Erotické masáže Praha

Monika – Studio Le Velour

Body to body 60 min. 1900 Kč

https://www.tapky.info/?3984,monika-studio-le-velour-777-317-249-777317249

tel.+420 777 317 249

Nejprve bych chtěl vyzdvihnout pohodové objednání, poprvé jsem využil rezervační systém, který vypadal, že je funkční, protože se tam zobrazují reálně volné termíny. Ne jako v některých jiných salónech, kde sice vyplníte online formulář, ale pak vám zavolají, že slečna v ten čas nemůže a musí se to ještě dolaďovat. Tady skutečně během pár minut přišla SMS s potvrzením a rekapitulací rezervace, a totéž i na email, kde byl i odkaz pro zrušení masáže dokonce až 30 minut před jejím začátkem. No přišlo by mi dost neomalené rušit rezervaci pouhou půlhodinu před masáží, nicméně nabízejí to, takže pokud třeba někdo do poslední chvíle neví jestli se uvolní z práce (nebo od manželky ), tak tohle je pro něj ideální.

U vstupu jsem malinko bojoval s bzučákem, který nijak nebzučí, pouze se ozve jakési nenápadné cvaknutí, a pokud zaváháte, tak po pár vteřinách se bzučák zase „vycvakne“ a musíte zvonit znova. Potom už klasika, seběhnutí do sklepa, pootevřené dveře a za nimi vykukující dívka ve spodním prádle.

Moniku jsem si podle fotek a profilu představoval jako lehce oplácanou holku s kulatým obličejem, věkově někde ke 30 rokům. Otevřela mi ale krásná blondýnka s pěknou postavou, které bych klidně hádal i míň než udávaných 26. V obličeji mi připomínala jednu naši herečku, ale zaboha si nemohu vzpomenout jakou. Jsem zaveden do zadního pokoje naproti koupelně, který je o něco menší než ten velký přední, kde úřaduje Jenny, ale světla je v něm taky dost. Svlékám se a jdu sám do koupelny, po návratu si přede mnou Monika svůdně sundavá spodní prádlo, což je jiné kafe než taková ta masážní klasika, kdy přijde holka v ručníku a sundá si ho až v poslední chvíli, kdy už ležíte na břiše a nic nevidíte.

Popis masáže vezmu z trochu jiného konce. V salonu jsem byl počtvrté a čím dál víc mi přijde, že je naprostým protikladem pár kroků vzdáleného Rabbit Hall. Což může být náhoda, ale protože vím, že majitelka Jenny to má v hlavě moc dobře srovnané, tak bych se vsadil, že to náhoda není a že tohle je způsob, jak Le Velour bojuje se silnou konkurencí.

Když si vezmu jak vypadá masáž v RH: po příchodu uvidíte v předsíni troje boty, bojuje se o sprchu, masérka je většinou mladičká Ruska nebo Ukrajinka kolem 20 let s dokonalou vypracovanou postavou, která je v salonu od nevidim do nevidim a se kterou si moc nepokecáte, otočka v polovině času nebo trochu později, méně světla na pokoji, masáž je plná různých gymnastických prvků a sexy vychytávek.

V Le Velour je to všechno mnohem víc na pohodu. V salonu jste většinou sami s masérkou, takže třeba v klidu můžete courat se slečnou nazí po chodbě, holky jsou vesměs Češky malinko zralejšího věku a ženštějších tvarů, většinou mají svou práci a masírují třeba jen pár dní v týdnu a až odpoledne. Konkrétně Monika je vztahová terapeutka, takže je jasné, že to nemůže být žádná blbka a že si s ní dobře pokecáte. Masáže v LV většinou nenabízejí nic moc objevného, žádnou velkou choreografii, gymnastiku, vychytávky, zato jsou plné tělesného a vizuálního kontaktu. Jenny prostě dobře ví, že my chlapi se chceme hlavně podívat a sáhnout si, proto i dobře osvětlené pokoje a brzké otočky.

Který z obou přístupů je lepší, to už je na každém, za mě je moc dobře, že máme na výběr a osobně mi koncept LV přijde sympatičtější a zážitky odtamtud mám tak nějak uvěřitelnější. Ono se pak i často stane, že ta obyčejná česká holka, co ještě chvíli před masáží seděla někde v kanclu, vám toho dovolí víc než profesionálka s vyrýsovanou postavou, které z každého oka kouká deset penisů.

A právě masáž s Monikou ztělesňovala všechno to, co mám na LV rád. Krásná masérka, u které ale nemáte pocit, že vylezla z pornofilmu. Pohodová atmosféra i pokec, který pokračuje i po otočce, která byla velmi rychlá. Vybízení k dotykům, což je v LV klasika, proto už po otočce úmyslně nejdřív nechávám ruce dole, jednak abych nevypadal jako nějaký nadržený nedočkavý šmátral, jednak mám rád od slečny to pobízení k dotykům. Během masáže ještě několikrát schválně dávám ruce podél těla, na což Monika reaguje většinou tak, že si je sama dává na prsa (mimochodem inzerovány jsou dvojky, což pro mě horňáka většinou znamená „málo“, ale tady mi to přišlo „tak akorát“). Oblíbená pozice Moniky je sed na břiše zády ke klientovi, což chvílemi přechází i do šedesátdevítky. V závěru si dokonce dává Monika moji ruku mezi nohy, což bych sám od sebe nezkoušel, protože svého času to měli na stránkách zapovězeno. Finále, kdy Monika leží s rozevřenýma nohama na matraci a já jí s rukou v jejím rozkroku stříkám na bříško, je grandiózní.

Čas masáže dodržen, na závěr společná sprcha, čas dveře-dveře asi 1:15 h. Placeno po masáži až těsně před odchodem, kdy už jsem měl pocit, že si Monika snad neřekne, tak jsem vytáhl dvoulitr (jako určitě by si řekla, ale vždy je příjemnější platit na konci a ještě bez vyzvání).

Smajlík jednoznačně pozitivní a zvažuji i opakování.

MONIKA.png

5 5 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
28 června, 2022 05:36

U Moniky jsem byl a je to jak píšeš. Pohodový pokec, nic nenuceného, moc příjemné, pohledy do očí, prostě phoda. O akrobatické kreace nestojím, mohl jsem si pohrát s jejíma nohama a bylo mi dopřána i masáž prostaty, vše po otevřené konverzaci. To finále s rukou v klíně a stříkáním na prsa musím teda ale příště zkusit 🙂

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx