Erotické masáže Praha

Adel – Rabbit Hall

Po masáži s Lunou jsem si řekl, že rozšířím své masážní obzory. Naladěn pozitivními recenzemi na zdejším webu padla volba na Adél, krásku ze země zvané Kazachstán.

– Body to body 1,900 Kč / hod

Na Mánesově zvoním na zvonek a po potvrzení, že na danou hodinu mám rezervaci, bzučák, jdu dolů, kde ještě minutku čekám u dveří (slyším nějaké domlouvání v ruštině) než mě vpustí drobnější dívka s krásnými tmavými vlasy a sympatickým obličejem. Na fotkách jí to sluší, ale v reálu se mi líbila ještě více. Na pokoji nabídnuto pití a pak už v ručníku spolu do sprchy. Ta byla taková nemastná neslaná, čistě za účelem umytí – což je velká škoda, ale hold asi Adél není na mazlení se už ve sprše. Jdem zpátky na pokoj, kde ulehám na břicho. Viditelnost na pokoji za mě ok, nevím jak je to na Vinohradské.

Masáž začíná docela dlouhou masáží zad a nohou, až jsem si říkal, jestli jsem se špatně na začátku nevyjádřil, že mám tělo na tělo. To se naštěstí po nějaké době mění a Adél po mě začíná různě klouzat, hlavně bříškem a postupně i prsama. Ty má sice menší, ale fakt krásné i na dotek. V této fázi masáže bylo kamarádovi trochu smutno, protože k němu Adél ani jednou na návštěvu nezajela.

Pak už ale přichází otočka a to její klouzání ze předu je fakt mazlivé a moc příjemné. Jak to ta holka dělá nevím, ale má dost sílu, i když váhově mám rozhodně navrch, takže i v této fázi je to docela plnohodnotná masáž..cítil jsem se promasírovanej ještě dlouho po masáži. Pak si na mě sedla zadečkem ke mně a začla mi ho docela se silným úchopem honit, nemyslím si, že by mě chtěla udělat hned, ale měl jsem hodně plno a při tom jak jsem jí hladil ty její krásný prsa jsem stříkal skoro okamžitě.

Pak mě utřela a šli jsme do sprchy, kde opět čistě očista, pak jsme šli na pokoj a jelikož zbývalo ještě asi 10 minut, tak jsme si povídali o tom co dělá mimo masáže, jaké má plány do budoucna apod.

Celkově se mi to s Adél líbilo, B2B část fakt nefláká, ale trochu tomu chyběla gradace a více erotické atmosféry. Adél mi přijde trochu stydlivá, hlavně co se týče více péče o kamaráda ze začátku masáže. Dávám nicméně usměvavého smajlíka a opáčko nevylučuji. Holka je to milá, vzhledově hodně můj typ a po závěrečné konverzaci jsem cítil, že se prolomily ledy, tak tam vidím velký potenciál na lepší zážitek v budoucnu.

https://tapky.info/?3987,adel-rabbit-hall-774-910-918-774910918

adel_017.jpg

4 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx