Erotické masáže Praha

Ella – Rabbit hall

Nedávno jsem vyrazil za Ellou do RH na Vinohradské
TL;DR: Jako v harému se Šeherezádou – NPS 10/10

Typ masáže, cena:
Pussycat 60min, 2200,-

Objednání:
Objednávka po chatu. Původně jsem chtěl za Lunou ale nemohla když jsem měl čas. Nabídnuto několik dam v mém čase. Zvolil jsem Ellu a udělal jsem dobře.

Vstup, prostředí:
Poprvé na RH Vinohradská. Chvilku jsem čekal a čekal jsem tam s kurýrem, trochu weird. Hlavně když stojíte rovnou pod cedulí RH. Asi bych trochu ubral s propagací na místě. Vstup rozhodně diskrétnější v Mánesově. Pokoje a sprcha na pokoji lepší Vinohradská.

Masérka
Povaha: Velice přátelská, nikde jsem nenarazil. Trochu jazyková bariera angličtinu jsem nezkoušel. Nejsem tam kvůli povídání. Aktuální situaci na UA na sobě nedala znát, stále dobrá nálada.
Vzhled: Ač z UA je trochu exotická. Budou tam blízko-východní kořeny. Taková princezna Šeherezáda, prostě kočka. Velice sportovní postava.
Váhy/Miry: Řekl bych že sedí podle webu, prsa krásná – přírodní.

Průběh:
Společná sprcha před i po. Ve sprše řádná hygiena, nic opomenuto.
K masáži nelze nic vytknout. Část na břiše lehce sportovní a dráždění proběhlo. Celou dobu byla na dosah. Mazlení povoleno. Po otočce mě čekal nádherný zážitek. Ella používá dost gymnasticko-umělecké prvky. Podle mě na to musí i cvičit. B2B, Pussy, vše ok. Docházel nám čas tak happy end trochu zrychlila ale nic co by ubralo na prožitku. 60 minut bylo zatraceně málo. Na závěr trocha tulení, sprcha. Rozloučení opět vřelé a pozvání na další epizodu.

Shrnuti:
Plusy: Exotický vzhled. Show během masáže.
Minusy: Osobně ne. Ale pro někoho kdo má má rád menší holky může být dost vysoká případně i moc štíhlá. Mně to ale nevadilo.
GFE: Ano
Doporučení, opáčko: Ano a ano
Konečné NPS: 10 z 10

https://www.tapky.info/?3367,ella-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Ella2-0.jpg Nella4-1.jpg

4.5 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx