Erotické masáže Praha

Laura – Infinity

uterni infinity jizda!
bral jsem klasickou e masaz, 60min s laurou… tem fotkam neslo odolat.
domluva i vstup ok, hladky prubeh az na tu tmavou chodbu. po vstupu ze sluncem zalite ulice jsem slecnu spis tusil nez videl. kdyby na me mluvila godzila nepoznal bych to… rikam si hlas hezky, co vic si prat?
po uvedeni na pokoj jsem nesmele tazan jestli by mi nevadily 4 ruce, ze zaucuji novou kolegyni, zdarma. chvilku jsem predstiral ze premyslim a pak souhlasil. fuck yeah!
do sprchy pres chodbu jdu sam a pak uz jen cekam ty ctyri ruce. holky si daly docela na cas, ale kdyz sly rucniky k zemi bylo jim odpusteno.
laure bych tipnul o par kilo vic nez uvadi, ale porad s rezervou v toleranci. za to muze podekovat hlavne tem majestatnym ctyrkam, ktere mam porad pred ocima. oblicej mily, kulaty, prirozeny. cestina velmi dobra.
terka (aktualne jiz v nabidce pod aliasem jasmina) je ceska, teenka jak z ucebnice… na ulici bych ji hadal 16 a vycital si hrisne myslenky. fyzicky opak laury… utla, blond, mini jednicky co se v dlani nestrati, lehke tetovani, krasny oblicej.
uleham, masaz na brise nic moc, roztirani oleje po zadech prerusovane instruktazi a pobidkami.
pak ale zacalo predvadeci b2b v podani laury a to uz byla jizda! jeji koleno mi drtilo rozkrok a prsa litaly od hlavy, pres dlane az na zadek. terka se i pres zjevny hendikep a nervozitu snazila cos jsem taky ocenil. stridani holek trochu ubiralo na plynulosti, gradaci a eroticnu, ale co by clovek neudelal pro dalsi generaci…
chybelo mi vzdechani do ouska, predvadeni v zrcadlech, rozpustene vlasy a par dalsich „pokrocilych“ technik, ale to se holky casem nauci. obe.
otocka na zada a jde se na to! nevedel jsem kam driv, ocima ani rukama. holky se pustily do treninku, cast druha, polovina predni… stridaly se a predhanely, ktera se po me sklouzne lip, ta druha zatim pecovala o spodek kdykoliv to slo. erekce drzela na stupnici tvrdosti nekde mezi korundem a diamantem, hlazeni a libani kam jsem jen dosahl a dosahl jsem skoro vsude. laura me uz musela krotit, ale nebyt edukativniho charakteru masaze nevim nevim. kazdopadne prsa mi doprala bezevseho se vsim vsudy… tuhle cast jsem si faaakt uzil!
terka byla v roli zakyne mirne upozadena, jinak hrozne roztomila holka, trochu stydlivka, ale urcite by se dokazala pekne odvazat. docela me dostavalo jak mi vykala, bizar ale sexy. no a ten jeji zadecek… kloboucek!
po dukladne klouzacce me holky zalehly z obou stran podeprene o lokty, ja jsem drtil jejich prdelky a okoli, libal krky, ouska a kochal se tou scenerii… snaha o grande finale vrcholila, par minut se na nem stridaly, jedna levou, druha pravou, kazda mela jinou rucku, techniku i silu…
poprosil jsem jestli to neskusi obe najednou, mista na nem bylo dost… oboum jsem jeste prehodil jednu nohu pres svoje stehna takze se o me krasne trely a decentne u toho vzdechaly, hazely pohledy, terka se zacinala kroutit, stacilo by par doteku… po chvilce jsem musel taky zacit zlehka prirazet proti jejich rukam, nezbyvalo moc casu… divam se na ty orgie a neverim vlastnim ocim, totalni porno! akorat live.
pote uz netrvalo dlouho, ale rozhodne ani kratko a diky pevne dvourucce a tempu hyperfast jsem skropil vsech 6 bradavek, ktere byly v dostrelu… paradni vyvrcholeni silene jizdy!
terka zabila nakou hlasku, kterou si nepamatuju jak jsem byl uplne vedle, ale laura ji usmernila a doprala mi prostor pro sebe.
jak jsme se rozpletli, holky nas pekne utrely, nasledovalo kratke vydychani, pokec a sprcha… zase sam, cos mi v tom momente vubec nevadilo ale spetne si rikam, ze spolecna sprcha by byla nadherna tresnicka. mel jsem si rict, ale fakt me to nenapadlo.
musim uznat, ze ty ctyri ruce maji neco do sebe… zajimavy zazitek zasveceni novicky plus kouzlo necekaneho… k nezaplaceni!
dle ceniku jsem predse jenom cekal placeni 1900, rikam si ze jim necham dysko 100, plus motivacnich 200 terce, at za to taky neco ma.
no jo, ale laura rika 1700 a ja malem vyprsknu smichy, davam jim dvoulitr ze dekuji, at si to nak rozdeli… su milionar? su!
dve pusy, pozvani na dalsi masaz, venku porad slunicko a ja si vykracuju jako kral dzungle!
diky holky, diky infinity 🙂
ps: celkove hodnoceni akce 10/10, ale tezko se to opakuje… ikdyz sehrane duo muze byt taky vlastne fajn. treba nekdy priste. holky zvlast: laura 6/10, terka 4/10, obe krasne se znacnym potencialem… zlepsit masaz, zapojit zadecek, vic rytmu, smyslnosti a gfe, 69, nespechat, nabizet spolecnou sprchu a bude to top.
admin edit:

laura_0129.jpg

5 2 votes
Hodnocení recenze
6 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
2 září, 2022 19:11

Par kilo navic, to si dovedu predstavit🤣🤣🤣 Co kocku? Daly ti ji holky nebo to mely zakazany od bossky? Prece jen jsi nebyl na mixu😇 Jasmina na tech fotkach – je to fake jako obvykle?

Last edited 1 rok před by Andrej
2 září, 2022 19:24
Reply to  Andrej

No jelikoz to je sprchac z Koubkovy tak to asi fake nebude  😉 
To je ten sprchac jak tu nekdo psal ze se do nej sotva vesel 😀
Je fakt malinkej, Jasmina by se do nej vesla minimalne 8x 😀

Last edited 1 rok před by pepino55
2 září, 2022 19:50
Reply to  pepino55

Jasne Pepku, jenze bacova v Infinity je mistrova fotoshopu. Takze si muzes objednat stabajznu teenku tak akorat a pak te ceka nejaka tlustobrisnice o 10 let starsi. Nedelej ze to nevis.

Jinak pokropit sest bradavek. Tady zase ja sklanim kloboucek. Bud mas mezi nohama hasici pristroj nebo tady machrujes😉

Last edited 1 rok před by Andrej
2 září, 2022 20:01
Reply to  Andrej

Ja uz tam nejak nechodim a v minulosti se mi to teda stalo snad jen jednou.
Kazdopadne jsem kouknul znova na ty fotky a je fakt ze ty kachliky se tam pekne kroutej kolem ty prdele 😀
Akorat ze podle smeru kam se kroutej to spis vypada ze ji tu prdel na fotkach zvetsovali 😀

Yan ma prece dvourucni hasicak, ten by zkropil i 8 bradavek.

2 září, 2022 20:27
Reply to  pepino55

To nas tam uz vic nechodi. 😉

Jinak Jasmina dobry tetovani🤣🤣🤣

Last edited 1 rok před by Andrej
6
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx