Erotické masáže Praha

Karolína – Infiniti spa

Dlouho jsem se odhodlával, kdy se přidám s občasným reportem. Radost si udělám jednou maximálně dvakrát do měsíce (to musí ale být). Jelikož čerpám z těchto stránek a chodím spíše na Vaše doporučení (novým slečnám se ani nevím proč vyhýbám), mám nutkání to trochu vrátit.

Většinou se objednávám přes den z práce, u Infiniti nejdříve výpis volných termínů přes chat na stránkách a poté potvrzení přes Whats, většinou bez problémové. Volba v ten určitý den padla na Karolínu, dle recenzí pecka. V čas vyrážím, parkuji v Legerově a platím si stání na hodinu.

Při vstupu podání ruky, představení a zavedení do pokoje. Karolínu bych popsal jako nejhezčí holku z velice malé vesnice, jak známo, oblečenou do civilu. Byl jsem objednán na hodinu klasické masáže (1900), což jsme si potvrdili, nabídku vody a společné sprchy jsem přijmul a čekal. Příchod tak po pěti minutách. Ve sprše jsem si konečně mohl prohlídnout Karolínu v rouše Evině a opětovně jsem si vzpomněl na mládí a vesnici.. není to modelka, ale tělo celkem pevné a kůži hladkou jak samet, sic mám radši hubenější, za mě OK. Vzájemné umytí a přístup Karolíny už ve sprše napovídal kvalitně strávenou hodinu.

Na pokoji zalehnutí na břicho a nechal jsem se opečovávat. Cca 20 minutová práce pecka, umí zmáčknout a zajíždí čím dál častěji na správná místa. Zažil jsem poprvé, ale práce s ptákem a přitom masírování hráze v podání Karolíny je neuvěřitelná, chvilku jsem měl pocit, že mě vystříká už na břiše. Ač vše bylo super, něco mi stále nehrálo do noty.

V nejlepším si mě Karolína otáčí a pokračuje útokem na ptáka. Není ani půlminuta, aby si ho nevšimla, prostě neustále mě drží v plném napětí, stále pecka, společně s masáží hráze mi málem pukne pumpa, musím pauzu. Ale…pokud po mě Karolína neklouže v B2B, okamžitě si odsedá z dosahu. Chci se přidat v dotecích, jsem vždy opatrný, neutočím hned na centrál, ale postupuji. Ještě větší odsun, říkám si co?? A začíná to váznout, Karolína se pořád 100% stará, věnuje, ale uhýbá. Erotično mizí, jak dým nad temelínem. Na otázku „mohu se tě dotýkat?“ jen zakroutila hlavou v negativním smyslu… a bylo. Nechápu, pro mě konec, mám potřebu se dotýkat při masáži takže problém s happy endem. Nakonec se povedlo – Karolína pokrface. Musíme prý do sprchy, čas utíká neúprosně, nabídnuta společná. Ptám se jestli chce ona, prý nemá problém. Ve sprše mi dovolila umýt ji jen záda..

Sympatie (v nejlepších letech a sportovní postavy)? Špatný den? Předchozí klienti? Krámy? Spousta neznámých, které nejsem schopen rozsoudit.. První recenze, přesto nemohu dát 🙂 – takže průměr. Promiň Karolíno..

 

https://tapky.info/?3874,karolina-infinity-spa-603-373-881-603373881

Karolina.jpeg

4 3 votes
Hodnocení recenze
10 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
17 srpna, 2022 21:09

Jako nepustila te ani na kuzlata nebo zadek?

20 srpna, 2022 15:05
Reply to  SanCa_SaM

Hele, to si myslim stala nekde nejaka zavada na siti.
Buď jsi ji necim hodne nesedl nebo jsi ji neco blbyho rekl. Nebo jsi ji zacal prstit uz ve vchodu. Ze by nedala ani kuzle se mi nechce verit. Na to tady ma dobry recenze.
A nebo fakt byla sama spatna. Mne se taky stalo, ze jsem sel za holkou opakovane, ktera vzdy byla v pohode a ted naposledy mela blby kecy a bylo to na nic. Taky si myslim, ze rada z nich uz jsou prepracovany, curaci se jim mihaji pred ocima, jedou jako v tovarne a vytraci se hezky pristup. Ale to neni nas problem, litame v tom za spoustu chechtaku!!! Pokud holka neposkytuje, co ma, at jde domu. Proto apeluju na baci, at ty holky nepretezujou, protoze nektery s vidinou prachu jedou na doraz a kvalita jde dolu!

Last edited 1 rok před by Andrej
17 srpna, 2022 21:51

Tak tohle ale vůbec nesedí na Karolínu, ani ta fotka. Nepodstrčili ti nějakou jinou? Pokud tohle byla opravdu Kája, tak je to smutné 😕

19 srpna, 2022 22:55
Reply to  SanCa_SaM

Ma zustat tedy radeji doma. Neni nad zasun, zacinam byt nejak zamerenej na ty zlatokopky na masazich. Snad casem zmenim nazor.

19 srpna, 2022 22:53

Jaky promin, skoro 2 litry a nemuzes se ji dotykat ? At si to kracmera zkusi vydelat timto postojem nekde jinde. Dostala by leda tak vyhazov.

20 srpna, 2022 11:58
Reply to  Jumper

Souhlas že by měla zůstat doma a nejen ona tedy… jenže na to je jim líto těch penez (
Sou tedy i vyjímky abych nekřivdil). takže i ve stavu fycicke ci psychické unavy občas pracují… v tom zápřahu co některé ty holky jedou horší přístup potká občas uplne každou..

Last edited 1 rok před by Peters32
22 srpna, 2022 14:59
Reply to  Peters32

Mas recht, nekdy jsou na ne kladeny kruty podminky, mozna by mely devcata presedlat na sexualni sluzby, noreni a mely by to lepsi a zkusit delat na sebe a nezivit pasacky vyzirky.

10
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx