Erotické masáže Praha

Bara – Luxury Grand

Chtěl jsem vyzkoušet nějaký salon, kde jsem ještě nebyl. Volba padla na Luxury Grand a Báru, která má řadu kladných recenzí. Vzal jsem klasickou erotickou masáž na 60 minut za 1800.

Masážní se nachází ve sníženém přízemí a má vstup přímo z ulice. Před vchodem zrovna někdo postával a tak jsem nenápadně vše sledoval z povzdálí. Na dveřích není zvonek a tak musíte zavolat a čekat na ulici až si vás vyzvednou. To mi nebylo moc příjemné. Zvlášť, když jsem musel stát frontu 😉

Když na mě přišla řada, tak mi otevřela Bára a zavedla mě do zadního pokoje se sprchou. Ze začátku jsem byl vzhledem trochu zklamán, ale Bára si mě rychle svojí bezprostředností získala. V pokoji bylo trochu chladno a tak pustila přímotop, abych nemrznul. Pak jsme vklouzli do sprchy, kde jsme se navzájem příjemně poznali. Masáž na břiše byla dostatečně intenzivní, tak jak to mám rád. Po otočce se krásně tiskla a nastavovala. Nevadili jí ani dotyky v jejím klíně a vypadalo to, že se jí to naopak líbí. Závěr byl společný. Odcházel jsem spokojen.

Na závěr jsem zjistil, že mají zrovna nějakou slevovou akci -10%, o které jsem nevěděl, ale stejně bych nechal dýško, takže mi to nevadilo.

https://tapky.info/?2848,bara-luxury-grand-605-958-304-605958304

5oeimE8AOjzvk3ubNgxqFpIQnSHhXfy7ad6YCGrs9VKZPw2L.jpg

1.5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx