Erotické masáže Praha

Anna – masáže Infinity

Návštěva u slečny Anny v masážích Infinity někdy na začátku října, masáž infinity mix, hodina za 2300 Kč.

Anna – Infinity Spa- 603 373 881 – 603373881 – Tapky.info

U Anny jsem už byl letos několikrát, takže se už trochu známe a návštěva i komunikace v pohodě. Anna je Ruska, která tady už několik let studuje, domluva česky proto není problém. Anna je na pohled pěkná a od otevření dveří usměvavá, co se týče její postavy tak je štíhlá, prsa takové menší dvojky. Po příchodu mi nabídla masáž ve třech s další slečnou, ale to jsem odmítl, že mi to jen s ní bude stačit.

V rámci masáže je možná společná sprcha před i po, já si dal jen po, kdy jsme se hezky po masáži umyli. Jak už tu myslím někdo psal, tak na začátku masáže na břiše klečí Anna u hlavy a je tedy pěkný výhled mezi nohy, ale doteky v této pozici nejsou v podstatě moc možné, takže je lepší počkat až po otočce, kdy se lze dostatečně dlouho povrchově dotýkat. Čas na břiše cca třetina masáže, pak na mé přání otočka na záda a pro mě uspokojivá B2B mazlivá masáž, kdy se Anna často dívá do očí. Jak jsem psal výše, tak doteky na kundičce nebyly problém, v poloze 69 byla na mou žádost celkem dlouho, ale musel jsem jí trochu brzdit a nakonec i změnit polohu, abych nekapituloval předčasně. Prsty dovnitř jsem nezkoušel, ale když měla svojí krásnou, vyholenou kundičku pár centimetrů od mého obličeje, tak jsem docela zalitoval, že není možné zaplatit si pussycat masáž, jako v jiných salonech. Masáž ukončena výstřikem na její prsa, po otření hned odchod do sprchy, protože nás už trochu tlačil čas, tak abychom v té sprše alespoň chvíli spolu mohli být.
Co se týče časového ojebu zmíněného v minulé recenzi na Annu, tak venku jsem byl přesně za 1:03 hod., takže u mě to bylo v pořádku.

 

 

 

 

 

Anna.jpeg

4 2 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
31 října, 2022 22:20

Hele Venco, Infinity mix za 2300!??????😡 Fuj fuj fuj. Kazis ceny!!! Vyholenou kundicku si priste kup za 1900!!!

Last edited 1 rok před by Andrej
1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx