Erotické masáže Praha

Kira – Rabbit Hall

Telefon; 774 910 918

I ve své další recenzi zůstávám ve své oblíbené králičí noře a v pobočce na Vinohradské.

Při posledních návštěvách v tomto salonu zažívám úžasnou věc. Zazvoním na zvonek a téměř okamžitě se otevírají dveře a po sestoupení o patro níž se přesně do rytmu mých kroků otevírají dveře a v nich stojí nádherná dívka a s úsměvem na rtech a podanou rukou se mi představuje.

S Kirou už na pokoji potvrzuji 90 minut tělo na tělo a ona mi na chvilku mizí a přináší vyžádaného panáka vyzoura a nabízí společnou sprchu, kterou v jejím případě nejde nevyužít. Ve sprše je mile kontaktní ale žádný nájezd na kocoura se zatím nekoná 😊.

Po ulehnutí na břicho se rozjíždí již mnohokrát zde zmiňovaná gymnastická sestava a vystavování skvostného zadečku do zrcadel. Pokouším se jí za pomoci jemných náznaků trochu zpomalit a Kira velmi empaticky reaguje a stává se mazlivější, začíná mi koleny a následně rukou zajíždět mezi půlky a masírovat kulky. Zatímco já přitom začínám tvrdnout na kámen, ona mi něžně vzdychá do ouška a když mi pošeptá se šibalským úsměvem jestli se už náhodou nepotřebuju otočit tak málem stříkám. Hlásím tedy, že nutně potřebuju ale prosím ať ještě víc zvolní, že se chci udělat až ke konci vyměřeného času.

Po otočce by se erotično dalo krájet, nechá se líbat všude kam dosáhnu ústy. Svoje skvostný ňadýrka mi sama nabízí do úst a přitom si chytnu pevně její fantastickej zadeček a začínám jí ho jemně roztahovat. Když jí zajíždím dlaní na kundičku stihnu jen zaznamenat jak jí má krásně mokrou a vzrušenou ale v tu chvíli se mi stahuje z dosahu a už mi jí až do konce nepůjčí ani pošimrat 😪.  Dělám, že trucuju ale nakonec mi nezbývá než tuto jasně vyznačenou hranici respektovat. Chvilku trvá než se znovu sladíme ale pak mi připadá jako kdyby dělala vše proto, aby mně uspokojila jinak a vynahradila mi to, co mi bylo odepřeno. A šlo jí to náramně 😄.

Když jsem jí slíbil, že to nijak nezneužiju, tak na mně krásně vyšpulila tu svojí nádhernou lasturku a jí mohl hladit a líbat a svírat a rozevírat zadeček a jen jsem se divil proč nás oba tak trápí když jí má viditelně zrůžovělou, orosenou a jemně pootevřou vzrušením. Krásně sténala a masírovala mi kulky a pak se posunula víc dopředu a dala mi před ústa svoje sladké nožky. S těmi jsem si mohl užívat do sytosti a pak jsem jí poprosil o foot job. Přesunula se na záda mezi mé roztažené nohy a rozjela fantastický koncert při kterém mi odplul málem mozek z hlavy. Svými chodidly mi masírovala nejprve kulky a pak se zapřela nožičkama o můj zadek a začala mi s nima masírovat prostatu. To jsem šel už skoro do mdlob a věděl jsem, že už dlouho nevydržím a začal jsem jí znovu prosit ať zvolní ale ona už mně tentokrát neposlechla. Naopak se posunula tak, že mi nožičky nacpala zpátky do úst, sevřela mi ho mezi stehna tak blízko kundičce, že jsem cítil jak jí má rozpálenou a začala za hlasitého sténání imitovat přirážení. To už nešlo vydržet. Snažil jsem se chvilku vybavit si ksicht svojí tchýně ale ani tenhle kalibr nezabral. Kira zrychlovala imitovanou kopulaci a já začal stříkat jako zběsilej a nastavení vycházelo tak debilně, že jsem si málem zcákal svůj vlastní ksicht. 🤣

Finále tak přešlo v uvolňujíci smích a Kira vše poctivě pouklízela a pak se ke mně tak krásně milenkovsky přivinula až mi došlo, že jsem jí už úplně odpustil, že mi odepřela ten svůj nedobytnej poklad. I jsme si o tom chvilku povídali a vyšlo z toho, že jsem se už při akci nemýlil. Kira kundičku nepůjčuje nikoli proto, že by se jí to nelíbilo ale naopak právě proto, že se jí to líbí až moc a má pak hodně bouřlivý orgasmy. A ona nad sebou při masážích nechce ztrácet kontrolu. Jestli teda nekecá. Ale pochybuju, že někdo z nás dostane šanci to prověřit 😉.

Můj závěr. Kira je nádherná kočka, vzrušivá a vzrušující a s obrovským smyslem pro erotično a kdyby půjčovala na hraní tu svojí sladce šťavnatou broskvičku, tak za ní vytopim mraky peněz v totální závislosti.

Takhle má ode mně obrovskýho smajlíka od ucha k uchu ale příště půjdu prostě tam kde půjčujou, bo jsem zkrátka a dobře asi prasák. 🤣

https://tapky.info/?3677,kira-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Kira_NEW3-1.jpg

4.8 8 votes
Hodnocení recenze
6 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
17 dubna, 2022 07:18

Jasne, pripisuju ji na dlouhy seznam Kralicich netykavek- bere si dvojku, nenecha si sahnout na kocku- v soucasnosti bezna praxe u Kraliku, takovy standard…Dobre ti taky vysvetlila, proc ti ji nepujci, to urcite- bourlivy orgasmy🤣🤣🤣 Navrhuju vystavit ji zakaz dotyku komara!

Last edited 2 let před by Andrej
17 dubna, 2022 10:21

😀 😀 , to dává smysl nepůjčím abych neměla bouřlivej orgasmus, Andreji bud shovívavější 😀 až na tuhle třešničku mi to přijde jako moc fajn..
ja zas ani nemam rád ty co jí půjčí automaticky stylem nacouvám na něj ..to je na mě moc 😀 , kompromis by byl ideální ale tak máme moc velký nároky asi ..

Last edited 2 let před by Peters32
16 května, 2022 14:40

Ty nožičky do pusy plus masáž prostaty dala jen tak nebo za příplatek za masáž prostaty a francouzské líbání?

24 května, 2022 10:15

Tedy lepsi recenzi jsem uz dlouho necetl, mas spisovatelskej talent, super.

6
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx