Erotické masáže Praha

Sofie – Rabbit Hall

pussycat / 60 minut / CZK 2,400

Puvodne jsem se tedy chystal k mene recenzovane divce, ale nakonec jsem skoncil u Sofie. Jako vyssi holka neni uplne muj typ, ale presto jsem ji chtel vyzkouset na zaklade nadsenych recenzi. Samozrejme, tahle recenze je trochu jako noseni dreva do lesa, ale myslim, ze prinasim mozna trochu jiny pohled. Tohle byla take moje prvni pussycat masaz. Obecne jsem mel velka ocekavani.

Sofie otevrela v typickem cernem zupanku, s polibkem a docela silnym ruskym prizvukem, coz mi nevadi, protoze si rad povidam rusky. Prisla mi hodne sebevedoma a profesionalni, coz ale neznamena chladna – je velmi prijemna a pozorna. Uz jsem se zminil, ze neni uplne muj typ kvuli vysce, ale nemuzu ji uprit hezke stihle telo s parem peknych kozicek, ktere padnou tak akorat do ruky, a taky pevnym zadeckem. Oblicej ma prijemny, i kdyz prumerny, rad bych ji videl s rozpustenymi vlasy, ale nedostal jsem prilezitost. Ma take pekne plne rty, pusobi prirodne. Nevadili mi ani jeji docela vyrazna tetovani a extra zelezo na zajimavych mistech – maly bonus, zvlaste pri hrani.

Po drinku jsme si dali nabidnutou sprchu, kde uz venovala patricnou pozornost memu kamaradovi, i kdyz jsme zadnou velkou akci nerozvijeli. Masaz na brise pak byla opravdova masaz vseho az po jednotlive prsty, promichana s klouzanim telo na telo. Skutecne se snazi o poradnou masaz, dokonce se inspiruje od jinych maseru, jak mi pozdeji rekla, a chce se v tomto ohledu dale zlepsovat. Sofie mi zpocatku sedela na ruce, ale pak se posunula o kousek dal, mozna protoze moje prsty byly prilis aktivni – to bylo celkove pozadi pro tuto cast masaze, protoze mi nekolikrat rekla, abych se uvolnil a prestal se hybat (mam tendenci byt spise aktivni, v ramci moznosti, taky na brise). Jako myslim moje jedina dosavadni maserka stravila docela dost casu klouzanim mezi mymi pulkami, o co jsem sice moc nestal, ale ani mi to nevadilo. S nekterymi dalsimi pohyby, ktere pouzivala, to byl mozna pokus o nejakou lehkou masaz prostaty, i kdyz mi to moc nedelalo. Celkove, navzdory nejakemu peknemu vzdychani do ucha a obcasne pozornosti i memu kamaradovi, byla tahle masaz na brise asi ta nejmene vzrusujici, jakou jsem zatim zazil. Nevim, jak dlouho trvala, otocka prisla pravdepodobne nekde uprostred.

Po otocce se to na eroticke fronte vyrazne zlepsilo. Pekne polohy a pohyby, vse obecne sex-like. Vrcholem bylo radoby koureni, kde stravila spoustu casu s mym kamaradem, se rty nebezpecne blizko – uprimne, prisahal bych, ze tam byl solidni kontakt, ale nebudu na tom trvat, koureni to ale kazdopadne nebylo. Pak prisla 69 s tim, za co jsem si priplatil – jeji cistoucka a vonava kocicka se mi moc libila, ale bylo toho na me mozna moc, protoze jsem pak strilel celkem brzy a jeji kocicka v mem obliceji drzela pritele v pozoru jeste nejakou dobu. Myslel jsem si, ze jsem skoncil hodne brzy, ale po nejakem 10-minutovem prijemnem povidani a sprse, kterou jsem se rozhodl dat sam, jsem byl venku asi 70 minut po vstupu, takze cas celkem ok.

Celkove musim rict, ze navzdory nejlepsimu usili a fajn povidani (aspon v tomhle jsme si sedli) mezi nami nebyla dobra sexualni chemie a ma zkusenost tim utrpela. Proste me moc nepritahovala, nebyla muj typ, i kdyz je hezka. Za me to tedy bude muj prvni neutralni smajlik. Presto bych ji obecne doporucil a moje vlastni zlusenost byla mozna take ovlivnena mym dlouhym narocnym dnem. Opacko ne.

Naucil jsem se, ze od nynejska budu prisneji dodrzovat sve preferovane typy a mozna se budu vyhybat pussycat masazi, protoze to na me je trochu moc 🙂

https://tapky.info/?3497,sofie-rabbit-hall-774-910-918-774910918

95622169-B2C1-49BD-8D53-18B2D931396D-1.png 67DCA264-2FB9-490F-9DE2-8748B6BEC917-0.png

4.7 3 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
9 srpna, 2022 10:02

Sofie a průměrný obličej se mi nezdá, každý má jiné preference no..
Jinak tedy Sofie je objektivně skvělá to že nemusi byt někoho typ se může stát ale bude to málo případů.

9 srpna, 2022 20:36
Reply to  mcuk

Jasný každý to má jinak tobě se třeba líbí její železo které se zas vůbec nelíbí mně a je to prakticky důvod neopakovat i když jsem u ní byl i v extazu i tady…

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx