Erotické masáže Praha

Sofie – Rabbit Hall

Podnik známý, netřeba představovat. Objednání a proběhlo standardně. Byl jsem krátce po otevření nové pobočky na Vinohradské. Narozdíl od Mánesovy má nová pobočka upgrade v podobě sprch na pokoji, což je velmi příjemná změna. Jen mě štvalo, že v jednom pokoji je zrcadlo dáno tak špatně, že v něm není v podstatě nic vidět.

Teď už k slečně samotné. Řečeno bylo už mnoho, tak se pokusím jen o vlastní postřehy a subjektivní dojmy. U dveří mě vítá Sofí polibkem a objetím. Což vždycky udělá hezký dojem. Zvláště od takto mladé hezké dívky. Nabídla mi něco k pití a společnou sprchu, kterou nešlo odmítnout. Upřímně společnou sprchu jsem si užil z celé masáže nejvíce. Sofie ví jak na chlapa. Hezky se nastaví, lísá se, dráždí, sem tam pohoní (což zvládá bravurně jak rukama tak zadečkem) Mydlit ty její prsa byl fajn zážitek. Celkově měla sprcha velmi erotický náboj a krásně klienta připraví na to, co přijde.

To co přišlo po sprše byla opravdu Jízda s velkým J. Nicméně masáž pro mě byla maličko zklamáním. Celou dobu jsme nemohli najít ten správný rytmus a i když jsem z předchozích měl nějakou představu, působila na mě masáž příliš strojeně a uspěchaně. Prvků má sofie opravdu hodně ( možná až příliš) a určitě celou sestavu zvládá na jedničku, ale já mám radši intimnější a více pomalejší relax přístup. „Jízda“, kterou se Sofie klient zažije už je dle mého píše z kategorie privátové.

Každopádně zážitek i tak hodnotím kladně. Všechna negativa jsou spíše dána mojí špatnou komunikací a špatnou chemií mezi námi. Sofie je velmi kvalitní a snaživá masérka.

Objednáno BtB na 60 min, placeno 1900kč.

https://www.tapky.info/?3497,sofie-rabbit-hall-774-910-918-774910918

SofieNewbz-1.webp

2.7 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx