Erotické masáže Praha

Molly – Candy Shop Massage

tel. 773 667 250

https://tapky.info/?3768,molly-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

Úvod:

Poslední dobou jsem to tu trochu zanedbával, vlastně jsem zanedbával i masáže a tak jsem se rozhodl to napravit. Jednou jsem dostal chuť na lízátko a kam jinam si jít pro lízátko než do cukrárny. Objednával jsem se přes on-line rezervaci, dle kladných recenzí volím Molly. Ten den jsem měl být její první. Nasměrován jsem byl do Josefova kousek od Staroměstského náměstí.

Byl jsem tam moc brzy, bylo hezky, tak jsem se šel ještě projít. A najednou jde proti mně výrazně nalíčená kočka v těsném tričku s úžasnýma dudama. Říkám si, to by mohla být ona a jestli ano, tak beru jackpot. Byl jsem na dohled salónu, tak jsem se včas ohlédl, zda míří do správných dveří… Mířila, bylo fajn si jí prohlédnout předem v civilním a na denním světle.

V hodinu H zvoním na zvonek „Masáže“ a okamžitě vpuštěn mířím do sklepa, kde mě u barů vítá Molly. Jasně byla to ona… Za barem obsluha, což jsem zažil za svou krátkou kariéru poprvé, co prej že si dám. Volím tuším kolu nebo něco podobného, už si úplně nepamatuji. Molly se ptá co budu chtít za masáž, ptám se na Pussycat, měl jsem chuť na to lízátko… Odpověď: „Jasně. 2 400 Kč.“ Chvíle čekání, než mi došlo, že prachy chtějí holky hned. To se mi ještě také nestalo, ale ok. Jejich postup, ale tak nějak je to zbavuje možnosti, že dám něco navíc pokud budu nad míru spokojen. Podruhé se mi peněženku vytahovat už nechce.

Byl jsem uveden do velkého pokoje se sprchou, přítmí viditelnost však dobrá. Nabídnuta úvodní společná sprcha, čehož netradičně rád využiji. Muchlanda ve sprše moc dobrá, ty kozy jsou fakt něco.

Akce:

Molly pochází z Ruska, přízvuk tam je značný, ale česky se domluví velmi dobře. Masáž na břiše cca polovina času, moc pěkná ty prsa dělaly svoje. Doteky na „správné“ místo jen sporadické, což mě trochu nudilo. Zrcadlo vpředu u hlavy, což nebylo moc dobré, jelikož jsem si málem zlomil páteř, abych se dostatečně pokochal.

Pak otočka na záda a šlo se do finále. Postupně přešla na 69 a nacouvala mi s „lízátkem“ přímo do obličeje. No tak, tedy jo… Nevím co dělala tam dole, měl jsem zakrytý výhled, ale bylo to super. Stříkal jsem jak hydrant…

Nakonec přitulení, oddychování skoro bez řečí a hurá spolu do sprchy. Oblíkačka a do práce. Čas dodržen přesně.

Celkový dojem a doporučení:

Vynikající. Je to moc milá holka, važme si jí.

Placeno: 2 400 Kč/hod za pussycat před akcí.

Doporučení: Určitě, není, co bych vytknul.

Opakování: Určitě.

Celkové hodnocení:

molly_026.jpg

4 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx