Erotické masáže Praha

Bianka – Candy shop

Zase jednou jsem dostal chut na poradnej pussycat se kterym mam velmi dobry zkusenosti v cukrarne, takze jsem zamiril tam. Byla mi nabidnuta asi 4 devcata, ze kterych jsem vybral Bianku. Po zazvoneni skoro okamzite bzucak a ja uz si to mirim k vytahu a ze dverina me mava a smeje se Bianka. Dole za barem nejaka jina dama nez obvykle, tak rikam ze jsem tam prvne 😀 a beru si masazni listek. Pussycat na hodku za 2400 to jisti a usmivajici Bianka uz me vede za ruku do „kralovskeho pokoje“ hned vedle recepce.

Bianka jeste skoci pro piti a dalsi propriety a uz se svlekame a ja s otevrenou pusou koukam na to mladoucky telicko a luxusni kulatou prdelku. Kozenky maly jednicky, ale bradavky krasne reagujou, coz vyzkousim uz ve sprse. Bianka je hodne mazliva a tuliva, takze uz sprcha je paradni se spolecnou objimackou, pusinkovanim, honenim … no priznam se, ta sprcha blbe odtejka, tak jsme to tam i trosku vytopili protoze jsme tam stravili dobrych 10 minut 😀

Jinak ja jsem v candy proste nejakej divokej a chci si ty holky hlavne uzit, takze masaz se opet nekona a pekne si Bianku opusinkuju od hlavy k pate ze vsech stran a koncim mezi stehny, kde si dobrych dvacet minut pohravam s jejim pyskatym pokladem 🙂 Branila se branila, udelat se nechtela, ale nemela sanci. Nakonec jsem si ji proste natvrdo podrzel a nedal sanci ji utect az se mi tam krasne udelala.

Nasledne prisla rada na Bianku a ja uz leham rovnou na zada a nechavam ji masirovat rovnou druhou zajimavejsi polovinu masaze. Rukama me prakticky jen naolejovala a pak to bylo uz jen samy mazleni tuleni, klouzani a hlazeni. Proste GFE jako vino, takze i Bianka umi a umi to moc dobre. Takze i vy kdo si ta m jdete spis polezet budete rozhodne spokojeni.

Moje finale probehlo v 69 kdy jsem se drzel za ten paradni zadecek a jazyk jsem mel zaborenej, no vy vite kde 😉

Takze za me parada, sel jsem si tam Bianku uzit a Bianka rozhodne nebyla proti 😀 Pekna, mlada, super telicko a luxusni kulata pevna prdelka. Doporuceni zcela jasne a smajlik se srdickama v ocich 🙂

pussycat 1 h – 2400 Kc

https://www.tapky.info/?4157,bianka-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

bianka-2-1-1.webp bianka-1-0.webp

4.2 6 votes
Hodnocení recenze
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
15 září, 2022 23:16

Ahoj, super recka, úplně mne to nalákalo.. Prosím, odkud je? Na webu má jen ENG, mluví česky? Dík

15 září, 2022 23:37
Reply to  extrazivot

Je to Ruska…studovala na Slovensku…takže čeština/slovenština se v poho domluvíš….

16 září, 2022 00:34

Mne říkala že je UA a domluva v čj/aj dohromady

4
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx