Erotické masáže Praha

Janet – Infinity Spa

Opět jsem zavítal do Infinity i díky akci na 60 minutovou masáž za 16 stovek. Vybral jsem si brunetku Janet, která na fotkách vypadá hodně atraktivně a v rozvrhu není tak často. Doufal jsem, že ty fotky nejsou jen „ilustrační“. A můžu konstatovat, že nejsou, i když jsou samozřejmě vylepšené. Věk bude již klasicky vyšší, ale tělo má Janet hodně fajn a pevné. V obličeji je to takový východoevropský typ ženy, něco jako Molly z Nirvany. Škoda, že se nepodobají také stylem masáže. Janet je naproti Molly ledová královna.

Masáž začíná zajímavou polohou, kdy si provokativně klekne k mé hlavě, jen škoda, že tam nemají vyšší polštář a že je tam taková tma, mohl jsem mít luxusní výhled Hezky mi masíruje záda a nohy, pak trochu B2B. Po jisté době se přesune do již klasické polohy k zadku a pokračuje v ruční masáži i s B2B. Je to příjemné, ale ne moc nápadité. V podstatě se střídají a opakují nějaké dva tři tahy. Do zrcadla se nenastavuje, co je škoda. Bylo to takové profi a s odstupem, i když nemůžu říct, že by to nebylo vzrušující.

Po otočce přechází Janet nejprve do kolmé polohy k mému tělu, co mám rád, neboť si ji tak můžu prohlédnout celou, stejne jako chytit její zadeček. Na pipinu jsem jí prsty nezašel, myslel jsem, že na to bude ještě čas později, ou jak jsem se jen mýlil. Při tom jak se tvářila bych možná i dostal po prstech. Janet se následně pouští do dobré prsní masáže penisu. Má hezké plné dvojky a já si to užívám. Ona se ale dost mračí, na mě se raději nedívá vůbec a nějaké přitulení je bez šance. Nemám z toho příjemný pocit, i když žaludový dolník reaguje docela pozitivně směrem nahoru celou dobu masáže. Naštěstí v tom momentě selhalo propojení s mojí myslí, co jsem rád, neboť už se mi stalo, že moje větší hlava zablokovala moji menší. Chvíli po mně mechanicky proklouzne a jde na ruční masáž penisu a kuliček. Ta je fakt dobrá, obouruční, je vidět určité zkušenosti, nemusí ani moc přidávat na intenzitě a je dobojováno. Kdybych chodil na masáže jen kvůli lingamu, tak Janet by byla na předních příčkách. Nejen palec nahoru.

Ale… bylo mi to divné, že se na to vrhla tak brzy po otočce, no a ještě k tomu co nejdál odemne. „Oblíbená“ poloha u kolen. Nataženýma rukama jsem si trochu vybojoval, že se během tohoto kvalitního, ale neosobního handjobu, občas nahnula abych měl na dosah její prsa. Ale nijak extra se jí to nelíbilo. Já jsem se ale nenechal odradit, protože hladit ji při tom na koleně už odmítám, to ať si nechají dámy pro nováčky.

No ale nejhorší bylo, jak se u toho tvářila, celkově během masáže, a hlavně při samotném mém vyvrcholení. Jako kdyby najednou ucítila silný psí prd. Já jsem u toho ze sebe nevidal ani hlásek. Měl jsem z toho pocit, jako bych byl na nějakém odběru semene. Čistá biomechanika. Atmosféra nebo GFE nula bodů. Mohla si raději zezadu na mě sednout (nemyslím hned 69), nemusela by se tak na mě dívat ani na něj a já bych si krásně užil její zadek nebo kozenky, neboť tělo má moc fajn podle mě. No a jak už jsem zmínil, handjob ví kvalitně. Komunikace žádná, jen pokyny, vykání, společná sprcha pouze po a taková jako když vás musí umýt sestřička v nemocnici nebo nekde na záchytce, s tím rozdílem, že je při tom nahá. Větší led než venku na ulici.

Janet se nejvíce usmívá při loučení a platbě. To si až říkám, že sakra, je to ta samá ženská? S rozpuštěnými vlasy a úsměvem na tváři vypadá mnohem lépe. Před platbou ještě chvíli čekám na pokoji, kde si všímám, že na lokálních hodinách jde čas o 5 minut napřed. To je k smíchu drahé Infinity. Samozřejmě, že jsem o těch minimálně 5 minut dřív venku, ale to už ani nebudu komentovat.

Nevím, jak to ohodnotit. Masáž profesionálně zvládnuta dobře, „zralejší“ masérka se sexy tělem a potenciálem, ale ten odstup byl totální. Takže vychlazený neutrál. Možná s nějakým větším sportovcem by se víc odvázala, moc jsem se jí nelíbil.

https://tapky.info/?3903,janet-infinity-spa-603-373-881-603373881

DC4514B9-ADFA-40B4-A917-CE63949735E4-819x1024-2.jpeg 58989096-C5C6-4965-A964-A089513162C5-839x1024-1.jpeg 054CFFA3-F980-4122-8334-61D09834A265-819x1024-0.jpeg

4.7 3 votes
Hodnocení recenze
8 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
14 února, 2022 17:46

Tohle je recenze, která je z mé strany neocenitelná. Obávám s, že bych z tohoto zážitku odcházel s depresí a ještě si nejsem jistý, zda v mém případě by velká hlava nezvítězila nad malou 😀 Díky!

14 února, 2022 17:54

já nevím no já si s ní asi sedl lépe.. za mne si takovouto recenzi nezaslouží, tím netvrdím že někomu takto nesedne nebo že to není její standart, jen můj zážitek byl jinej ( i když si zas netroufnu napsat top)…zažil jsem spousty horších a více neosobních masáží.. , ale ze začátku také byla chladnější to mohu potvrdit, pak o bylo postupně lepší.. asi tak za mne.. možná to je jedna z těch co dělají hodně na základě sympatií…

btw nic proti Molly 🙂 , ale řekl bych že Janet je pro mainstream (ale samozřejmě záleží kdo co prefeuje) objektivně vizuálně o level výše. , u Molly už je to i o tom jakému chlapovy se tyto typy líbí. Přístupem je ´v základu´ Molly lepší 🙂

Last edited 2 let před by Peters32
14 února, 2022 18:47
Reply to  Sktr

souhlas, taky mám třeba občas průměrnější zážitky s některými masérkami co tu mají i třeba dobré hodnocení , občas je i těžko říct co se těm holkam motá hlavou 😀 , aktuální rozpoložení slečny snad krom rutinérek rozhodně bude hrát roli také

k času v infnity, chce to vytrvale přeřizovat 😀 😀 , kdyžse takto snaží ojebavat čas

Last edited 2 let před by Peters32
16 února, 2022 15:15
Reply to  Sktr

Já tomu říkám stažení do prostoru A6  😆 . To jsem zažil s Kirou a proto ještě čekám, kdy jít k Sáře, neb se obávám, že výsledek bude podobný.  😒  Kira to zachránila tím, že v první polovině mi na zádech zatančila celé Labutí jezero … .

Mluvil jsem o tom dlouze s Nikol, která mi vyprávěla, že takhle začínala, že byla na vyhazov, protože k ní nikdo nechodil. Postupně na to přišla a řekl bych, že se neustále zlepšuje a moc dobře ví, jak to zařídit, abychom s k ní rádi vraceli. Taky dnes má narváno. Ale na to musí přijít každá holka sama … .

21 února, 2022 17:18
Reply to  Sktr

Aha, tak jsem si Tvou recenzi pamatoval špatně. Tak ještě vymyslet, jak sochu rozpohybovat. Asi by se hodil nějaký Pavel Pavel. Je to někdo takový?  😂 

16 února, 2022 22:33
Reply to  LanceArmstrong

😁😁😁

8
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx