“ a třeba nakonec bude super během akce…

Následovala má sprcha a zde jsem se opět zarazil, koupelna ve špatném stavu a špinavá – opravdu bych se nedivil, kdyby zde opravdu bydlela, tak jak mi tvrdila.

Šlo se na věc. Začala po mě jezdit rukama a po chvíli si sundala i svou podprsenku a já onemněl, bohužel hrůzou . Prsa svěšená, nepevná a rozhodně menší než na fotkách! Nepodařilo se mi na nich najít nic pozitivního. Masáž dále pokračovala s olejem a ježděním jejího těla na mým (B2B). Výhoda byla, že jsem ji mohl jezdit rukama kdekoliv po tělě a dokonce ji i dráždit, což jsem také dělal. V ceně byl i orální sex a tak mi ho začala kouřit (bez kondomu). Kuřba průměr. Dodělávka rukou a opětovná sprcha.

Cíl mise splňen – vypustil jsem páru, ale byl bych raději kdyby to bylo s někým jiným a nekde jinde.

Za mne určitě znovu NE a zároveň i nedoporučuji.

11671495.jpg

4.3 3 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
BranMakMorn
25 ledna, 2023 10:39

to jeste bud rad ze jsi ji nezkousel vicekrat , protoze by jsi zjistil, ze tam operuji minimalne dve holky a tahle byla ta hezci…

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx