Erotické masáže Praha

Eli – Infinity Spa

— Úvod —

Na začátku srpna se mi poštěstilo a vyhrál jsem zde masáž zdarma. Ještě jednou tímto děkuji a zároveň bych chtěl vyjádřit své díky i touto recenzí. Chtěl jsem vyzkoušet masážní salón, kde jsem ještě nebyl, takže jsem se rozhodoval mezi Le Velour a Infinity spa. Nakonec jsem se rozhodl pro Infinity, kam mě to táhlo nějak víc.

— Objednání —

Objednání bylo zajímavé, protože jsem věděl dopředu, že budu moc pouze v jeden konkrétní den v celém měsíci (dárkový poukaz má platnost pouze měsíc) a to ještě dopoledne a tak jsem se zkusil objednat týden s předstihem, zda by to neprošlo. A neprošlo. Ačkoliv jsem si psal s operátorkou v neděli přes whatsapp, že bych se chtěl objednat na PŘÍŠTÍ pondělí, tak si nejdřív myslela, že se objednávám hned na to následující, pak jsem se ptal, kdy budou známy služby na ten další týden, tak mi bylo řečeno že se mám ozvat někdy v týdnu a když jsem se ozval ve čtvrtek, tak mi bylo řečeno, že rozvrh služeb bude znám v sobotu… No tak jsem si počkal do soboty a pak už jsem se konečně dočkal nabídky. Měl jsem políčeno na někoho z tria Natalie / Karolina / Vendy. K mé smůle byla k dispozici pouze Vendy a to ještě v čas, kdy jsem nemohl já. Takže jsem rychle prolítnul hodnocení ostatních dam a zaujala mě Eli. Píšu teda na whatsapp, že bych se chtěl objednat k Eli od 10:00. Bylo mi odepsáno, že může v 9:00 nebo v 10:30. Tak jsem odpověděl, že beru 10:30 a poslal jsem kód z voucheru. Následně ještě přišla zpráva, že mám 2 hodiny před masáží termín potvrdit. Nadešel den D a přesně v 8:30 poslušně píšu, že potvrzuju masáž. Přišla mi odpověď, že příště mám potvrdit termín dle domluvy nebo alespoň hodinu předem a v zápětí přišla adresa (Koubková). Tak kontruju, že dle domluvy potvrzuju 2 hodiny předem, protože masáž mám od 10:30. Vzápětí přichází zpráva s omluvou, že si to operátorka omylem napsala už od 9:00, ale že naštěstí má Eli volno, takže je vše v pořádku. Problém vyřešen a ještě přichází dodatečná zpráva, že až budu na místě, tak nemám zvonit a mám rovnou volat.

Ještě tedy doplním, že se jednalo o hodinovou erotickou masáž v ceně 1900 Kč.

Dorazil jsem na místo o 5 minut dřív a volám. Následně mi je sděleno osobou na druhém konci telefonu, že už posílá masérku mi otevřít. To by ale nebylo ono, když by tam nebyl nějaký problém. Při mém čekání asi 2 metry od dveří, tam dorazila hrozně nenápadná skupinka tří tmavých cizinců odněkud z dálného východu a s opakujícím slovem “…message…” tam projeli zvonky a začali tam na nějaký zvonit. Naprosto mi bylo jasné, kam mají namířeno. Dveře zabzučely a cizinci se vrhli dovnitř a zabouchli za sebou dveře. Tak si říkám, že jsem to možná prokaučoval. Ale vzápětí zvoní znova bzučák, tak se chopím své šance a jdu dovnitř. Hned u prvních dveří nějaká slečna v brýlích komunikuje s těmito cizincema a odkazuje je, že “…they must from website…”, “bye” a cizinci odcházejí a uvolňují mi dveře. Dostanu pokyn, že můžu vstoupit dál, tak vstupuju a zdravím se se slečnou v nějakých teplákách a tílku. Zase jsem si myslel, že je to nějaká recepční / operátorka, se kterou jsem si psal přes whatsapp a slečna se představuje jako Eli – respektive Eliška

— O masérce —

admin edit: https://tapky.info/?3863,eli-infinity-spa-603-373-881-603373881

Z fotek jsem opět očekával něco úplně jiného a budu na tom muset zapracovat a nechodit na masáže s takovým velkým očekáváním. K této recenzi přidám pouze ty, které si myslím, že jsou nebo by mohly skutečně její – samozřejmě po retuši tetování, která byla zmíněná už v předchozích recenzích a rozhodně jich má víc, ale mně osobně to naprosto nevadilo. Zbytek fotek, co mají na stránkách, tak podle mě není ona. Rozhodně ne ta její hlavní profilová, kde vypadá, že má napěchovaný dekolt k prasknutí. Prsa má v reálu menší a ne moc pevná. Postavu bych zhodnotil jako něco mezi normální a hubenou. Jinak je to mladá holčina z Děčína, takový ten tmavší typ (prý má kořeny i částečně v Maďarsku) a v obličeji z mého pohledu celkem pěkná. Jo a zadek má opravdu pevný. Docela povídavá a občas dělala i blbosti – jak ve sprše, tak i chvilkama při masáži. Když se mě ptala, jestli jsem poprvé na masáži, tak jsem jí říkal, že v tomhle salonu ano ale jinak, že tohle je už moje třetí masáž, tak trochu vyzvídala, kde jsem ještě byl? Mám takovej pocit, jestli jí náhodou nebylo řečeno, že tahle masáž je výhra za recenze předešlých masáží 🙂. Každopádně když jsem jí říkal, že jsem byl ještě v Candy a v Rabbitu, tak mi říkala, že jsem jí to neměl říkat, že teď bude z toho nervózní a bude se bát, aby to nebylo horší, než moje předchozí zkušenosti a že se bude muset snažit, když mám porovnání s konkurencí.

— Průběh masáže —

  • Ještě před samotnou masáží, když jsem byl uveden do pokoje, tak musím moc ocenit jednu věc – světlo. Jako v pokoji bylo zataženo, ale rozhodně tam bylo během té hodiny tolik světla, jako kolik ho v Rabbit Hallu nezažijou ani za celý rok. A to mi Eli ještě říkala, ať se nezlobím, že jsme na tomto pokoji, že ho dostala a že tam je nejmíň světla ze všech. Já jsem byl se světelnosti spokojen.
  • úvodní sprcha – byla nabídnuta společná, tak jsem rád využil a ve sprše bylo k mé radosti ještě více světla 🙂, takže při úvodním seznamování našich těl jsem se mohl krásně pokochat. A nezůstalo jen u kochání. Eli byla hezky kontaktní a rozhodně ví, jak svůj pevný zadeček má používat.
  • po sprše Eli zjistila, jestli je v chodbě čistý vzduch a přeběhli jsme zpátky na pokoj, kde jsem byl vyzván k položení na matraci. Lehnul jsem si tedy na břicho. Eli začala první část masáže tak, že si klekla s roztaženýma nohama k mé hlavě, takže když jsem hlavu narovnal a koukal před sebe, tak jsem měl hned na očích krásný výhled do jejího klína. Eli začala nanášet teplý olej a masírovat. Na začátku masírování ještě probíhal lehký pokec v takovém kamarádském duchu, kdy se mě ptala jestli mám přítelkyni (tady bych možná Eli doporučil, jestli si to taky čte, že někomu na takové masáži asi nedělá problém mluvit o přítelkyni/manželce atd… ale někdo může na tyto masáže chodit z důvodu, aby nemusel chvíli myslet na přítelknyi/manželku, tak když tak zvolit jinou otázku ke konverzaci 🙂) a co dělám za zaměstnání a když jsem jí odpověděl, tak zavtipkovala a řekla “A ty se mě nezeptáš, co dělám za zaměstnání? 😀” (Dělá jen ty masáže – zeptal jsem se 😀) Masírování v podání Eli bylo spíš takové hlazení než masírování. Ale mně to v tu chvíli nevadilo. Kvůli masáži zad jsem tam nebyl, ale kdo si na řádnou masáž zad, potrpí, tak tomu bych doporučil návštěvu jiné masérky. Pak na masírování použila i lokty, bylo to o trochu lepší, ale stále bych to hodnotil jako lepší hlazení. Pak se postupně přesouvala s “masáží” níž a níž až k patám. Pak už zapojila k masírování zbytek svého těla a bylo to už o dost lepší. Občas už zajela i mezi nohy. Pak když už zapojila celé tělo, tak mi došlo, že bych si mohl otočit hlavu a koukat na její výkon přes zrcadlo… A ono ejhle… Zrcadlo tam sice bylo, velké taky bylo, ale ta matrace byla asi 20 cm pod úrovní toho zrcadla, takže na koukání to úplně vyhovující nebylo a viděl jsem tam pouze vrchní části Eli a nebo když našpulila zadeček přímo do toho zrcadla. K tomu ještě dodatek – když jsem se díval na stránky salonu, jak vypadají pokoje, tak tam byly fotky, na kterých je ta matrace vzdycky na nějakém rámu s LED světýlkama, tak jsem čekal nějakou světelnou show. Na pokoji, kde jsem byl já, byla ta matrace bez rámu jen na zemi – to bylo těch chybějících 20 cm… Jinak v části na břiše jsem spíš musel vnímat doteky než se koukat na vizuál. Ale i ty byly dobré. Eli zvládá i GFE prvky – proplétání rukou, kousání do ucha, vzdychání do ucha, občas letmý pohled přes zrcadlo, když tam zrovna byla vidět…Ale bylo jich poskrovnu… Zvládnul bych víc a dýl.
  • asi v polovině masáže zavelela Eli otočku a já byl rád, že konečně něco taky uvidím, když mě zrcadlo zklamalo. Eli opět připravila třecí plochy teplým olejem a musím říct, že se ho nebojí používat ve větším množství. Jestli jí někdy z Infinity vyhodí, tak to bude za nadměrnou spotřebu oleje 🙂 Když mi ho rozlévala do rozkroku, tak mi to přišlo, jak kdyby nalévala vrstvu oleje do pánvičky, na které za chvilku bude smažit langoše 🙂 Ale pak Eli po mně už krásně jezdila – ať už s přilehnutím tělo na tělo, nebo v poloze na koníčka, kde svoji rukou za sebou hladila mého koníčka, často se mi dívala do očí a i ode mě se nechávala hladit – všude. Při úvodní sprše jsem se jí pro jistotu ptal, jestli se můžu dotýkat (takovej ujišťovací zvyk) – tak mi říkala, že se můžu dotýkat a že když by to bylo už moc, tak na mě vyštěkne, ale během celé masáže žádné štěkání nenastalo. Po chvíli klouzání jejího těla po mém a sem tam pohoňkávání se již nemilosrdně přibližoval čas konce masáže. Eli se na mě koukla šibalským úsměvem a přesunula se do polohy 69 a krásně vystrčila na obdiv svoji prcinku. Tak jsem jí začal oplácet její ruční práci. Ale musím říct, že mě dost překvapila a při této poloze svou rukou tak zrychlila, že jsem ji nestihl oplatit její ruční práci tolik, kolik jsem chtěl a přišel záchvěv a bylo vymalováno. Jestli Eli u tý 69 asi dvakrát vzdychla, tak to bylo hodně. Takový rychlofiniš jsem nečekal a možná bych příště uvítal pozvolnější finiš… přece jen už nejsem nejmladší sprinter..
  • Eli utřela nepořádek, šla vyhodit kapesníčky a po návratu si ještě přilehla na kamarádský rychlopokec… Povídali jsem si o její branži, že my chlapi máme široký výběr a že by uvítala, kdyby byl větší výběr pánů masérů i pro dámy. A že takový masér nemusí být namakaná korba samý sval, ale že je důležité, jak se umí dotýkat…  No a pak to těžce zabila, když mi řekla, že jí hrozně připomínám jednoho jejího učitele ze základky a že by nebyla moc nadšená, kdyby tam s ní ležel😀 no a pak už Eli zavelela do sprchy.
  • A pokud jsem psal, že Eli vyhodí, kvůli nadměrné spotřebě oleje, tak myslím, že jí k tomu naúčtujou i nadměrnou spotřebu sprcháče 😀 Ale zase na druhou stranu oceňuju, že je velmi proklientská a říkala: Přece tě nenechám odejít takhle namaštěnýho, aby si někde po cestě klouzal 😀 Pak dodala, že takhle pořádně, jak umyla mě, neumyje často ani sebe. To se moje gentlemenská kontrolka rozsvítila a nabídnul jsem jí na oplátku taky řádné umytí, tak jsem jí řádně vydrhl. Nevím jestli mi Eli chtěla naposled pohonit alespoň moje ego, tak mi řekla, že já se rozhodně umím dotýkat a že bych maséra mohl dělat, tak jsme se domluvili, že ona bude moje první klietka 😀
  • Po sprše přišlo obléknutí, objetí a rozloučení.

— Hodnocení —

Tato masáž byla zajímavá v tom, že se v ní střidaly takové kamarádské momenty s erotickými monenty a působilo to na mě trochu nekonzistentně. Asi by bylo lepší, když by třeba kamarádíčkování bylo na začátku a na konci a zbytek by byla erotika. Takhle jak se to střídalo tak to trochu kazilo dojem z celého výkonu, ale výkon samotný rozhodně stál za to a užil jsem si to. Rozhodně můžu doporučit.

— Závěr —

Pokud si nepotrpíte na řádnou masáž zad a jste spíš dolňáci, tak je Eli pro vás jasnou volbou. Jo a jedna rada na závěr – když jste na masážích, tak se pánové prý nemáte mračit – vypadáte prý u toho divně 😁 Já jsem při této masáži zase dělal opak a to že jsem se usmíval a pak jsem byl od Eli označen za “smíška” (ještě před tím, než jsem byl označen za pana učitele) 😁, ale prý rozhodně lepší, než mračoun.

3DD7E0BA-4EF5-4DD2-B6EA-9A56D9DCEC6C-1024x842-1.jpeg 50B6132D-D4AF-4A69-8C52-8B8B34A16C13-783x1024-0.jpeg

4.3 3 votes
Hodnocení recenze
15 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
18 srpna, 2022 21:09

Coze? V rohu mistnosti je umistnena kamera? Bacova, ty ses zblaznila???🙀

18 srpna, 2022 22:09
Reply to  Andrej

V Big Sister aspoň člověk neplatil 🤔

19 srpna, 2022 08:02
Reply to  Andrej

to je ale masakr pokud je to pravda  😩 

19 srpna, 2022 10:32
Reply to  maly_lisak

Právě jsem chtěl napsat, jestli to nebyl jen jeden z Eliných žertíků a zda jsi tu kameru opravdu i viděl? Protože kamera v masérské místnosti by byla fakt likvidační a naprosto stupidní tah salonu. Snad z toho nebude mít holka přilis velky průšvih.

19 srpna, 2022 12:11
Reply to  Sktr

Eli zertiky nejsou dle mne zertiky, ale budiz jeji nevyzralost.

Admin
Famed Member
19 srpna, 2022 19:13
Reply to  maly_lisak

Vetu o kamere jsem z recenze smazal, ne kazdy si to precte tady v kometarich, tak aby to nekoho nevydesilo …

19 srpna, 2022 11:59

Tak to mi hlava nebere. Mozna nekdo ma rad vice ( v tomto pripade negativniho) adrenalinu, nez ja dam. Koubkova ulice a tedy tahle maserna a maserka Eli je a byl pro mne odstrasujici priklad s tim ze bych na masaze nemel vubec chodit. Na smulu tohle byla moje prvni eroticka masaz. Od te doby jsem zatim nikde na ero masazi nebyl. Dle recenzi jsem nebyl sam co tam potkal a zazil tlupu divnych lidi, v mem pripade parta udrzbaru, tedy minimalni diskretnost. Zadna omluva za tohle fopa. Evidentne to byli udrzbari volani masernou ( parkovali v dodavce hned u vchodu ), jelikoz jeden v modrakach posleze odchazel ze dveri po mem vpusteni na chodbu. Maserka pokerkovana vice nez je zdravo. Nalila na me tunu vonavyho oleje, ktery se pote spatne smyval. Jeste na to vse po naliti upozornila, jakoze to nekteri nedavaji, coz mi legracni nepripadalo. Mistnustka, kde je sprcha presvetlena a pro jednoho, nechapu jak se tam muzou vejit dva. Samozrejme, ze bych uvital spolecnou sprchu. Tedy spolecna sprcha vubec nenabidnuta. Po mem vstupu do te mistnustky a sprchy, jsem chapal. Ale asi se tam dela body to body a vylezou jen castecne umyti. Nakonec to po nasledne a mohutne aplikaci olejem pravdepodobne nevadi.:)) Vsude hodne svetla, tim padem pada eroticno, treba svicky, ticha hudba to by nebylo na skodu, ale asi chci moc, no jsem romantik..:)) Jasne, ze by to hudebni podbarveni, namisto stupidnich dotazu na manzelku ci pritelkyni bylo lepsi. Od Eli masirovani neni masaz, ale hlazeni typu po hlavicce ve skolce od pani ucitelky. V poloze na brise, zadny zajem o penis ani trisla. Po obraceni letme doteky. Hrane hekani funeni do ucha, vyvolavalo spise opacny efekt. Ale ok, chapu nekoho to drazdi. Po pochvaleni jeji figury ( to bylo snad jediny plus ) nasledovalo shazovani sebe sama. Po oznameni ze mam rad nozky a foot job, jsem byl skoro nazvan uchylem. Ze pry je to divny. Slecna evidentne nechape, ze takhle jde vse do kelu. I kdyz na jejich strankach je bran fj jako normalka. Dokonce vychvalovan jako jejich specialita. Kdyz jsem predtim pozadal aby na sobe mela ero pradylko (alespon puncosky, tak ze to pry nejde, ale to bych jeste pochopil, pokud se chce klouzat po me, ale k tomu doslo jen chvili. Pro me ztrata 1500 Kc. Never more. Zaverem, pokud nekdo znate maserku, ktera ma rada foot job, nema divny kecy a je tam polosero, ero atmoska s hudbou, prostorna sprcha, nenaleje na vas hektolitry oleje, neschazuje stupidne sebe samu a je tam diskretni vchod, prosim dejte vedet. Nebyl jsem v RH, ale vypada to ze bych to tam mohl nalezt.

Last edited 1 rok před by Jumper
19 srpna, 2022 12:53
Reply to  Jumper

Jeste mne rozesmaly a pobavily zpravy z maserny tajemneho jmena Coccinelle na Praze 1 v Pricny ul. a to ze …

veškeré sexuální služby jako polibky a doteky rukama jsou zakázány. 😂  FootJob masáž v Praze trvá maximálně 10 minut, ale to úplně stačí. 😂 

Tomu rikam easy money za 10 min. vysolit 2 litry..:))))) doufam, ze je tomu jinak, proto to berte jako nadsazku. Ale cloveka to v dnesni chmurne dobe, kdy uz nevychazi Dikobraz pobavi.  😀 

Last edited 1 rok před by Jumper
19 srpna, 2022 14:07
Reply to  Jumper

Koubkova a minisprcha? Nespletl jsi se, byl jsi opravdu na adrese Koubkova 8? Infinity tam má největší sprchu v Praze, v pohodě by se tam vešly čtyři lidi. 🤔🚿

19 srpna, 2022 22:44
Reply to  alex_murphy

No tak to jsi mne zarazil, Koubkova to byla a vim ze me Eli poslala nekam dozadu asi doleva a fakt to byla sprcha pro jednoho mozna dva na sebe nalepeny. Dle vseho tam maji nejakou obri. Uz je to nejakej patek, ale ten sprchac si pamatuji.

20 srpna, 2022 12:28
Reply to  Jumper

Dozadu a doleva ? 🤔 Kamo tys v Koubkovy evidentne nikdy nebyl 😂
Navic tam maji prehravace v kazdy mistnosti, takze pri masazi rozhodne hudba hraje 😉

20 srpna, 2022 19:02
Reply to  pepino55

Jsem si také jistý, že tento pán v tomto salonu nebyl.

22 srpna, 2022 13:51
Reply to  Marian

Tak to jsi mne rozesmal. Dobre jsi si rejpnul. Jasne mam obcas halucinace a jdu jinam.  😄  Kez by to bylo v tomto pripade a sel bych do RH. Vazeni kritici, je to uz nejaky patek a byl jsem tam pouze JEDNOU, boze chybovat je lidske, tak jsem se spletl ohledne smeru ke sprchaci, ale ne ze jsem tam vubec nebyl. Ostatne muj delsi komentar ohledne Eli neopovida tomu, ze jsem si vse vycucal z prstu, tak asi tak. A dal se v tom neminim hrabat. Myslete si co chcete. Jak tedy asi vim, ze po vstupu do chodby je jejich maserna po prave strane.

15
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx