Erotické masáže Praha

Rebecca Luxury

Rebecca Luxury

Vazeni pratele, dovolte, abych tady pripomnel hvezdu erotickych masazi- Rebeccu. Byl jsem za ni pouze parkrat, protoze jsem ji objevil pozde a mela dost plno, coz neslo dohromady s mojim pracovnim rozvrhem.
Tahle slecna se mi hodne libila, v kombinaci s jejim milym pristupem to byla nebezpecna rozbuska.
Jiz po prichodu davala najevo, ze me rada vidi, mazleni ve sprse vedlo k tomu, ze z komara se mi stal velbloud a mel jsem problem ulehnout k na bricho. V teto poloze jsem stejne dlouho nevydrzel. Masaz mela propracovanou a od zacatku se venovala komarovi i zasobniku tak, ze to na konci vedlo opravdu k velkemu tresku. Pokud vedela, ze nejste chlivaci, nabizela svoji kocku k hratkam, pri kterych se sama krasne vlnila, ode me to dokonce vyzadovala a kvuli moji rucni praci mi rikala klavirista.  Tahle slecna by si mohla zalozit kurzy erotickych masazi, a kdo by nedostal diplom o uspesnem absolvovani, nemohl by tohle remeslo provozovat. Tim bychom se vyhnuli tem stale castejsim zklamanim z vykonu zlatokopek, ktere se v soucasne dobe premnozily a vytvareji si sve pseudostandardy a predstavy, jak ma eroticka masaz vypadat.
Timto zdravim Rebeccu, kraliovnu masazi a stale doufam, ze se jednou objevi na webu Luxury♥️

99D10442-E401-4758-9774-395BB5A746D6.jpeg

3 2 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Admin
Famed Member
17 dubna, 2022 08:53

Na Rebeccu klidne zavzpominejte, ale nereste prosim kde ted je, co ted dela atd. Rebecca si to nepreje, takze predem diky za pochopeni 😉
Treba se jednou zase ukaze 🤩

17 dubna, 2022 10:22

jo chtělo by to víc takových Rebecc po salonech 🙂

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx