Erotické masáže Praha

Anna – Luxury

Tohle byl hodně rozporuplný zážitek.

Anna má krásný, mladistvý obličej a hebounkou pokožku, ale postava už (snad) zažila lepší časy. Prsa jsou bída – visáky, zadek hodně nakynutý, velké boky, oplácané břicho. Je škoda, že necvičí, protože s jejím obličejem by to mohla být nádherná holka.

Sprcha ale byla hodně fajn, asi nejlepší co jsem na ero masážích měl. Velice kontaktní, smyslná, polibky atp.

Část na břiše byla také jedna z nejlepších, hodně kontaktu, ruka v rozkroku, těšil jsem se na otočku. Bohužel ale nebylo proč. Masáž na zádech už tak spontání a inovativní nebyla, navíc má Anna hodně divnou techniku honění. Pomalejší, ale s příliš silným stiskem, jako by ho snad chtěla rozmáčknout. Chtělo by to zapracovat na jemnější práci s nádobíčkem. Když už se blížil čas ke konci, musel jsem převzít otěže a udělat se sám, protože s tou její technikou bychom tam byly hodně dlouho. Čas trochu přetažen.

Dávám tedy neutrální smajlík s tím, že pokud Anna začne cvičit, zapracuje na technice honění a vydrží jí její pozitivní přístup, tak může být skvělá masérka. Btw fotky jsou sice její, ale hodně její postavě přidávají, takže bych se podle nich moc nerozhodoval.

admin edit: https://www.tapky.info/?3927,anna-luxury-grand-605-958-304-605958304

screenshot-20220217-230026-761x1024.jpg.webp

3.3 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx