Erotické masáže Praha

Sacura – Rabbit Hall

90min, body to body 2600,-  tel.774910918

Mám rád asijskou kulturu, jídlo, přístup k životu, nemohl jsem si tedy nechat ujít návštěvu u slečny Sacury, která tady má jen kladné recenze.

Opět jsem zvolil masáž na 90 minut. Je to proto, že se taky rád něco dozvím o slečně samotné, nejen jak masíruje, ale i jak přemýšlí, co má ráda ap. u hodinovky na to není moc čas, delší čas znamená větší šanci na to že se lépe poznáme a masáž je pak celkově uvolněnější.

Sacura je přesně taková jak jsem si představil podle fotek. Úzký obličej, krásné oči, postava akorát nádherně ženská. Vyzdvihnul bych krásná přirozená prsa, nechal bych je tak jak jsou. Milovníci plastikových mají velký výběr navštívit jiné masérky.

Sprcha před i po masáži je samozřejmostí a už tam byly ledy poprvé prolomeny. Sacura se ráda mazlí a objímá, to miluju. S dotyky není problém nikde a pomazlení těch krásných prsou je radost. Navíc má zvláštní styl mazlení penisu rukou, asi specialita v Kazachstánu 🙂

Po sprše jsem si slečnu nejdříve namasíroval a pomazlil já, je to krásné vidět mladou holku jak se vám kroutí pod rukama a vzdychá, na tohle ní při hodinovce čas…

Po výměně rolí následovala kvalitní masáž body to body, už masáž zadní části byla skvělá, u některých masérek mám problém zaznamenat masáž prsama, to u Sacury nehrozí, využívá svých předností maximálně. Krásně líbá různé části těla. Doslova vybízí k dotykům a mazlení, občas jí musím i trochu brzdit, líbí se mi jak se odvázala a věřím jí tu vášeň a GFE.

S druhým vyvrcholením jsem neměl problém, to je u mne známka toho, že jsme si s masérkou sedli a že vše plynulo přirozeně a slečna byla milá a vstřícná. Jsem se svým výletem  za trochou exotiky maximálně spokojen a Sacuru můžu všem doporučit, když na ní budete hodní tak se vám odmění nádherným GFE a úsměvem.

Odcházím z úsměvem a mám na co vzpomínat.

https://www.tapky.info/?3762,sacura-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Sacura3.webp

4 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx