Erotické masáže Praha

Tina – Candy Shop

Tina – Pussycat masáž (2400 Kč); 1h

Rezervace – přes SMS, bezproblémová, rychlá odpověď od operátora

Masážní salon –
Masážní salon se nacházel na poměrně frekventované ulici, ale díky rušné ulici byl tak nějak anonymnější. Přivítala mě starší paní u baru, protože jsem přišla trochu dříve. Paní byla velmi příjemná a nabídla nějaké nápoje. Před masáží jsem byl požádán o zaplacení.

Masáž
Tina přišla brzy poté a já jsem byl unešen, jakmile jsem se na ni podíval. Dokonalé tělo a krásná prsa. Také se skoro pořád usmívala a byla velmi milá a zdvořilá. Po krátkém rozhovoru jsme pak šli na pokoj. (Na pokoji nebyla sprcha) Tina mi nabídla župan a šli jsme do sprchy. Ve sprše už bylo docela živo. Spousta polibků, simulace sexu a ona si to také užívala (nebo jsem si to alespoň myslel). Pevně mě tiskla ke zdi a dávala hluboké polibky, na to nemůžu zapomenout !!! Nějak se mi podařilo neskončit už ve sprše. Ve sprše jsme strávili dobrých deset minut a pak jsme se přesunuli do pokoje.

Samotný pokoj byl velmi čistý a s novým povlečením. Ležel jsem na břiše a ona mě masírovala prsy a tělem. Věděla, proč jsem tady, a tak mě rychle požádala, abych se během 10 minut otočil dopředu. A můj bože, jaký výhled !

Masírovala mě, což při zpětném pohledu nebylo nejlepší, ale kdo si dělá legraci, že tam nejsme kvůli tomu. Pak chytla mého malého přítele tam dole a pracovala na něm dobrých pár minut. Mohl jsem se jí všude dotýkat, líbat ji tu a zdálo se, že se jí to líbí. Pak jsem jí rukama a jazykem zajel mezi nohy, bylo to neuvěřitelné. Hlasitě zasténala, pak si sedla na můj obličej, klouzala mi po něm nahoru a dolů, přitom chytala mou malou/velkou už kamarádku a vynášela mě do nebe.

Rychlá sprcha a zpět na druhé kolo, které bylo stejně dobré. Zbývalo nám ještě trochu času, a tak jsme se deset minut mazlili (mlčky). Myslím, že jsme překročili 1h, ale jí to nevadilo.

Závěr – bylo to stejně dobré, ne-li lepší než platit za sex. Chápe, proč tam jsme, a dělá to neuvěřitelnou práci. Možná jsem měla štěstí, nebo je prostě bomba. Nejlepší masáž, jakou jsem kdy absolvovala. Brzy se budu stěhovat z Prahy, tak mě napadlo, že bych se o Tinu měla podělit s vámi všemi haha !

Dávejte na ni pozor.

https://www.tapky.info/?4158,tina-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

Ještě jednou se omlouvám za svou češtinu, to nejmenší, co můžu udělat pro vaši krásnou zemi a lidi, je naučit se lépe jazyk!

tina-6-0.jpeg

5 2 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
guru-masazi
14 října, 2022 18:00

Hm to mi zni trochu jako fejk recenze…

Admin
Famed Member
14 října, 2022 19:23
Reply to  guru-masazi

Tak to ses vedle jak ta jedle.

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx