Erotické masáže Praha

Samanta- Infinity Spa

Samanta- Infinity Spa- Nekonecny lazne

I kdyz mi bacovka Infinity leze krkem, rozhodl jsem se, ze zkouknu jeji staj. V pripade, ze by ode me chtela 2300 za Infinity Mix, byl jsem pripraven se na miste pozvracet🤮, ale nastesti k tomu nedoslo, protoze jsou rady, ze tam nekdy nekdo prijde na standard za 1900 a uz nemaji roupy.
Fotky Samanty mi postavily po ranu komara do pozoru a operatorka nemela nic proti tomu, abych jim zvalel futon.

Po prichodu me ceka bubak s hezkou postavou. To mi snad udelaly za to, ze jsem vypsal, co mi na masazich vadi. Takze tahle protiva s peknou prdelkou me vykazala prstem samotnyho do koupelny. Takze druhej cernej bod. Po vydrhnuti komara se vracim na pokoj, bubak prichazi za chvili, no tvari se hrozne. Masaz zad prumer, ale me to nebere. Drzi zobak, tak ja taky. Je to nuda a ja lituju, ze jsem do Infinity sel. Po pulce otocka, bubak si dal jede svoje. Ocni kontakt zadny. Neotevre zobak. Tesim se, az tohle skonci. Abych nezapomnel, bere komara do drapku a honi. Me to ale moc nebere, tak honi nezucastnene az do te doby nez vystriknu. Myslim, ze ji uz trosku bolela rucka. Davam sprsku, platim a utikam. Ne, tohle jsem fakt nechtel zazit. Samanticko, davam si te na black list, tohle si zkousej na nekoho jinyho, kocicko!!!

https://www.tapky.info/?4219,samanta-infinity-spa-603-373-881-603373881

4816F918-B733-491B-8A3D-8DE25C23F1F2.jpeg

4.3 3 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
13 října, 2022 20:28

Kvalita zas ..no poslední 2 roky u neověřených v infi je to fakt o náhodě… Dobre holky pryč…
U králíka, Luxu, candy, Matahari ( být ne vsichni s tím souhlasí 😂) se jde skoro na jisto..že to bude aspoň fajn , nerikam že vždy to je skvělý ale v adpon si drží standardy .. i u těch princezen ve finále sem se většinou trefil…
Jestli to s těmi horšími recenzi půjde takhle dál tak nevím jak totam uzivý , Bacovka by měla zpět natahnout nějakou holku co za to stojí holek protočila dos t ontaktu má očividně dost určitě ví které byli vytížené ….

14 října, 2022 14:16
Reply to  Peters32

A taky by to měla bačovka trochu pročistit, méně je někdy více. Už tam těch děv má na webu skoro dvacet, ale tutovka žádná. Navíc si tam už skoro netroufám vyzkoušet nějakou novicku, protože nikdy nemám jistotu, že se za vytuněnýma nebo vyloženě fejkovýma fotkama neschovává nějaký strašidlo. Začít by teda mohla s těma fotkama, odstranit všechny nepravý. Ty fotky mi vadí nejvíc ; 😡 

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx