Splašky a smyšlené promo recenze

Tamara a Monika – Topprivat

Dlouho jsem hledal a sledoval, kam vyrazit na pořádnou trojku a nakonec se po delší době rozhodl pro Topprivat. Samozřejmě, že člověk má po nějakých zkušenostech pochybnosti, jestli se něco takového opravdu dá u nás najít. Musel jsem udělat v jiných podnicích i několik otoček, kdy se pod názvem lesbi skrývalo hlazení dvou znuděných holek páchnoucích cígama anebo mi rovnou řekli, že lesbi je jen „jakoby název“, ale že se holky rozhodně nelížou, všichni známe klasiku „fotky jsou fakt moje“ a pak místo sexy 20 se objeví utrápená 50 a tak. A tak jsem je musel poslat do patřičných míst, vyslechl jsem si, že se nemám už nikdy vracet, což jsem jim slíbil, že opravdu už nikdy neudělám a hledal dále.

TopPrivát asi nemá smysl představovat, pokoje jsou v pohodě, domluva probíhá rychle a já se konečně blížím ke dveřím a to o celých 5 min dříve. Jaké překvapení, když jsem odeslán zas pryč, protože holky fakt můžou až za 5 min. No dobrý, první brouk v hlavě (že buď toho mají fakt hodně, a pak nemá smysl tam chodit, protože to nebude zábava) zažehnán a člověk si říká, že nahoře dá řeč a uvidí. Otočit se může i tam. Udělám si kolečko kolem bloku a přicházím podruhé. Tentokrát vpuštěn bez problémů. Jdu po schodech, a říkám si, že tady se toho fakt nebojí. Po celým baráku cedule s šipkami a ve 2. patře konečně ty dveře. Otevřou se a za nimi dvě hezký holky. Padá mi kámen ze srdce.

Tamara má luxusní postavičku. Drobná, věk kolem 20 a krasné štíhlé sexy tělo. Při pohledu na ní jí odpouštím, že v obličeji není úplně můj typ. Má na sobě (včetně obličeje) docela dost obrázků, což mě úplně nebere, ale docela mě zajímají ty činky v bradavkách, s těma si mám chuť pohrát. Kozičky drobný, ale nádherný a zadek malej a pevnej. Celkově jsem hotovej z toho, jak má symetrickou postavu, plochý bříško a tak. V hlavě se mi rodí záložní plán, že jestli budou ty negativní recenze na Moniku pravda, pošlu ji pryč a beru jen Tamču, kterou budu mile rád hodinu klátit mým šmoulíkem.

Monika je tak trochu opak Tamary, vyšší, věk cca 30, oplácanější než na fotkách, ale v toleranci. To, co mě nakonec dostává, je její obličej. Taková ta mrdavá tlamička a la Mishell z Prci Prci a oči, co tě chtějí opíchat, naprosto přirozeně namalovaná, žadné tuny makeupu (mimochodem to je pozitivum i na Tamče). Obličej jí podle mě ubírá tak 5 let. Moni má i zajímavý smysl pro humor. Když si ověřuji, jestli opravdu platí, že jedna mě na koníčka bude šukat a druhá mi sedne na obličeji a jí budu moct lízat, odpoví, že to je jen taková reklama na www. Poté, co mi obličej znatelně ztuhne a do hlavy se vrací plán „prcám Tamču“, se začne smát a kývne, že to pravda je, a že se holky opravdu nechaj lízat atd.

No dobrá, holky maj dobrou náladu, beru obě na hoďku za 4000,- a příplatkově líbačku. Docela mě láká představa, že jednu prcám a druhou olizuju. Dost představ, jde se do sprchy! Papír ve sprše, že holky maj rádi, když se umejeme fakt všude a můžeme i zdarma použít ústní vodu, si beru k srdci a jdu na pokoj. Na holky čekám cca 5 min. A tady pozor, děvčata, tohle nám fakt nedělejte. Víte, jak bysme odpadli, kdyby na nás na pokoji čekali dvě kočky v prádélku a bez jediného slova si nás přivolali prstíkem k sobě? Místo toho přijde v prádélku jen Tamča a Moni rovnou odhazuje ručník mezi dveřmi. No nic, tohle je vlastně běžné a nijak extrémně to nevadí, vždyť je na ni hezký pohled.

Začíná akce… Holky na nic nečekají a začínají se otlapkávat ve stoje, já se přidávám, nejdřív líbá Moni Tamaru, pak Tamara mě a nakonec já Moni. Ještě chvilku, sedáme na postel a Moni konči zkušeně položena Tamčou na záda. Padne jedna pusa a už jí začíná lízat kundičku. Fakt a doopravdy. Ležím 20 cm od ní a tiše pozoruju každý pohyb jejího jazyku. Tohle mě fakt baví. Moni tiše vzdychá a mě to nedá jí trochu prošmejdit jazykem zoubky. Pak se přesunuju zezadu k Tamče. Levačkou zkušeně rozepínám podprdu a stahuju kalhotky. Těším se, že jí taky trošku vylížu. Ten vyšpulenej zadek si říká přeci přesně o to. Jenže Moni brzdí. Že nejdřív ona … OK, tak asi bych jí moc oslintal, nebo fakt nevím. Střídačka, najednou leží na zádech Tami a Moni jí na oplátku taky rejdí v mušličce jazykem.  Já zas dychtivě sleduju z blízkosti, co se děje. Holky si mě pokládají a začínají kouřit. Monika, pak Tamara. Tamča se toho nebojí, bere ho hezky rychle do pusy a pěkně saje a najednou mám na obličeji kundičku Moniky, která se jen usměje a nastaví mi ji prohnutá o čelo postele. Na nic nečekám a jdu na věc. Třeba se mi povede jednu z nich aspoň pusou udělat. O chvíli později si mě Tami osedlává. Má hezký pevný tělo a je to fakt super pocit, cítit její štíhlý stehna, i když nic nevidím, protože můj jazyk lítá po poštěváčku Moniky sem a tam. A zas střídáme, Tentokrát jde na koníčka Moni a Tami bez okolků usedá na můj obličej. Dávám se do díla, ale ta chuť ovocný šprcky mi trochu kazí celý zážitek. Srát na to, cíl je orgáč Tamarky. Ta příchuť jahod už naštěstí není cítit, tak hezky beru do dlaní její malý zadeček, roztahuju si kundičku a lížu, co to jde. Pak další změna, pokládám si Moni na záda s tím, že bych se už chtěl vycákat a dát další kolo. Na misio do ní hezky buším. Tami si mezi tím sedla vedle nás a dělá si to přede mnou prstíkama. Ty malá potvoro, to se fakt nedá vydržet, takže sypu.

Děvčata mě ošetří a nastává očekávaný pokec před tím, než se probere můj kovboj podruhé. Holčičky leží každá vedle mě, hladí mě a vyprávíme si o tom, jaký má Monča a Tamča recenze. Až vám bude nějaký děvče tvrdit, že je nečte, tak pěkně kecá. Čte je každá a dokonce z nich i umí citovat. Monča vypráví, jak dostala blbou recku za to, že kluk jí měl vystříkat tlamičku, ale i když mu řekla, že jí má říct dopředu (prej nesnáší, když dostane dávku bez upozornění), neudělal to a ona nějak ucukla či co a on jí prej zdrbal v recenzi 🙂 Tamča zas vypráví o tom, jak dostává srdíčka od svých ctitelů a Monča jí závidí, že má tak dobrý recky 🙂 Prej na ně máme bejt hodný. Tak jo, já snad jsem dost, ne? Sice jsem ani jednu ještě neudělal, ale to mi snad odpustí. Začínám se pomalu dožadovat postavení mýho kovboje a druhý kolo, ale s tím holky úplně nepočítaj, že prej to už nestíhám, když máme jen 10 min. Zkouším to na ně, že budu smutnej a že mě to s nima tak baví a jestli nechtěj spíš ony se mnou šukat, protože si myslím, že jsem hodně dobrej v posteli. Holky se zasmějou a Moni se jde zeptat vedle, kdy má Tamče přijít další zákazník, že to možná nějak vymyslíme. Hehe, tak jasně, že to vymyslíme, hned Tamče vysvětluju, že jí chci do 69, protože se mi nejrychleji postaví s jejím klitorisem na mým jazýčku. Usměje se a už je na mě a dává se do díla. Za chvíli přichází Monika. Přebírá moje péro a rychle honí. Jsem ready! Tami, pojď zezadu, já chci koukat na ten tvůj luxusní zadeček. Vklouznu do její (brutálně) teplounký kundičky a prcám jí hlava nehlava. Po chvilce ale chápu i já, že čas je v podstatě celý u konce a ona fakt musí. Moni mi nabízí, že to doděláme spolu. Neváhám a stavím si jí taky na 4. Hezky se prohne, vyšpulí se na mě a já se zas rozjedu jak mašina… ale bohužel čas. Sám uznávám, že hodina je pryč a i když zkouším přidat ještě 5 min, nepovede se mi to.

Pak se vlastně už neděje nic, co by stálo za řeč. Sprcha, oblíct a počkat na holky, až mě vyprovodí. Ptám se, jestli se můžu zas někdy zastavit, prej určitě. Tak na oplátku slibuju, že o nich napíšu recenzi a že bude pozitivní a to i o Monče. Ta se uculí a ptá se, jestli to myslím vážně. „No jasně, říkám. O vás o obou! O Tamarce i o tobě, Míšo!“ Monika chvíli kouká, jak z jara, pak přichází její nasraný pohled, než se začnu smát a ona pochopí můj vtip. To máš za tu tvojí reklamu na www! 😀 Pusa, úsměv a jsem pryč.

admin edit:

https://tapky.info/?3838,tamara-top-privat-774-173-618-774173618

https://tapky.info/?3618,monika-top-privat-774-173-618-774173618

monika001_2-1.jpg tamara001_0-0.jpg

3.3 3 votes
Hodnocení recenze
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Admin
Famed Member
22 září, 2022 19:37
Reply to  Sajfa

Recenze ve splascich se do vyhledavace nedavaji.
To mas za tu tvoji reklamu supermane … a pokud se v tom budes stourat tak poletis s bananem v ruce.

Admin
Famed Member
23 září, 2022 13:11
Reply to  Sajfa

Ja ti tu recenzi a zazitek verim a taky nejdriv ta recenze ve splascich nebyla. Nelibilo se mi ze ses s nima domlouval ze jim recenzi napises, ale co uz. Kazdopadne sis to posral tim ze ses tu chvili po zverejneni zacal pidit po tom proc neni recenze u holek na profilech. Tim je zcela jasne ze ti jde hlavne o promo tech holek a nikoli o recenzi a sdileni s ostatnimi. Na to konto ti ani moc nezeru tu recenzi na Matahari a zacinam pochybovat jestli jsi tam vubec nekdy byl …

Takze proto ty splasky a proto si taky myslim ze ani nema smysl se jebat hodinu s dalsimi recenzemi. Budes mit vic volneho casu a budem vsichni stastni 😉

5
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx