Erotické masáže Praha

Regina – Candyshop

90minut B2B 2500,-

https://tapky.info/?3870,regina-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

Regina vypadá po všech stránkách skvěle a když mi řekli, že je z Kazachstánu, osedlal jsem koně a vyrazil…

Jenže to nedopadlo dobře. Vlastně ani trochu to nedopadlo. Holka byla odmerena a mělo mě varovat, že ani když mě lákala do dražší masáže nevyvinula nějaké úsilí se třeba jen usmát. Obličej za mě slabší, I když se zrovna nemracila (což bylo výjimečně). Když jsem ale viděl tělo pod šatičkama, doufal jsem, že roztaje na pokoji.

Zkrátím to – neroztála. B2B v jejím podání bylo mechanické předjíždění sem a tam. Takže to luxusní tělíčko sice po mě prejíždělo, ale erotično bylo asi na úrovni robotické montážní linky někde ve fabrice. Udělal jsem tu chybu, že jsem se v jedné chvíli pokusil o oční kontakt. Výraz v jejím obličeji mě ale dorazil a veškeré vzrušení (byť ve velmi mikroskopickém náznaku) zadusil. Vyhodil jsem se sám o chvilku dřív. Neviděl jsem tam šanci na nějaký zážitek.

Nevím, podle operátorky jsem byl ten den číslo dva a zdálo se, že i den předem končila brzy (v 18.00). Buď byla premasirovana a podnik mi kecal a nebo už vyhořela. Nevím, v jaký jsem ji chytil fázi, jestli před recenzí Vanuata nebo po ní.

3 2 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
14 července, 2022 21:54

Přesně kdyby mi řekli že je z Kazachstánu tak bych taky hned razil neboť se všemi mám skvěle zkušenosti, škoda v tomto případě ☹️zkus Milanu už má dost recenzí milá holka s luxusním tělíčkem , mne říkala že je z Kazachstánu ale dle dřívějších recenzí je nějak míšenka s Tatary

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx