Erotické masáže Praha

Chloe – Matahari Salon

b2b / 90 minut / CZK 3,000

Rezervace za den do, pres chat bez telefonu, v dohodnutem case byly dvere do salonu na Truhlarske zavrene a po zazvoneni a pulminute cekani me pustili do lobby, kde jsem si dalsi dve tri minutky pockal na Chloe.

Fotky na webu Matahari jsou prave – predevsim luxusni zadecek, prsa mensi dvojky (vcetne jednoho piercingu), i tetovani pasuji. Z jinych telesnych charakteristik bych vyzdvihl jeste paradni a podle jejich slov prirodni rty. I kdyz bych ji jen podle tech znacne anonymizovanych fotek asi uplne nepoznal, napriklad vlasy nemela rozpustene. Obecne bych Chloe nenazval modelkou, ale klasickou peknou slovenskou holkou, takova ta typicka 7-8/10.

Po prichodu jsem z ni mel dojem, ze byla po dlouhem dni unavena, ale profesionalne to skryvala – tohle je asi nejvetsi minus, ktery bych z cele zkusenosti zminil. Zaroven se minimalne behem prvni pulky masaze docela casto divala na cas, mozna se tesila domu 🙂 i kdyz z chovani pri masazi to citit nebylo. Spolecnou sprchu nenavrhla a podle me se ji do ni nechtelo, ale na muj navrh prikyvla. Spise to bylo krome samotneho umyti jen dalsi poznavani se s pokracujicim pokecem, nez nejake vzruso. Chloe je obecne fajn holka na pokec a ja si pokecam rad.

Masaz na brise byla velmi dobra, mozna maximum, co se v takovych salonech da ocekavat, dobry relax. Umim si predstavit, ze za znacne nizsi cenu bych chodil jen na tuto masaz a pokec 🙂 Samotne b2b zacalo pozdeji, nez jsem ocekaval, ale trvalo porad dost dlouho, vzhledem k celkove delce masaze (90 minut). S doteky nemela Chloe problem a byla radost zmacknout jak ten vycviceny zadecek (kterym mi obcas s usmevem specialne mykala do zrcadla) a stehna tak i ty prsa, ale dodrzoval jsem stanovena pravidla a na intimni partie jsem primo nesahal, i kdyz jsem se k nim znacne blizil – s vnitrni stranou stehen nemela zadny problem a zpetne mam dojem, ze by mi mozna dovolila trosku vic, i kdyz to asi nedela casto, z jejich vlastnich slov. Chce se mi taky verit, ze se ji doteky libili, pri obcasnem dotyku zad mezinozim zcela vyzarovala zari. Skoda, ze bylo zrcadlo jen na jedne strane – po case mne zacal na brise bolet krk, po otoceni na druhou stranu jsem ji pak nevidel, jen jsem si uzival masaz. Coz mi mozna chybelo byla masaz i tem luxusnim zadeckem, ale to pry nedela.

Otocka prisla asi nejak 35 minut pred koncem. Opet vsechno fajn, pritiskla se hezky, i kdyz bych mozna ocenil vic takove b2b masaze prave pro kamarada dolu. Rucni prace dobra – mozna ne 100% muj styl, ale nestezoval jsem se a jsem si jisty, ze by se zkusila prizpusobit podle prani, kdybych ho vyslovil. Zaroven se mi pri tom vetsinu casu tulila tak, abych se mohl kochat a mazlit s jejimi prsy, casto to doprovazel dost intenzivni ocni kontakt. Krome toho se mi pri tom obcas nastavila zadkem s rozkrocenyma nohama do zrcadla, to taky pekne „motivovalo“. Tempo koncovky bylo tak akorat, nasledne kratke tuleni s pokecem a sprcha, do ktere jsem ji tentokrat nezval. Door to door tech 90 minut.

Masaz byla obecne provedena znacne profesionalne i kdyz uvolnene/prirozene. Tim mam na mysli, ze v tom nebyla nejaka zivocisnost a odvazanost, ale ta bude u maserek zrejme spise vyjimkou. Kazdopadne jsem takovouhle masaz vyhledaval, nesel jsem si do salonu hledat herecku nebo milenku, ale prijemnou masaz plus neco extra.

https://www.tapky.info/?3853,chloe-matahari-salon-773-164-811-773164811

S7IdILkLVR-1.jpeg ycz4swJc9s-0.jpeg

4.5 2 votes
Hodnocení recenze
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
3 července, 2022 10:41

Chloe je fakt moc moc hezká, stejně jako Chloe z RH. To jméno asi není náhoda  😂 

3 července, 2022 10:52

Jasne, za 3000 sis sahnul na vnitrni stranu stehen. Gratuluju!🤣👍 Do Matahari nechodim, hrajou si na nobl salon a jen kasírujou a skutek utek. Je to salon pro honice s malym pérem a velkou penezenkou. Drze si drzej nejvyssi ceny siroko daleko a porad je dost zajemcu, kteri je topi. Kazite nam ceny, minibrci!!!!

Last edited 2 let před by Andrej
4 července, 2022 21:40
Reply to  Andrej

3000,- to je historie, už zdražili i v Matahari. 🤑 Oni asi chtějí udržet od ostatních salonů pořád stejný cenový odstup. 🤣

5 července, 2022 13:29
Reply to  alex_murphy

no já tam teď už stejně nechodím, dokud je kde brát jinde za lepší ceny a to bude asi v Praze vždy , u holek kde jsem byl spokojený jsem byl vícekrát a holt jsou jinde taky kvalitní holky za lepší penize , takhle dementne o 100 Kč je akorát k nasráni 😂 zní to hloupě ale o 200 Kč by bylo asi lepší 🙈 no naivně doufám že zdražení bude znamenat úbytek klientů a zlevnění, nebo nějakou akci

Last edited 2 let před by Peters32
5
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx