Erotické masáže Praha

Mona masaze – Mona

90 minut, body to body (intim masáž) 2500,-  tel.722 201 941

Masáž z konce léta, nová zástavba v Uhříněvsi, parkování bez problémů.

Mona je velmi hubená slečna, na mne se přiznám až moc, dle mne by to chtělo trochu sportem celkově zpevnit tělo. Jsem zapřísáhlý odpůrce plastik prsou, ale tady by to chtělo malinko napnout nebo vyplnit.

Společná sprcha nenabídnuta, asi proto, že se nejedná o sprchový kout, ale o vanu. Trochu mi to vždycky vadí když se meju sám, společná sprcha krásně navnadí na další průběh, je to takovej start z 0 na 100, člověk zapomene na běžný věci, když vidí jak po slečně stékají kapky a můžete si ji hezky pomydlit 🙂

Masáž na zádech je snad jen 5 minut, body to body moc nefunguje, není čím. Mona je ale velice vstřícná, dotyky u ní nejsou absolutně problém, tady se projeví její umělecká historie. Naopak vás neustále vybízí ať jí poplácáte, trochu zatáháte a tady se musí říci, že je za co. Fandům do motýlků se nedá než doporučit, přijdou si na své. Mona to má prostě ráda a umí se odvázat, počty orgasmů jsem přestal počítat u tří a rozhodně to nehraje, důkazy byly všude kolem. Užijete si spousty chvatů a tělesných propletenců, kdy jí budete mít všude kolem sebe, tady se nedá nic vytknout.

Mona je velmi zkušená takže s vyvrcholením na začátku a konci nebyl problém. GFE u slečny nehledejte, doporučím ji spíše akčnějším typům masážníků. Opakovat nebudu, nenaladili jsme stejnou vlnu, komunikace o ničem, trochu infantilní řeči, někdy méně povídání je více.

Hodnotím to jako dobrou zkušenost.

https://www.tapky.info/?2745,monna-mona-masaze-722-201-941-722201941

Mona04.jpg

3.7 3 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
30 listopadu, 2022 19:52

Nevím, kde jsi u ní byl, ale v Uhříněvsi má sprchu a tu také nabízí ke společné očistě a pomazlení. Byl jsem několikrát. To ostatní souhlasí.

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx