Erotické masáže Praha

Melisa a Denisa – Rabbit Hall

Masáž probíhala na vinohradské + jsem objednal lesbishow.

Denisa je drobnější, má krásný zadek, malá prsa s jedním piercingem, v obličeji působí hodně mladě – nádherná holka. Melisa je v porovnání o pár let starší, s výraznějšími křivkami a trochu „přísnějším“ výrazem. Co se týče vizuálu tak tedy obě masérky super.

Společná sprcha proběhla před s Melisou – fajn, kontaktní a na závěr s Denisou – zde už za účelem očisty, ale oceňuji, že se ze mně opravdu snažila dostat veškerý olej.

Masáž na zádech poměrně klasická, nejdřív Melisa, pak Denisa. Po otočce už masírovali obě s tím, že otěže  převzala nejdříve Melisa a na závěr Denisa. Lesbishow jako taková byla slabší – proběhlo pár cudných rychlých polibků a zbytek se omezil na hlazení na prsou, tisknutí se k sobě atp. žádná žhavá divočina to tedy úplně nebyla, ale i tak jsem si to celkem užil. Navíc to mělo díky tomu, jaká je Denisa v obličeji holčička trochu máma-dcera náboj 😀 Čímž v žádném případě nechci naznačit, že Melisa vypadá jako Denisy máma 😀  Závěr proběhl v Denisy režii v cowgirl pozici. Zde nastal trochu časový ojeb, protože pak přišlo zbytečně dlouhé mazlení, dlouhá sprcha a na ulici jsem byl asi 3 minuty před koncem. Měli by na timingu zapracovat.

Shrnutí určitě pozitivní, obě holky jsou nádherné sympaťačky, přístup super, k technice také stížnosti nemám (Melisa je zde ta zkušenějí). Pokud ale chcete lesbishow, doporučil bych spíše jiný pár či Denisu s jinou slečnou (Denisa byla v těch lesbických prvcích určitě aktivnější). Na single masáži ale rozhodně neprohloupíte ani s jednou. Jen zapracovat na time managementu.

admin edit:

https://www.tapky.info/?4069,melisa-rabbit-hall-774-910-918-774910918

https://www.tapky.info/?3980,denisa-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Denisa7.jpg-1.webp Melisa5.jpg-0.webp

3 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx