Erotické masáže Praha

Alex – Infinity spa

Na Alex jsem četl už pár recenzí na celkem chválu a přišla mi fajn příležitost to tedy zjistit.

Po příjezdu mě čeká příjemná slečna v župánku, nutno podotknout fotky trošku zkreslují. Ale na kráse ji nic neubírá. Je moc sympatická, lámaná trošku čeština, ale to z kladného dojmů vůbec neubírá.

Společná sprcha proběhla v pořádku a vracíme se na pokoj. Lehám si na břicho a probíhá hlazení a dotyky. Alex ví kam sáhnout a chvíle s ní jsou příjemné. Jde vidět, že se pořád učí a ví už kam scelkem sáhnout. Po pár chvílích otočka a pokračování. Se stydlivostí neměla problém a mohl jsem si sáhnout na její přednosti. Žádné velké oddalování nebylo, což mi ani nevadilo, protože i tak to byl pěkně strávenej čas. Pak nějaká konverzace, dozvěděl jsem se zajímavý info a hodnotím tuto slečnu velmi kladně. Určitě jsem u ní nebyl naposled. Vzal jsem si telefon na slečnu, ale neuložil se mi, takže to je jedinej bod dolů za tuhle zradu, kdyby někdo náhodou ho zvládl dostat může ho sem dopsat 😀 Budu jedině rád se s ní domluvit individuálně.

admin edit: https://www.tapky.info/?3981,alex-infinity-spa-603-373-881-603373881

1E9B572E-F757-4A5E-BBA6-C0FDAEAB1664.jpeg

2 1 vote
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
31 května, 2022 22:18

Tak ty ses dobrej jouda s tim telefonem hazet to sem na sklo. To ji bordelmama nepochvali. Trochu mysli, nez sem neco napises!!!!

31 května, 2022 22:34

Tvl, ctu si to znova. Tys me nasral, ze jsem si byl dat studenou sprchu. Dejvysse993 poznate hned- je to jen telo s krkem, hlavu mu priroda nenadelila. Prej dopsat sem telefonni cislo, ty gumaku jeden💪 Svoje cislo do Bohnic sem napis🦾

Last edited 2 let před by Andrej
2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx