Erotické masáže Praha

Luna – Rabbit Hall

Masérka: Luna

Věk/výška/váha/prsa: 20/166/46/3

Salon: Rabbit Hall – Vinohradská

Druh masáže: Nuru masáž

Délka masáže: 60 min

Cena za masáž: 2000,-

Tel: 774 910 918 (rezervace možná i přes web)


Tak po několika měsících lurkování na téhle stránce jsem konečně dozrál k tomu, že ero masáž je zážitek, který chci mít 😀 výběr padl na Rabbit Hall a na Lunu, která mě z tamního ansámblu zaujala nejvíce.

Rezervace přes web, potvrzení přes SMS (dvakrát, jednou hned po rezervaci, jednou den předem).

Jsem na Vinohradské s větším předstihem než jsem čekal, tak jdu mezitím o ulici dál omrknout, kde že mají tu druhou pobočku, vracím se zpátky a zvoním, nicméně dveře jsou pootevřené, tak jdu rovnou dovnitř a dolů. Tam mi otevírá černovlasá dívčina (asi recepční nebo jiná masérka) a ptá se, jestli mám rezervaci, říkám že ano, u Luny. Volá Lunu, přichází menší dívčina, kterou bych z fotek na webu určitě nepoznal(rozhodně ne podle těch „nových“, to už bych spíše věřil těm starším). Luna má přízvuk a lehce lámanou češtinu, ale není problém se domluvit (jazyková bariéra je, ale lehce překonatelná).

Vcházíme na pokoj, ujasňujeme si druh masáže (byť je komplikace, tak se nakonec shodneme na nuru), je mi nabídnuto píti (spokojuji se s džusem) a Luna se mě ptá, jak se sprchou, jestli chci společnou před nebo po nebo obojí. Říkám, že bych rád společnou před a sám po, Luna kontruje že společné obě (tak nevím, jestli mnou vybraná varianta nelze). Jsem odkázán tedy do sprchy, Luna odbíhá pro pití (říkám, že nevadí, když se pak ke mě ve sprše přidá), nicméně než se vrátí tak jsem osprchovaný sám (moje chyba). Sprcha je na pokoji, za což jsem rád, pokud jsem pochopil správně z čtení recenzí, tak pobočka Mánesova má jednu sprchu venku společnou pro celý salon.

Ulehám tedy na břicho a začíná samotná masáž. Jsem zvyklý ležet s hlavou doleva, ale větší zrcadlo je vpravo, tak točím hlavou tam a zpátky jak na obrtlíku, abych viděl z Luny co nejvíce. Masáž začíná nejdříve čistě ručně (neboť nuru gel je asi horký víc než má být), Luna mě důkladně prohněte od krku až k patě a zase zpátky, pak přidá nuru gel a celý proces hnětení se opakuje. Následně potře gelem i sebe a začíná po mě klouzat, masáž nabírá grády. Rád bych vyzdvihl, že tato část masáže je vážně masáž, Luna k masáži využívá lokty, později i kolena a váhu celého svého drobného těla, nejde tedy o „glorifikovanou honírnu“ (nicméně už v poloze na zádech mi Luna občas zajede rukou mezi nohy). Před hlavní otočkou se otáčí sama Luna a klouže po mě tou svojí prdelkou, což je pro mě příjemné překvapení.

K mojí otočce dochází asi kolem 35.té minuty (čili lehce za polovinou času, ale v únosné míře) a dostáváme se ke zlatému hřebu programu. Konečně šance si Lunu pořádně prohlédnout (byť v šeru) a především pohladit. Zde už se Luna věnuje tomu hlavnímu (byť chvílemi mi hladí i nohy a hruď) a pěkně po mě klouže. Závěrem si sedne a začne se mi intenzivně věnovat rukama, po chvíli si sedám taky, abych na ní dosáhl a mohl jí hladit, což komentuje slovy, že v takové poloze si nemůže pořádně hrát. Tak opět ulehám a následně po chvíli Lunu informuji, že už je blízko (resp. já), což je pro Lunu povel mě opět komplet zalehnout a začít mi vzdychat do ucha, což má naprosto zamýšlený efekt a masáž má zdárný finiš.

Luna chvíli uklízí a pak si povídáme vesměs o všedních věcech typu kolik nám je, co budu se zbytkem dne dělat atd., chvíli mi vypráví o svém předchozím salonu. Závěrem jdeme společně do sprchy, kde se navzájem umýváme a dochází k posledním vzájemným dotykům a hlazení (což bych uvítal spíš v úvodu než v závěru, ale budiž). Oblékám se, platím, přede dveřmi rozlučující objetí a mizím pryč.

Pochvala rozhodně za momenty kdy mi vzdychala do ucha, až bych to klidně označil za GFE.

Výtka naopak za absenci úvodní společné sprchy, kterou bych uvítal jakožto předehru na rozehřátí (byť je to částečně moje vina, příště zkrátka počkám až se vrátí).

Doporučení: Za mě rozhodně ano, ale záleží na vkusu a preferencích. Luna působí spíš klidnějším dojmem. Pokud jdete na masáž pokecat a zažít uragán nebo živel, asi to nebude volba zrovna pro Vás. Na druhou stranu je vidět, že ji to baví a masáž si užívá stejně jako Vy.

Opakování: Určitě bych se za Lunou rád vrátil, stejně tak bych ale jakožto začátečník nejdříve rád posbíral i jiné zkušenosti pro porovnání (byť se nejspíš budu držet RH). Zatím mě láká Kira, Chloe, nebo i nová Melisa (ale tu asi nechám někoho nejdřív prubnout). Až je protočím, tak mě Luna dost pravděpodobně opět uvidí.

Hodnocení na číselné škále dělat nebudu, ale smajlík rozhodně usměvavý a palec jednoznačně nahoru.

Masážím zdar!

Odkaz na profil dívky na tapky.info

Luna3.jpg-1.webp Luna2.jpg-0.webp

4.5 4 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
5 června, 2022 10:42

Otázka v rámci mého průzkumu ohledně nuru masáže. Nebyla Ti z toho gelu zima?

5 června, 2022 13:34
Reply to  Jenbonbon

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🙈

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx