Erotické masáže Praha

Míša – Infinity

Míša je velice mladá atraktivní černovlasá Češka, se kterou se mi dostalo velice intenzivního a autentického zážitku. Fotky jsou nezvykle její. Tělo má hezké, tak akorát. Občas nějaké to menší tetování či piercing.  Objednání celkem obtížné, jelikož nebývá často. Podle svých slov stále studuje, proto bývá sporadicky.

Byl jsem na hodinu, klasická erotická masáž za 1800 kč.

Na Míše je od začátku poznat, že ač ji masírování velmi baví, do řemesla teprve začíná pronikat. Na začátku našeho setkání byla celkem nesvá. V celé té nervozitě a zbrklosti mi zapomněla nabídnout úvodní společnou sprchu, za což se mi na konci omluvila. (Nechtěl jsem ji trápit, tak jsem si o ni na začátku ani neříkal.) Po troše konverzace však pookřála a začala převládat její zvědavost, což mě bralo.

Úvodní obligátní část na břiše byla taková nemastná neslaná, absence zkušeností byla citelně znát. Naopak po otočce ukázala, že potenciál rozhodně má. Sice si to jsem si to musel tak nějak oddirigovat sám, ale  Míša ráda klientovi vyhoví a po chvíli směrování člověk zjistí, že je vlastně velmi hravá a zvídavá.  Juniora tak různě zkoumala, pohrávala si a tak zvláštně okukovala. Doteky dole jsou vítány. Hezky ji rozvášnily a pomohly ji se trochu odvázat.

Celkově doporučuji těm, co chtějí zkusit mladší, snaživou, ale zato méně zkušenou dívku.

https://www.tapky.info/?3913,misa-infinity-spa-603-373-881-603373881

 

 

misa_0211.jpeg

2 1 vote
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
1 června, 2022 23:54

Zapoměl jsi dodat, že Míša není nic pro horňáky a první fotka na jejím profilu, kde je úplně nahá, je jednoznačný fejk. Takže kdo se nechá nalákat na tuto fotografii, bude hodně zklamán.
Jinak holka je docela fajn a šikovná.

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx