Erotické masáže Praha

Leila – Infinity Spa

Moje další návštěva Infinity Spa, tentokrát do ulice Koubkova. Zkusil jsem novou dívku Leilu hned jako její první ranní klient. Bohužel se mi stalo, že před domem už někdo postával. Mám rád, když si salon dokáže příchody řídit tak, aby se klienti nepotkávali. Když vešel dovnitř, tak jsem psal ať mi také přijdou otevřít. Když se otevřeli dveře, tak tam nestála Leila, ale nějaká pani z kočárkem. Tak jsem ji podržel dveře a vklouznul do domu.

Dveře do salonu jsem hned nad vstupním schodištěm. Chvíli jsem u nich stál a pak otevřela Leila. Vzhledově sympatická dívka s černými kudrnatými vlasy. Pozdravila anglicky a i další konverzace probíhala v angličtině.

Dovedla mě na pokoj a řekla, že musíme počkat až se uvolní sprcha. Zatím někam odešla a já čekal. Po asi 5 minutách přišla, že můžeme. Zavedla mě do sprchy, která je na chodbě. Vlezli jsme tam spolu, ale musel jsem se začít mydlit sám. Leila se k tomu moc neměla. Pak mě trochu namydlila, ale správným místům se vyhnula. Z toho jsem byl trochu zklamaný. Mám rád to vzájemné poznávání ve sprše.

Pak jsme šli zpět na pokoj, kde začala masáž. Snažil jsem se ji poprosit o důkladnou masáž šíje, ale moje angličtina pro ni zřejmě nebyla srozumitelná, tak jsem to vzdal. Jinak masáž na břiše špatná nebyla. Celkem se snažila, jen tu šíji vynechala 😉

Po otočce pokračovala v příjemné masáži přední strany těla. Prsa má výstavní, radost pohledět a osahat. Zadeček také nádherný. Na závěr jsem ji požádal o koncovku v pozici 69 a bylo mi vyhověno. Výhled to byl nádherný.

Pak opět do sprchy, tentokrát bez čekání. Bohužel jsem se více mydlil sám. Alespoň záda mi umyla.

Celkově hodnotím spíše pozitivně. Slečna je moc pěkná a masírovat umí. Jen to chce přidat v přístupu a péči před a po masáži. Komunikačně také trochu komplikovanější.

Ještě doplním, že jsem vzal klasickou erotickou masáž na 60 minut za 1900.

https://tapky.info/?4085,leila-infinity-spa-603-373-881-603373881

100A8943-3EA3-4536-8837-BE8D0B956917-768x1024-1.jpeg

2.8 4 votes
Hodnocení recenze
9 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
26 června, 2022 01:44

Tohle masazni Koubkovo hnizdo, je koukam porad divny, a nerespektuje vubec soukromi klienta, fakt hruza…kdyz jsem tam byl poprvne a naposled, tak tam stala pred vchodem parta udrzbaru wtf. Kdyz jsem napsal sms na masaz, ze se kvuli tomu trochu zdrzim, tak zadna odpoved. No,a kdyz jsem se asi po 6 min. osmelil, potom co udrzbari zmizeli, tak sem se z jednym srazil hned ve vchodu. Az potom vykoukla mnou vybrana maserka a omluvila se ze ten delnas byl prave u nich. No a samotna masaz skoro nestala za nic, bud rad, ze alespon ta tvoje s tebou vlezla do sprchy, tahle mne polila strasne olejem, kterej nesel potom smejt. Potom spise skrabala a vice nez muj brouk pytlik, ji zajimalo lytko. Trochu funela do ucha, to mne tedy vubec nebralo. Jediny co hodnotim pozitivne bylo, ze mi ukazala lasturu, tak na 3 cm od meho nosu, mozna chtela liznou nevim. Mohl jsem se jen trosku dotykat a tak pochybuji.Nakonec mne znudene vyhonila co me polila cely trup snad 2 litry oleje. Suma sumarum vyhozenych 1500 Kc. Jinak by bylo lepsi kdyby mluvila jinou reci nez cesky, tahle srazela sebe a i ostatni maserky. Never more. Priste to radeji prozeru.

Last edited 2 let před by Jumper
26 června, 2022 22:16
Reply to  Jumper

Tak co, je to normální činžák, kde se jde na salon přes jeho domovní dveře, tam je prostě vždycky šance, že někoho potkáš. 99 % lidí neví, kam jdeš a ten zbytek ti může být naprosto ukradený. Ono ani u jiných takto řešených salonů to není o moc lepší, teď jsem nedávno šel do RH Mánesovky a když jsem přes domovní telefon hlásil, že jdu za „xxx“, tak přesně v tu chvíli vyšel ze dveří domorodec – důchodce. Kdybych byl začátečník, tak se z toho možná sesypu, ale po letech chození mi to bylo úplně u prdele. Prostě všude je něco. Nakonec bych řekl, že nejdiskrétnější ze všech salonů je Matahari, které má sice vývěsní štít, ale je to jen jejich vchod a člověk tam hned po zazvonění zmizí a nikde nezevluje.

26 června, 2022 23:10
Reply to  alex_murphy

Pametam jak jsem kdysi dal otočku před privatkem, jsem napsal SMS že před vchodem někdo stojí a nemohu dál 🤔😄

27 června, 2022 21:48
Reply to  Fuckster

Já si zase pamatuju, jak jsem se nedávno před Luxury potkal s kolegou masážníkem a byli jsme dovnitř vpuštěni spolu, oběma masérkami, které si pro nás společně přišly! A uvnitř jsme se pod schodama zouvali půl metru od sebe. Při odchodu jsem se sice už obouval sám, zato z nejbližšího pokoje vylezl třetí masážník, a visatcem bimbaje, šel nahý do sprchy. Asi tam holky zaměstnaly nějakého ultraefektivního logistic managera nebo garance soukromí je už taky za příplatek… Když jsem se nesměle ozval, že to už je trochu přes, bylo mi řečeno, že jí to nezajímá, že je to věc organizace salónu…
Asi začnu psát i zlé recenze, zatím jsem jen chválil, abych neškodil, ale rozhodně všechny mé masáže na chválu nejsou a za skoro dvoulitr by teda tohle být nemělo. Může to uškodit, nehledě na to, že to vlastně i okrádá, když to kazí zážitek…

28 června, 2022 01:00

Kdyz tam nekdo postava mas si s nim placnout a zeptat se za kym jde 😁 Tohle jsou veci co bych asi vubec neresil protoze ne vzdy to jde ovlivnit. Nekdo prijde drive a nebo naopak pozdeji nebo se muze masaz protahnout diky tomu ze nekdo musi cekat na sprchu atd. Jednou jsem v number one massage cekal na maserku jeste s trema dalsima chlapkama jako u doktora v cekarne a to pred uplne kompletnim personalem (cca 8 lidi)😁 a naopak mi to prislo docela vtipne. Leila je nova a vypada moc hezky a to co o ni pises zni rozhodne lákavě. Takze urcite vyzkousim.

28 června, 2022 14:07
Reply to  Geronimo

Tak ono je trošku rozdíl, potkat se venku s nějakým kolemjdoucím, co netuší, že je tam někde nějaký salon, anebo čumět na nahého bimbajícího visatce, jak píše kolega. Párkrát jsem se také přímo na salonu potkal s jiným klientem a to už mi moc vtipné nepřišlo…

28 června, 2022 16:07
Reply to  alex_murphy

Tahle návštéva byl fakt vrchol. Další level asi bude, že z důvodu nedostatku pokojů budou na jedné matraci probíhat dvě masáže… 😀

30 června, 2022 01:41
Reply to  alex_murphy

To jsem se potkal už opravdu hodněkrát ve více salonech a jak říkám neřeším to a je mi to jedno 🙂 S některýma kolegama jsem se vzájemně i pozdravil a ve dvou salonech při čekání na maserku i pokecal. Před princess když jsem vycházel jsem odpovídal na dotazy dvou mladíků protože to měla být jejich první masáž 🙂 To je hold riziko když potkáš někoho koho znáš 🙂 No co ti mám říct ? Možná karma… když někoho mám tak na masáže nechodím 🙂 Horší by asi bylo potkat tam manželku čí přítelkyni 😀 Navíc všichni víme proč a za čím tam chodíme jak ty tak ten koho tak náhodou potkáš tak co tady chceš řešit 😀 Oba jste ve stejné pozici tak proč se stresovat. Ještě je tady možnost že můžeš nosit masku. V posilovně ve sprše, v sauně a nebo v šatně na koupališti potkáš bimbajících visatců mraky. Všichni jsme jenom lidi a občas prostě nastanou věci které neovlivní nikdo znás. Hoši jste občas jako děti ubrečený a řešíte tady fakt blbosti. Možná by bylo dobré zajít někdy společně na pivo či colu zero a pokecat a pak se vrhnout někam do salonu 😀 A rozhodně bych uvítal když by se tam ukázal i můj kámoš Andrej 😀 Pěkně pohodička při pátku 🙂 Nestresujte se pořád jinak budete mít vrásky pánové.

28 června, 2022 16:21
Reply to  Geronimo

Jestli to vyhovuje tobě, budiž, ale nenuť to ostatním. Zvláště ženatým chlapům rozhodně nevyhovuje, pokud jsou tam viděni. Svět je malej.

9
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx