Erotické masáže Praha

Luna – Rabit hall

Recenze která je shrnující z x  masáží z leta v poměrně krátkém čase. normálně bych takovou masérku nezveřejnoval ale jednak už to není nic nového a druhak jsem dostaveníčka s Lunou skončil , neboť jsem si na ni vytvořil závislost a nebylo to dobré pro psychické zdraví. Dlouho na ní nebyla recenze tak ji moc rád zpromuji.

Předně fotky za mě nevystihují plně její Krásu, je to subjektivní ale na masazich jen tak nenajdete slečnu s pro mě dokonalým tělem. Zejména hornaci si přijdou na své, ale dolní část těla taky perfekt. Druhá a u masáži stejně důležitá část je osobnost masérky a její přístup obě dvě věci u Luny mi dost sedli.

Masáž jako takovou nebudu popisovat do detailu, Luna umí byt jak mazlivější tak divočejší, sportovní i relaxační, podle nálady a vašich přání. Může to být čistě mazleni nebo masážní akrobacie- na co se ale nezapomíná je velká dávka erotiky. Co se týče zákazů  asi nejsou ale jak daleko vás slečna pustí na to ať si každý přijde sám.

Já odcházel vždy na výsost spokojen a už plánoval další návštěvu.. nejraději by ji měl člověk sám pro sebe a posunoval ten ‚ vztah‘ dal to po nějaké době už moc nebylo možné takže sem nakonec přestal  k Luně chodit v rámci psychického zdraví.

Za mou masážni historii Luna patří do mé top 3, oba jsme si dost sedli – ale tohle je individuální .

Hodnocení a doporučení za mě maximální. Kdo se chová normálně gentlemansky  a není úchyl tak od Luny nemůže odcházet nespokojen .

admin edit: https://tapky.info/?3932,luna-rabbit-hall-774-910-918-774910918

IMG_6458.jpg.webp

4.7 3 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
17 října, 2022 22:55

Pěkná recenze… 👍chystám se k Lune tak snad nebudu zklamán..

17 října, 2022 22:56

Já to měl takto z Nikol… Třikrát a dost, pak, jsem musel změnit repertoár:)), věděl jsem vše co mě čeká 😀

yan
26 října, 2022 22:32

naprosty souhlas. jedina jeji chyba je, ze neni moc fotogenicka 😀
v realu je hezci, nadherna az dokonala… takovym netradicnim, nevtiravym zpusobem. ve spojeni s inteligenci, empatii, pohybovym repertoarem a holcici naivitou je to prudce navykova kombinace!
skoda, ze se vraci do kyrgyzstanu ;(
skoda pro nas, pro jeji psychicke zdravi je to ale to nejlepsi co muze udelat… objektivne.
ja se s ni rozloucit jeste urcite pujdu. a nikdy na to nezapomenu! 🙂

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx