Erotické masáže Praha

Sofie – Rabitt Hall, Vinohradská

Zdar borci!

nechci tu nosit dříví do lesa a psát x-tou standardní recenzi na jednu z nejproslulejších masérek na scéně, proto se soustředím hlavně na ty postřehy, které tu, myslím, spíš nezazněly a mohly by třeba někomu usnadnit rozhodování, jestli se pouštět do martyria hledání volného termínu u jedné z královen králíkárny. Jelikož chvála na Sofii tu už byla vypsána tolikrát, možná tak moje doplnění můžou dát dohromady negativní dojem a rovnou předešlu, že tak to úplně není. Ale pojďme to vzít popořadě.

Masáž asi před týdnem a půl v nových prostorách RH na Vinohradské, kde jsem byl poprvé. Zatím to tam pro mě nemá to erotické kouzlo, které cítím z Mánesky. Možná prostory ještě nejsou úplně zabydlené, možná to taky bylo tím, že jsem tam byl za dopoledního klidu a kromě Sofie jsem nikoho jiného nepotkal. Velkým plusem je luxusní sprcha přímo na pokoji, která trumfuje i sprchy v MataHari. Někdo tu už psal o tmě na pokoji a pod to se určitě můžu podepsat – červené světlo z Mánesky pro mě má rozhodně větší náboj.

Abych se dostal k Sofii, rezervuju na termín dopoledne a asi týden dopředu, objednán Mix na 60 minut. Komunikaci s RH po chatu není co vytknout, vše naprosto hladce. Vpuštěn jsem hned a na čas.

Přivítání jak má být, Sofie v župánku je milá hned od začátku, kamarádská pusa na tvář, nabízí přezutí a něco na pití. Kafe jsem si vypil, vodu přinesenou sice správně společně s ním, ale v notně omakaný skleničce, už ne. (Jasně chápu, řešit něco takovýho v saloonu, je možná divný, ale chuť jsem už stejně neměl.) Sprcha před nabídnuta a využita a až na tu tmu kolem mám aspoň šanci se se Sofií trochu seznámit a zakusit na svém těle něco z její přítulnosti. Tělo má skvostné, podle mě není co vytknout (s kérkama ani sem tam s piercingem problém teda nemám).

Ač trochu připraven z předchozích recenzí, i tak jsem nakonec lehce zaskočený tvrdými hranatými rysy její tváře. Alespoň za mě se tedy už dost přifouknuté rty dobře nedoplňují s jejími širokými lícemi (a stejně tak ani vlasy hladce stažené do drdůlku, nicméně tady chápu praktičnost hraničící s nutností). Jasný, jen kvůli tvářičce tu nejsem, ale taky nejsem pornoherec a atmosféra pro mě a pro zdar celé akce hraje svoji roli.

A právě ta ve spojení s problémem jménem komunikace taky začala váznout. Sofie bohužel krom drsnější tváře a i hlasu z nějakého důvodu lpí na tom, že mluví česky, ovšem s přízvukem takovým, že to tahá za uši a i obsahově je domluva na hraně srozumitelnosti. (Při mém příchodu třeba trochu trvalo, než jsem se dobral, že „…pržiště  Manesova“ neznamená, že mám za ní přijít příště radši tam, ale že se ptá, jestli jsem dřív chodil do Mánesky.) I když je uvolněný pokec fajn, já ho k akci nutně nepotřebuju a byl bych u Sofie úplně happy, kdyby komunikaci u její suprový masáže klidně omezila na 10-20 nacvičených slov/frází v neutrální angličtině a možná by to jen celé nabylo na roztomilosti a na kouzlu.

Když se mě tímhle způsobem snaží usměrňovat, abych jí nenarušoval průběh její práce, která je pojatá spíš jako skvěle nacvičená show, než jako spontánní akce, tak se prostě začínám trápit. Fakt tápu, jestli se mi snaží říct, abych se volnou rukou věnoval jejímu tělu více, než se o to pokouším (dodávám, že prsty do holek zrovna na potkání nestrkám), nebo abych jen v klidu ležel a nechal se opečovávat. Nejdřív jsem myslel, že to bylo to první, ale správně bylo asi za b)…

A když už mi pak u masáže druhýho lýtka celkem počtvrtý rozkazuje: „OTPuÓÓČIŇ!!“, což by se mělo přeložit asi jako: „uvolni se trochu, brouku!“ (ano, dost sportuju, masérka se se mnou spíš nadře a moc s tím nenadělám), tak jsem jen cítil, jak mě opouští poslední zbytky vzrušení a začal jsem se reálně obávat o úspěch svojí návštěvy. Zkrátka a dobře, souznění a chemie mezi námi na první dobrou prostě nezafungovaly.

Na to, aby to skončilo celkovým fiaskem, je ovšem Sofie až příliš dobrou masérkou. S jejím přesunem ke střední části mého těla se mi opravdu podařilo si naordinovat požadované uvolnění a ona prostě předvedla svoje umění, jak tu už bylo tolikrát popsáno. Za sebe bych vyzdvihl nevídanou „dotaženost“ její masáže. V poloze, kde Vás jiná holka masíruje rukama a jezdí po Vás zároveň tělem, že jen vrníte blahem a nic dalšího byste si už nevymýšleli, tam si Sofie dává vědomě záležet, aby se na Vás tak akorát správně tlačila podbřiškem a nějak zvládne se ještě prsty nohou zaklesnout do Vašich lýtek a dotáhnout kontakt celého těla k dokonalosti. Určitě dovede vycítit, co na koho v koncovce platí. Jak jsem psal, měl jsem v jednu chvíli obavy, aby se vůbec zadařilo, tak jsem byl rád za průběh mířící k happyendu, nijak jsem si to sobě ani jí nekomplikoval a neprotahoval a nechal věcem volný průběh. Myslím, že pochopila, že na mě funguje tvrdší zacházení a dovedla vše do zdárného konce dost přímočaře s jejím kolenem natlačeným mi mezi stehny do rozkroku… Jindy bych si to asi užil víc a hlavně víc po svém, ale tentokrát jsem byl za tenhle výsledek rád.

Přeci jen ale ještě jednu drobnou kritickou poznámku: pokud sami nejste silní kuřáci, neubráníte se tomu, abyste ze Sofiiných dlaní a předloktí neucítili občas cigaretový kouř. Dokážu to odstínit (nakonec až tak často to při masáži nemáte šanci postřehnout), ale příjemný to není a nepamatuju, kdy jsem to naposled u jiný holky zaznamenal.

Závěrečné tulení bylo v příjemném kontrastu s předchozím děním velké GFE a vůbec jednoznačně pozitivní fáze. Za jejího broukání a do pomalého rytmu hudby jsem byl dohlazen a domazlen. Závěrečná sprcha nabídnuta a mnou jako vždy odmítnuta. Celkový timing dokonalý, dveře-dveře za 60min.

I vzhledem k tomu, že jsem měl masáž s 50% slevou z obvyklé plné ceny (ze strany RH nabídnuté odškodné za logistický průšvih při mojí poslední návštěvě v prosinci), dávám celkově neutrální smajlík s lehce pozdvihnutými koutky. Jestli opakování ano či ne, to je i pro mě otázka – dovedu si představit, že druhá „poučenější“ návštěva by dávala šanci na opravdu velký zážitek. Ale zatím převažuje spíše vzpomínka na chybějící hlubší chemii, a tak asi radši vydám prozkoumávat zase jiné vody…

Akci zdar!

Xx.

https://www.tapky.info/?3497,sofie-rabbit-hall-774-910-918-774910918

4 13 votes
Hodnocení recenze
7 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
24 ledna, 2022 13:46

Mimochodem co znamená logistický průšvih? Chyba v rezervaci, nebo jsi se na pokoji sešel s nějakým kolegou? 🙂

26 ledna, 2022 11:24
Reply to  Xxavier

Člověče, za takové zážitky by někteří rádi i zaplatili 😀

26 ledna, 2022 20:13
Reply to  Jenbonbon

Jestli toužíš po podobných „logistických zážitcích,“ navštiv salón Extaz. Tam je prý něco podobného u každé návštěvy… 😀

26 ledna, 2022 20:16
Reply to  Aladar

náhodou naposledy to bylo vcajku ale spíš to považuji za náhodu 😀 , je ovšem pravda že moje aktuální statistika je tak 70% že se něco ´stane´, občas je to blbost občast to lehce naštve :

Last edited 2 let před by Peters32
26 ledna, 2022 21:36
Reply to  Peters32

Já tam byl jednou a psal jsem tu o tom…. 😀

28 ledna, 2022 19:46
Reply to  Aladar

Hele, někdy to schválně vyzkouším. Zrovna já mám dobrodružství rád 😀

7
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx