Erotické masáže Praha

Molly – Candy Shop Massage

Jednoho dne prisla chut na masaz, bohuzel me klasicke preference uz mely plno. Volba padla dle mistnich pozitivnich recenzi na Molly z cukrarny. Objednavka pres Whatsapp, behem chvile potvrzena tricetiminutovka pussycat.

V lokalite jsem trochu driv, tak v mistnich obchodech koukam, co jineho bych si mohl za stejne penize poridit. Po zjisteni, ze v Tiffany stoji kancelarska svorka petku se vracim zpet do Maiselovky a dle instrukci zvonim na Masaze. Jsem vpusten dovnitr a u vytahu me uz ceka pani recepcni, ktera me bere po schodech dolu.

Na baru uz me pusou vita Molly. Prvni dojem pozitivni, hezky se ma me usmiva a ja z penezenky vytahuji 1800. Molly bude asi o poznani starsi nez uvadi webovky. Kvalifikovany odhad tak 35, ale hezky garazovana. U holek z vychodu se vek hrozne spatne odhaduje – co byste si z toho meli vzit neni cislo, ale ze je to pekna baba. Na baru sedi take pekna slecna s kudrnatymy vlasy – dle webu mozna Anet, tak by asi take stala za vyzkouseni.

Klopim tam panaka vodky zdarma a Molly me za ruku odvadi na pokoj. Nabidne spolecnou sprchu, kterou neodmitam. Mezitim jde obleceni dolu, Molly se odbehne svleknout do rucniku. Prichazi zpet, sundava rucnik a ja nestacim zirat. Postava je hezky zenska, pro predstavu takova Lena Paul – vcetne tech prsou, kvuli kterym tam za ni kazdy chodi.

Lezeme do sprchy kde si me hezky umyva a ja mam konecne sanci si prohmatat cele jeji telo a ustedrit par prvnich polibku. Bere ho do ruky a strka si ho zezadu mezi nohy a predvadi hezkou a prijemnou imitaci sexu na stojaka.

Po sprse jdeme na futon. Prijemna masaz zad, nic co by vas dostalo do kolen. Obcas letme pusinky, prsa mi strka uz v poloze na brise do obliceje a ja si to moc uzivam. Po par minutach prichazi otocka a rovnou jdeme na 69. Svuj poklad mi strci primo do obliceje a ja se muzu dosyta nabazit. A je videt ze si to uziva, zadne naznaky citlivosti nebo odtazitosti. Nevim co mezitim dela ona mne, ale je to velmi prijemne a funguje to. Po chvilce kapituluji, bohuzel driv nez Molly. Nevim vlastne ani kam to vychytala, nebyt na masazi tak bych si dle nuloveho rezidua snad tipnul ze do pusy. Na chvili se jeste prituli, rozda par pusinek a jdeme na spolecnou sprchu. Tam jeste posledni rozloucenicko, oblekam se a s pusou na tvari odchazim opet do viru velkomesta.

Sprcha to sprcha presnych 30 minut, doporuceni ano, opacko vzhledem k mnozine moznosti v Praze pro me asi ne. Smajlik vsak urcite pozitivni.

+420 773 667 250

https://tapky.info/?3768,molly-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

ezgif.com-gif-maker-1-1.jpg ezgif.com-gif-maker-0.jpg

4.3 3 votes
Hodnocení recenze
7 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
8 listopadu, 2022 23:45

9 z 10 čtenářů zadalo do Google Lena Paul. 7 z těch 9 následně Lena Paul nude, topless apod….😆

10 listopadu, 2022 00:29
Reply to  Fuckster

Ona je Lena Paul někde oblečená? 😉

9 listopadu, 2022 08:55

Mnoho recenzí si stěžuje, že fotky zkreslují a masérka bývá spíš obyčejná holka než ta kráska z fotek. (Když už to není fake foto). Pro mě jsou fotky Molly odrazující, asi to dělá to nesmyslné prádlo, ale podle recenzí se pletu a je sexy. A ještě s dobrým přístupem. Tak nevím…. (nejtěžší výběr je v RH, ten fotky fakt umí)

Last edited 1 rok před by Vrabec v hrsti
9 listopadu, 2022 23:48
Reply to  Vrabec v hrsti

Mne osobne ty upravovany a retusovany fotky Rabbitu dost vadi, protoze muze prijit uplne nekdo jiny, nez koho ocekavas. Candy je ma taky vylepsovany, zpravidla upravuji na holce prebytecny tuk nebo tetovani.

11 listopadu, 2022 17:55

ted me neukamenujte ti co u ní byli protože to neni uplně stejný a asi každému to naskočí jinak ale mě se spíš trošku vybavila Anissa Kate zvlášt v přítmí 😀 .. jasně taková raketa to není …ale jisté podobnosti by tam byli 😀

Last edited 1 rok před by Peters32
12 listopadu, 2022 10:56
Reply to  Peters32

ty lichotniku  😜 

7
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx