Erotické masáže Praha

Kristina – Spa for Men

Ačkoliv mě kvůli ceně nikdy moc nelákaly erotické masáže, od kamarádů k narozeninám se mi dostalo nečekaného dárku – poukázka na erotickou masáž v síti jedněch masážních salónů. Po chvíli vybírání na webu Spaformen jsem si vybral slečnu Kristinu a Pussycat masáž, za kterou jsem si připlatil 500 (celkem 2500/hod), abych si to užil maximálně, jelikož mě nebaví být úplně jen neaktivním účastníkem.

Domluva zcela bez problémů, byl jsem vpuštěn do činžáku na Andělu, kde mě už přivítala objednaná slečna. Proti inzerátu bych tipoval už něco přes 30, na můj vkus byla trochu moc přelíčená, ale jinak moc milá s výrazným ukrajinským přízvukem. Začali jsme společnou sprchou, kde už tam byla dost vášnivá, nečekala moc dlouho na to mě hladit v rozkroku a ochotně se nechala hladit na stejných místech i líbat na krku.

Po sprše mě odkázala na postel v pěkně naaranžované místnosti s velkým zrcadlem naproti, asi aby člověk viděl všechno i z druhé strany. Na masáž zad se ani moc nedostalo, hned si mě otočila a začala mě natírat olejem, jezdila po mě nejdříve rukama, pak prsama (které byly malinko povolené po dítěti) a nakonec celým svým tělem. Poměrně rychle jsme se dostali do polohy 69, kde jsem ji začal masírovat poštěváček. To se jí zjevně líbilo, pár minut vzdychala, svíjela se až se udělala. Hodila po mě nechápavý výraz ve smyslu „jak to dělám?“. V tu chvíli se masáž trochu otočila a chvíli na to už mi ležela na obličeji a nechala se lízat. I to se jí zjevně líbilo a po druhém orgasmu na chvíli odpadla že potřebuje malou pauzu.

V konečném důsledku ona měla po hodině 4 orgasmy, já jeden. Přesně jsem věděl proč si beru pussycat masáž 🙂 Byla tak spokojená, že jsem od ní měl i líbání bez příplatku . Mezi těmi orgasmy se i dál snažila o B2B, pěkné bylo když mi frndou hladila ztopořený penis, jakože trochu víc zvednout pánev, tak jsem v ní, ale nechtěl jsem zas blbnout. Sice sympatie mezi námi byly značné, ale předpokládám že i ona má své limity.

Jelikož jsem byl ten den poslední, tak si mě tam ještě chvíli nechala, nějaký pokec, vyprávěla mi proč se přestěhovala (dávno před válkou) do ČR, jak tady žije apod. Nakonec jsme si dali ještě jednu společnou sprchu, menší líbačka na závěr a pak rozloučení.

Suma sumárum zážitek to byl skvělý, i když ne úplně nejlevnější. Určitě tam nějakou roli sehrály sympatie, takže neměla tolik zábran, jako by možná mělo s jiným, ale musím říct že mi Pussycat masáž v tomhle případě rozhodně smysl dává 🙂

odkaz: https://tapky.info/?4045,kristina-spa-for-men-775-252-663-775252663

+420 775 252 663

6G4A6074-1.jpg IMG-20181201-WA0002-1-0.jpg

3.5 2 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Dareios
27 května, 2022 03:55

První kolo, a hned premiér!

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx