Erotické masáže Praha

Sofie – Rabbit hall

Návštěva na Vinohradské, ve velkém bíle osvěceném pokoji nalevo od vchodu. Velký problém tohoto pokoje je v tom, že slyšíte jak se chechtají zákazníci na chodbě. Fakt, představte si to, válíte se hezky na břiše, jste v transu jak se ta slečna snaží vám udělat dobře, a teď se vtrhne Venca do chodby a má moc legrační jokevtipy. Chybí snad jen to, že by otevřel dveře do pokoje a měl vtipné přípomínky o průběhu vaší masáže. Sprcha rovnou na pokoji, s teplotou problém nebyl.

Sofie je, narozdíl od některých, o něco drsnější v reálu, než na fotkách, kde se zdá být andílkem. Kouří (cigarety), což je za mě trochu mínus, má hrubší hlas, ale jinak je velmi přitažlivá. Aniž by se na něco ptala, tak mě ve dveřích obejmula a dala pusy na tvář. Komplimenty rozhodně nejsou její slabá stránka, asi tuší, že my kluci jich až tak moc nedostáváme a neváhá nás jima bombardovat. Teď mluvím nejen obecně o horoskopech (jé, ty jsi lev, ty budeš odvážný), nebo jé, ty máš moudrý oči, ty budeš chytrý, ale i o opravdových věcech, které je třeba si na člověku všimnout. Působí to moc mile, navíc je Sofie velmi empatická, zkušená, a snaží se vyhovět.

Místo „hned se vrátím“, kdy na začátku masérka odejde pryč, řekne „2 minuty“. Ve sprše, kdy čekám až nastaví správnou teplotu, se velmi hlasitě diví, proč na ní ještě nesahám. Není upovídaná, ale slovně komunikuje právě tolik, kolik je potřeba, aby se člověk necítil divně a oddáleně, a to i během masáže. Občas je to vtipné, protože dokonalou znalost češtiny nemá, a to divadlo sem tam přežene, ale snaha se cení. Pokud máte nějaké přání, tak vypadá zaujatě. Na konci se ptá, jestli přijdu zas. I když mě trochu popoháněla, tak jsem necítil, že mě nervózně potřebuje hned pryč. V erotické masáži se osobnost a chování možná zdá být vedlejší, ale mám za to, že celkový přístup je nejdůležitější, a v tom je Sofie snad nejlepší. Nutí mě to se zamyslet, kolik energie ta holka utrácí a jak moc se snaží aby našla přístup ke každému, i když je unavená (byl jsem za ní na konci dne) nebo zákazník není úplně to pravý ořechový. Ten den, kdy jsem odešel, se mi masáž nezdála moc výjimečná. Ale když na ně všechny vzpomínám a srovnávám je, nebo dostanu chuť na masáž, je Sofie první, kdo mě napadne. Myslím, že je to právě díky jejímu chování, ne technice nebo vychytávkách.

Beru pussycat na 90 minut a jdu si lehnout. Nejen že mi na břiše udělá pořádnou masáž, každý prst na ruce dostane čtvrt minuty, ale v jednom okamžiku mi řekne „dolú ruce, dolú“ a sedne si kočkou na dlaň,  erotika tu vůbec nechybí. Dál mi narve svoje stehno do rozkroku, o čemž jsem ani nevěděl, že by mohlo být příjemné, ale bylo. U některých mladých a začínajících masérek si všimnete, že přemýšlejí a nejsou si jisté. Sofie se toto vůbec netýká, ví přesně co a kdy má dělat. Díky tomuhle erotickému sebevědomí je pak větší a snadnější prostor pro diskusi jiných fetišů a přání.

Stejně jako Violette nebo Kira o pár týdnů před ní, Sofie má taktéž ráda všemožné hrátky s chodidly, o což jsem si řekl, a bylo mi vyhověno. Otočka něco před půlkou, kde už jsem měl možnost si ji celou osahat (je to pussycat, takže všude). V jednom okamžiku si dala pusu hoodně blízko mého rozkroku a začala honit – Sofie ještě ke všemu dokáže být fakt nechutný zvíře. Po střídání pozic, o které jsem si řekl, a po pár přáních, která mi splnila, jsme došli k finiši. Musím uznat, že jsem tichý a Sofie naopak sténala za nás za oba, což nemuselo být opravdové, ale bylo to velmi přesvědčivé. Sprcha po velmi klidná, stejně jako oblékání, kdy se snažila si povídat. Čas dveře dveře dodržen. Jediné, co Sofii mohu vytknout, byl ten zápach cigaret z úst, takže za francouzký líbání si připlatí nejspíš jen nejzkušenější kuřáci. A taky trochu přehánění divadla, kdyby byla o něco klidnější, tak je to ideální.

Sofie – Rabbit Hall – 774 910 918 – 774910918 – Tapky.info

774 910 918

sof1.webp

5 3 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
27 května, 2022 18:42

Je to pussycat takže všude..
Já bych ty pussycaty zrušil .😂.akorát to obecně holky přirozeně vede k tomu že nižší varianty občas jsou omezené, .. dodávám že to není případ Sofie u které je i b2b super(aspoň u mě bylo)

Last edited 2 let před by Peters32
2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx