Erotické masáže Praha

Erika – masáže princess

I když někteří z vás namítnou, že je to tahání dříví do lesa, tak jsem „vyvezl“ ženu na párovou masáž u Eriky v masážích Princess.

Zvolil jsem 90min párovou masáž s jednou masérkou za 2600Kč záměrně, nikoliv z ekonomických důvodů, ale protože je to takové interaktivnější. Nejdříve já s masérkou masíruji ženu a poté ony 2 mne. 4 ruční masáž je super!

Celé to probíhá jako klasická erotická masáž, kdy masérka masíruje rukama a tělem na tělo, klouže se zadečkem a nastavuje se do zrcadel a vy na střídačku můžete hladit a masírovat ženu a masérku. Dovoleno bylo vše kromě strkání dovnitř. S ničím nebyl problém, neuhýbala ani dotekům ani pohledům, hodně masáže tělo na tělo a pokud by to vaše žena chtěla zkusit s ženou, tak toto je super možnost si to vyzkoušet.

Když jsme „domasírovali“ partnerku, tak se vrhli na mne a zase jsem si to užíval já. Začal jsem rovnou na zádech a zatím co se jedna po mně klouzala, druhá leštila a pak se vystřídali, takže vlastně se celou dobu někdo věnoval těm správným místům, což je masakr vydržet. Ale já si to užíval.

Masérka má krásný zadeček a masírování jí baví a tomu i odpovídal výsledek. Všichni jsme si to užili včetně masérky a odcházeli (u)spokojeni. Za nás jednoznačně doporučení.

Proč využít takovou masáž? Pokud máte rádi masáže tak je to super příložitost, jak s partnerkou rozbít šeď dlouhodobého manželství, manželka se může pomazlit s další ženou a zároveň je to pro ní přijatelnější alternativa, než jít na swingers.

Masážím zdar.

https://tapky.info/?3950,erika-masaze-princess-773-480-202-773480202

img_5724u_optimized-1.jpg img_5637u_optimized-0.jpg

5 3 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
30 října, 2022 08:54

At je to promo nebo ne, je to hezky napsana recenze. Svoji manzelku bych na masaz nikdy nevzal, to vim jiste…

30 října, 2022 13:43

Dříví do lesa?
To já bych si spíš naběhl na vidle.
Všeho moc škodí
S jídlem roste chuť
Mnoho psů, zajícova smrt!

Last edited 1 rok před by Vrabec v hrsti
2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx