Erotické masáže Praha

Bianka- Cukrarna

Bianka- Cukrarna- Candy shop

Masaz za 1800

Tahle kocka je tady na foru popularni. Samozrejme jsem u ni uz pred casem byl a nechtel jsem ji proflaknout, ale tuhle praci, ktera vede k tomu, ze se k ni uz neda objednat, tady udelali jiny borci🙈, takze ted uz je to jedno. Sesypali se na ni sosaci jak vosy na med.
Objednaval jsem se phonem a za barem stala jeste puvodni pani mama- nevim, kde je ji konec. Ted tam byva takova kudrnata mamca. Nabidku piti odmitam, ale na tom jejich baru bych se byl schopnej pekne zkarovat.
Bianka uz na me ceka v mini a v pantoflickach, tohle ja zeru, komar reaguje rychle. Jdeme na pokojik. Nabidka sprchy, to se neda odmitnout. Saticky jdou dolu, ve srovnani s fotkama je jen zadecek lehce vetsi, ale pro me nadhera. Ve sprse muchlovacka, bradavky pekne v pozoru a postupne se oba presunujeme mezi nozky toho druhyho a hrajeme hru ne kocka honi mys, ale Andrej honi kocku a Bianka honi komara. A Bianka nikam nespecha, pekne si to uzivame a ja strikam na stenu sprchy. Na futonu na brise prosim Bianku o promasirovani krcni patere a to ji jde, dela mi pekne B2B. Hodne toho napovida, nekdy mam problem rozumet, ale je to mila holka. Na brise drazdi kulky s ptackem a otocka celkem brzy. Hraju si znovu s kuzlatky i si je beru do pusy. Necha se i ode me masirovat. Moc se mi libi ten zadecek a kocicka. Kdyz si s ni hraju, tak trochu stena, ale je fakt, ze nektery kocandy jsem rozdovadel driv. Bere komara pod hlavickou a jsme zase v pozoru pred druhym strikancem. Zase hezky pomalu z nej dostava to nejlepsi. Znovu sprska a utikam do ruchu velkomesta.
Zaver: pekna maserka, masaz dobra, umi to stejne jako vsechny holky v cukrarne s komarem. Ty dva strikance jsou super. Z toho by si meli vzit priklad v Infinity, tohle je Intim Mix, pani bacova😀. Problem je, ze ji sosaci uplne obsadili. Takze prosim, nedavejte na sklo tyhle bomby, protoze vam na vleze cely lomando nadrzencu a uz si neskrtnete!

admin edit: https://tapky.info/?4157,bianka-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

C04AD001-40C7-457A-AC50-A32B21D39DAC.jpeg

3 4 votes
Hodnocení recenze
10 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
29 září, 2022 16:51

Je to tak plno sosáků kteří udělají hned frontu 😂🙈, na druhou stranu by se ta fronta stejně časem udělala i bez tapek.. takže je to jen rychlejší uvedení ve známost 😁

30 září, 2022 11:10
Reply to  Andrej

Musíš zase sepsat něco o špatných, starých, tlustých a smrdících masérkách a jejich fejkfotkách a uvidíš, jak to tu ožije. 😀

30 září, 2022 17:47
Reply to  Andrej

Ale umí moc dobře s fotoshopem  😀  😅  😂 

30 září, 2022 18:48
Reply to  Andrej

Rybičky? To bylo z pusy nebo z pussy? 😀

30 září, 2022 18:53
Reply to  Aladar

 👍  😅 

10
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx