Erotické masáže Praha

Chloe – Matahari

Ahoj všem,

Měl bych tu jednu recku starou tři týdny. Měl jsem opět nějaké služební povinnosti v Praze, tak jako obvykle jsem si k tomu naordinoval nějaké to rozptýlení. Rozptýlení vskutku bylo, ale tentokrát dost negativní. Tím jsem již naznačil, jakým směrem se bude moje hodnocení ubírat:- (

Dle dostupnosti masérek v daný den jsem se rozhodl po delší době zavítat do Matahari. Chtěl jsem zkusit nějakou masérku, u které jsem ještě nebyl. Ale zároveň jsem nechtěl jít úplně do neznáma. Vzhledem k mým velmi občasným návštěvám masážních salonů jsem si chtěl dopřát „zaručeně pozitivní“ zážitek a proto jsem se rozhodl pro Matahari, kde jsem se doposud domníval, že snad ani nemohu „šlápnout vedle“ a jistá kvalita je „zaručená“…

Tak tedy, vybral jsem si slovenku Chloe, jejíž komentář na webu Matahari, že je zlobivá a její vášní je vidět a dotýkat se nahého těla, mě přesvědčil, že to je ta správná volba. Tím spíše, když má zde pár víceméně pozitivních recenzí a téměř 4 hvězdičky. Masáž jsem si vybral B2B na 60 min za 2.200 (dle webu Matahari nyní už za 2.300). Jednalo se o pobočku Pštrossova.

Po příchodu a zazvonění mi hbitě otevřela recepční a zavolala na Chloe. Jí trvalo několik minut než přišla. Mezitím jsme s recepční napohodu pokecali. No, a tím příjemné chvilky v podstatě skončily:- ( Chloe je velmi pohledná, hezký obličej a krásné vysportované tělo. Prsa moc hezký plný dvojky. A překrásně kulatá prdelka. Přišla si pro mne v hezkých obtažených minišatech.

Zavedla mne do pokoje a sedla si na postel s mobilem v ruce. Já jsem se začal svlékat a již nyní mne trochu zarazilo, že se stále svlékám jen já a ona stále čučí do mobilu. Když jsem byl připraven, řekla ať se vysprchuju (kdo neví, tak sprcha je na pokoji) a nadále čuměla do mobilu. Tak jsem dal rychlou sprchu a natěšený hopnul na futon a ona mě ještě trochu doutřela nohy a zadek takovým menším ručníkem. Konečně se svlékla… Jo, ještě doplním, že bylo dopoledne a byl jsem její první klient.

Kdybych přišel na normální relaxační masáž, tak řeknu „dobrý“. Část na břiše byla z 99% opravdu relaxační. Dvakrát se po mě sklouzla. Jinak nic než masírování svalstva. ANI JEDNOU nezabloudila dolů, ANI TROCHU! Maximálně zadek a zase honem pryč. Pak někdy mě pleskla přes zadek, abych se otočil. Samozřejmě jsem byl totálně skleslý, jak fyzicky tak duševně. Atmosféra byla tragická. Sice jsem ji během první pasáže donutil k nějaké mluvě, ale sama neřekla nic. Víceméně odpovídala pouze a jen na mé dotazy. Fakt děsný.

Když jsem se tedy otočil, vůbec jsem neměl pocit nějaké zblíženosti, který často mívám i s úplně cizí holkou. O nějakém úsměvu nemůže být ani řeč. Vůbec jsem neměl pocit, že teď si s ní můžu hrát a užít si jí mýma rukama šmátralkama. A tak jsem to ani nepřeháněl.

A tak se po mně tak nějak klouzala. Až nyní se poprvé natočila do zrcadla tak, abych mohl obdivovat její nádhernou prdelku a ten její poklad. A pak si přelezla do 69-ky. Ale na pomazlení pokladu mi dala stopku. Vzhledem k ne úplně ideálnímu průběhu jsem se ji na to přímo zeptal (většinou se neptám, když přirozeně cítím náklonost, a když náhodou mne masérka zastaví, tak se omluvím a jedeme dál), a ona mi tedy přímo odpověděla, že ne. Výhled jsem měl krásnej, o tom žádná. Předvedla mi před obličejem takové drobné zatwerkování. A pak si nade mne stoupla a začala honit. Výhled to byl famózní, kterýmu jsem totálně podlehl a tedy neměla moc práce a bylo hotovo. Vyloženě to bylo takové „z nuly na sto“ za půl minuty. A bylo po všem.

Ale to nebyl konec všem negativním zážitkům a emocím. Nebyla zde ani sebemenší snaha mne utřít, pouze a jen přese mne dala ten malý ručník. Když jsem se trochu utřel a nadále ležel, ona jen vedle mne seděla. Ani nic neříkala. Já jsem zavřel oči, hladil ji po boku a vyčkával co se bude dít. No nic… NIC se nedělo. Žádné přilehnutí, hlazení, povídání… jak často bývá při předčasném HE. To mne po pár minutách přestalo bavit a tak jsem řekl, že jdu do sprchy. Přestože mi bylo jasné, že čas ani zdaleka nevypršel. Ani mne nenapadlo se jí zeptat, zda půjde se mnou. Vlastně jsem o to ani nestál.

Když jsem se osprchoval, tak šla do sprchy ona. Přestože je fakt hezká, tak já byl tak nasrxxxnej, že jsem si pohled na ní ani neužíval.  Zaplatil jsem bez dýška a vypadnul tam odsud. Ještě teď jsem zpruzenej, když si to při psaní recky zpětně vybavuju. Jestli tohle nebyl můj nejhnusnější zážitek za mé 3 roky masáží (kterých celkem odhaduju asi 30 až 40), tak rozhodně bych ho zařadil mezi 3 nejhorší.

Pokud se jindy chová jinak (což asi jo, dle těch pár recek), tak s takovými výkyvy nálad by tuhle práci dělat neměla.

Za mě… s tím co (ne)předvědla bych Chloe nedoporučil ani svýmu nepříteli !

 

https://tapky.info/?3853,chloe-matahari-salon-773-164-811-773164811

 

 

Chloe.jpg

3.6 5 votes
Hodnocení recenze
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
14 července, 2022 18:27

Já u ní byl ještě ve Sweet Sinu a velmi podobné, jak píšeš. Jen nečuměla do mobilu, to ne. Komunikace nijaká, masáž sportovní.
Na konci jsem se jí ptal, jestli jsem jí nesednul, nebo co se dělo. A ona na to, že chce být profesionální.
Po těch kladnejch recenzích jsem myslel, že se zlepšila, ale asi jak kdy😒

Pig
15 července, 2022 13:57
Reply to  Darkmoon

Byla dříve ve Sweet Sin? A pod jakou přezdívkou, jestli se můžu zeptat

15 července, 2022 15:44
Reply to  Pig

Pod přezdívkou Zara

14 července, 2022 20:59

Zda se mi, ze na to, aby to byl az tak strasny zazitek, vzpominas i nejake pozitivni veci. Kazdopadne skoda, ze sis to neuzil.

Mimochodem mne Chloe rikala neco o tom, jak by nechtela byt za kurvu nebo neco takoveho, co ma tedy asi neco spolecneho s tim jejim „profesionalnim“ pristupem.

5 srpna, 2022 08:55

Když holka nemá absolutní důvod být vůči mně nějak nasraná, nebo zrovna má náladu být „profesionální“ nebo zrovna je dneska jen sportovní masérkou 😀 tak prostě pokud po otočce nijak výrazně nerostaje ba naopak, pak nahazuji trochu zmrdečkovskej úsměv a nenechám se rozhodit…začínám si jí korigovat, ať mi masíruje bradavky, ať zpomalí, zrychlí, ať se mi nastaví tak a tak, ujmu se občas hoňky a koukám na ní jak dobytek u toho si občas pěkně heknu  😄  po akci jí řeknu: škoda no mohlo to bejt třeba i jinak viď ale některý to stejně nepochopěj bohužel nebo nechtěj pochopit

5
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx