Erotické masáže Praha

Adél – Rabbit Hall

Ahoj všem,

po delší době jsem se dostal do Prahy a často pokukuju po Rabbit Hallu, abych se do tak vychvalovaného salonu také podíval. Navíc se sem přesunula i Patricie, ke které bych rád někdy opět zavítal, jenže, nebyla k mání, takže jsem chvíli vybíral.

Volba padla na Adél, neboť od alexe a pisty měla vcelku pozitivní recenze a těšil jsem se i na to, že poprvé bych měl masáž od asiatky.

Samotné objednání do salonu jsem řešil přes WhatsApp a bylo to bez komplikací s rychlou odezvou. Potvrzení termínu v den masáže a po schůzce se šlo relaxovat. Objednal jsem si pussycat 90min a skončil jsem na pobočce na Vinohradské – na zvonku jen zahlásím jméno masérky a dveře aka Sezame otevři se mě již pouští dovnitř. U dveří mě již čekala Adél v župánku. Je drobnějšího vzrůstu, lehce kulatější obličej, ale postavu má velmi pěknou – vyváženou bych si troufl říct – nikde nic nechybí, ani nepřebývá, každopádně přesně podle fotek. Pochazí z Kazachstánu a v Praze je již delší dobu. Usmála se a hned spustí velmi pěknou češtinou a instruuje mě u vchodu a odvádí si mě na pokoj. Vím, že tu spousta kluků psala, jak je na pokojích mizerné světlo, u mě na pokoji ale Adél měla nastaveno světla dostatek, rozhodně jsem si nepřipadal, jako ve sklepě, či kobce. Kvituji rovněž sprchový kout na pokoji, Adél mi odběhla pro pití a já si mezitím vlezl do sprchy, hned jak přišla se ke mě přidala. Nicméně jen pro potřeby očisty – a i tak velmi decentně. Přitom ale je stále usměvavá a velmi hezky se s ní povídá.

Po sprše jsme si potvrdili délku a typ masáže.

Adél k pussycat přistupuje tak, že to je skutečně kombinace všeho s tím, že konec je velmi specifický. Měl jsem chuť na relaxační masáž a GFE a aniž bych si o něco sám říkal, přesně to jsem dostal.

Nejdříve mi na břiše promasírovala nohy, záda a to velmi zkušeně a bez brnkání o kámoše, který je stejně pode mnou stísněný – čili první fáze – masáž. Druhá fáze je body2body, kde používá hlavně své bříško a malá ale velmi příjemná ňadra. Protože vycítila mojí potřebu relaxu, tak body2body je velmi pomalé a něžné, pár letmých polibků na tvář, na ucho. A těsně před otočkou první kontakty i na správných místech. Toto vše cca 35-40 min, nevím přesně kdy jsem se na její povel otáčel. Na zádech kraťoučké rozmasírování nohou a následně už velké tulení, objímání, mazlení, tělo na tělo – skutečné GFE, málokdy jsem se cítil na masáži takto dobře. Pak třetí faáze – kdy se na mě začala otáčet na 69 a postupně se mi přibližovali její intimní partie blíž a blíž. Využil jsem maximálně potenciál pussycat masáže a po cca 10min bylo dobojováno.

Zbývalo nám ale hodně času (proto chodím skoro vždy na delší masáže než na hodinu), a s radostí přijala nabídku na masáž ode mne. Následně sprcha opět za účelem očisty a po spokojeném rozhovoru na obou stranách jsme se rozloučili. Adél mohu rozhodně doporučit a budu se těšit, až se s ní opět někdy v budoucnu na masáži potkám. Čas door to door cca 100min

https://tapky.info/?3987,adel-rabbit-hall-774-910-918-774910918

 

Adel2.jpg

5 3 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx