Erotické masáže Praha

Sabrina – Extax massage

1h/1800Kč/Klasická plus B2B (Mix)

Odkaz: https://tapky.info/?4087,sabrina-extaz-massage-776-506-193-776506193

Asi největší zažitej bizár za poslední půl rok. Objednání ok přes WhatsApp, Hradčany, bzučák. Místní kavárná má neustále otevřené dveře kolem schodiště, kudy musí člověk projít, určitě tuší, proč tam lidi chodí. Viděl jsem, že Sabrina je místní nová holčina a její fotky mě zaujali. Realita byla bohužel horší. Otevřela mi nevýrazná šedá myš, v obličeji ne příliš hezká. Čeština s ruským přízvukem.

Společná sprcha před nenabídnuta a ani pití. Doufal jsem dle fotek, že tělo by mohlo být alespoň dobrý. Bohužel, prsa 1,5, lehce povislý, zbytek těla ok. Za velkého světla na mě lije Sabrina tunu oleje, který rychle rozmazala rukama. Pak nastává klouzání prsy z boku mého tělo po mých zádech. Takto to asi probíhá 25 minut, žádný jiný prvek nepoužit. Říkám si v duchu, proč zase já. Po otočce se ptám, jestli by mohla to světlo ztlumit. Na to mi říká asi 10 důvodů, proč to není možné. Po krátké diskuzi vidím, že to nemá cenu a vzdávám to. Jen co jsem to přestal argumentovat, najednou se zvedla a šla sama zhasnout hlavní světlo. WTF? 😀

Po otočce po mně začíná klouzat. Nešlo si nevšimnout, že nemá zcela oholený svůj klín, který působil jako šmirgl papír. Na těle dobrý, ale péru to nebylo úplně příjemný. Doteky všude ok, má hezkou pipinku, dokonce se jí uspokojování z venku snad i líbilo. Jinak stále se tváří otráveně jako prdel, evidentně jí to nebaví. Po klouzání přešla na péro. Chytla ho jak prase kost, snad jen dvěma prsty: palcem a ukázováčkem vytvořila oblouk o celkové ploše nula celá nula nic a začala mechanicky honit. Přitom se ke mě otočil zády, takže jsem se nemohl moc na nic sáhnout. Vidím, že nic měnit nehodlá, tak jí říkám, dej pozici 69. Mění polohu, takže už mohu konečně chytit za její prsa, ale jeji mechanika je stále stejná. Ta snad nikdy nehonila péro? Říkám jí, ať použije i druhou ruku, o tu se ale prej opírá :DD …. No, nějak se v zepětí všech sil se mi povedlo udělat. Společná závěrečná sprcha a rychlý úprk pryč.

Ťapinkář jasný smajlík 🙁

Slečnu masáže nebaví, neumí, nekomunikativní ani není moc vizuálně hezká. Vyhněte se obloukem.

Sabrina.jpg

4.7 3 votes
Hodnocení recenze
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
28 června, 2022 00:31

Proč zase já 😁💪 Žádný učený z nebe nespadl a jestli je nová tak to chce vždy trochu přivřít očko 😊 Občas si to chce trochu vic ten program poladit podle sebe 😊 Věř mi že jsem zažil mnohem větší bizáry a tohle je ještě super zážitek. Měl si do kavarny potom zajít na kafčo a nemazat se s tim 😉

28 června, 2022 22:13

Dík za varování, povislá prsa nejsou zrovna to, o co bych stál  😄  Ale hlavně mi vadí, když masáže provozuje holčina, kterou to nebaví a ani to nedokáže zakrýt.
Mám k ní rezervaci a hned ráno ji zruším

xxx
30 června, 2022 04:23

Jak to čtu, tak dobře, že jsem k ní nakonec nešel 🙂
Byly 3 slečny k dispozici a operátorka mi ji doporučila … dorazil jsem nějak kolem 2 hodiny odpoledne a když mi se zpožděním otevřela, tak bylo vidět, že spala, a že není absolutně fresh a další detaily ani nebudu komentovat.

Tak jsem ji řekl, že ji nebudu trápit, ať jde dál spát 🙂 Sranda byla, že se pak zeptala, co není v pořádku a v čem je problém 🙂 Naštěstí další dvě slečny byly stále k dispozici a šel jsem nakonec k Victorii.

Jinak Kris a Victorii mohu velice doporučit.

4
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx