Erotické masáže Praha

Sofie – Rabbit Hall

Zdravím všechny, ještě tu mám jednu lehce přes měsíc starou návštěvu, kterou jsem bohužel dříve nestihl sepsat.

Rozhodl jsem se vyzkoušet další slečnu z Rabbit Hall (tel.: ‭+420 774 910 918) – Sofii. K salónu asi jen velmi stručně, protože je zde již mnohokrát recenzovaný – byl jsem u Sofie, když byla na Vinohradské, vše čisté, s temnějším osvětlením, jaké je v RH, problém nemám, sprcha na pokoji je samozřejmě výhodou. Komunikace se salónem na výbornou.

Fotky má RH opravdu kvalitní – navnaděn zdejšími v součtu kladnými recenzemi jsem si je v tomhle případě ale prohlédl jen zběžně a pak byl trochu překvapen velkým tetováním, které Sofie má na jedné ruce a na fotkách moc do očí nebije (ale fotky její jistě jsou a jinak odpovídají). Osobně s tím problém nemám, jen jsem to nějak nečekal.

Společná sprcha před (i po) masáži nabídnuta, obojí jsem využil. Příjemné „rozehřátí“ na začátku masáže. Masáž na břiše byla opravdu důkladná, mám pocit, že jsem byl promasírován o levého malíčku na levé ruce po pravý malíček na pravé noze. Takhle důkladně jsem periferie svého těla snad ještě promasírované neměl a ač to není důvod, proč na tyto masáže chodím, tak zajímavá a příjemná zkušenost. Sofie se dotekům nebránila a při masáži na břiše si ráda nasedala na moji ruku, ale to tu již někdo popisoval, takže nebudu více rozvádět. Po otočce nejde zapomenout zejména na její imitaci orálního sexu. Tak jako některé masérky imitují jiné polohy, Sofie se až nebezpečně blízko pohybovala svou pusou kolem mé třetí dolní končetiny . Opravdu vzrušující zážitek, u kterého jsem se musel přesvědčit, že opravdu jde jen o imitaci (vážně, ač je to k neuvěření).

Volil jsem:

  • druh masáže: Body to body
  • délka masáže: 60min
  • cena masáže: 1900 Kč

Vzhledem k tomu, co mi Sofie předvedla v Body to body masáži po otočce, jsem celkem zvědavý, jak u ní bude probíhat Lingam masáž. Zatím jsem sice neopakoval, ale brzy asi budu (pokud u ní někdo srovnání těchhle dvou masáží má, budu rád za komentář). Doporučení rozhodně dát můžu. 🙂

https://www.tapky.info/?3497,sofie-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Snad jsem nezapomněl na nic podstatného, kdyžtak se ptejte.

Sofie-1.jpg Sofie-0.webp

4.4 5 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
MadMan
30 června, 2022 18:11

…no tak s tim Lingamem to bohužel nevypadá růžově. Totiž Sofie někam zmizela. Již několik týdnů nemá žádné termíny

MadMan
30 června, 2022 22:51
Reply to  Polomacenka

Tak to je pěkný příklad specializaci a rozdělení odpovědnosti: jeden (já) vyhodnotil zprávu (recenzi) a doplnil údaje k možnému budoucímu vývoji. Druhy (ty, snad Si nemusíme vykat :)) využil komunikační schopnosti a vyškrtl “možný” a vrátil “budoucí vývoj” do teplého a klouzavého, nicméně jistého objetí Sofie )))))

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx