Erotické masáže Praha

Melisa – Rabbit Hall

Na začátku prázdnin jsem po nějakém menším dobrodružství začal přemýšlet co s načatým večer a padla mi do oka Melisa. Tak jsem si domluvil návštěvu a protože byla volná, vyrazil jsem.

Fotky na webu jsou její, váha i výška sedí. Melisa je moc pěkná holka, má hezké břicho a pevné dvojky a původem je z Běloruska, ale žije tady již několik let a mluví velmi dobře česky. Po příchodu na pokoj následovala obligátní společná sprcha. Už ve sprše se ke mně začala moc hezky vinout a vše pokračovalo na posteli. Masáž je v jejím podání systematická a intenzivní B2B. A využívá všechny obvyklé triky, které máme rádi. Po otočce, která proběhla před polovinou času pokračovalo intenzivní B2B a ukázalo se, že Melisa nejenže proti vzájemným dotykům nic nemá, ale že jí dělají dobře. Masáž jsme dovedli k vzájemnému úspěšnému konci, po kterém následoval krátký odpočinek a sprcha za účelem odstranění oleje.

Nemám pocit jako Auron, že by se Melisa snažila masáž ukončit předčasně a to ani při jedné z mých návštěv. Návštěvu jsem i zopakoval, protože podle mě Melisa za návštěvu rozhodně stojí i za tu opakovanou.

admin edit: https://tapky.info/?4069,melisa-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Melisa3-1.webp Melisa5-0.webp

2 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx