Erotické masáže Praha

Sofie – Rabitt Hall

Můj názor na Sofii už asi nikoho zajímat nebude, ale já ho stejně sepíšu. A nenapíšu asi nic nového. Ale podle mě i taková recenze má jistou hodnotu. Potvrzuje, že masérka je stále extra třída, ve formě a že ji to ještě nepřestalo bavit. A takhle bych to vlastně mohl ukončit.

Ale tak no, dám tu toho víc. Tak jako v Chorvatsku „žuja je zákon“ tak v Rabbitu „Sofie je zákon“ a povinnost, tedy pokud má člověk štěstí a je dostupná. Šel jsem za ní s touto myšlenkou, neboť upřímně mě její fotky (piercing/ink) až tak neoslovily a kdyby tu neměla ten houf pozitivních reakcí, tak bych si ji asi z nabídky nevybral.

Na Vinohradské mě vítá Sofie s úsměvem, podáním ruky a pusinkami na obličej a to se mi líbí. „Přitom taková blbost„, která ale vždy potěší. Hned stáčíme do první místnosti, kde je docela tma, takže jsem si Sofii ani nestačil trochu víc ohlédnout. Má takový drsnější vzhled no, když se akorát neusmívá. Rád bych viděl její zelené oči, ale v tom pokoji je taková tma sakra, a to už ani nemluvím o sprše, která je skrytá za rohem. Když tam Sofie zalezla, tak jsem chvíli váhal, zda jít za ní, protože jsem čekal, jestli tam ještě něco nerozsvítí. Ve sprše jsem ji v podstatě jen nahmatal, ale neviděl. A ne, nejsem šeroslepý, zatím. Škoda, čekal jsem nějakou sexy společnou sprchu. Sofie mě pak už úplně dorazila, když po mém ulehnutí ještě o něco ubrala z jasu osvětlení místnosti. No jo, měl jsem se už tehdy ozvat. Ještě stále se někdy chovám jako nováček. Toto je mimochodem jediné negativum našeho setkání. Ještě jsem nezažil masáž ve větší tmě.

K masáži ve zkratce tolik, že mi dopřála skoro všechno, co zde bylo popsáno, všechny ty už legendární vychytávky a sibířské specalitky, a všechno to na mě fungovalo. Je to fakt 1. třída a originál.

Ale popořadě. Hned po prvním doteku jsem byl překvapen s jakou silou se do toho pouští. Byla to opravdu tvrdší masáž. Abych ještě něco ozřejmil, k Sofii jsem zašel po třech takových slabších předchozích masážích, takže možná budu i trochu přehánět. Všechno co dělala mi plně vyhovovalo. Pasáž na břiše má řádně vymakanou, neopakuje se snad žádný tah/pohyb a pěkně to graduje až do „žabí“ polohy Asi tak bych to nazval. Sofie má sehnutá lýtka ke stehnům a chodidla zaklesnutá v mých stehnech při rozkroku a ruce vpředu u sebe, přičemž se jazykem věnuje mému uchu, mám z toho takový pocit, že se o mě až přicucla. Velmi vzrušující a nikam nespěchá, takže si to můžu dostatečně užít, i její pěkné vzdechy. Kvalitka. Až jsem vlastně zavíral oči, takže vizuál pro tentokrát nebyl potřebný. Při každé změně polohy vždy přichází s něčím novým a já se můžu jen těšit, co zase vyvede. Jednou se pěkně nastaví do zrcadla, ale díky té prokleté tmě nemám možnost shlédnout její pokladík. Na co ale rychle zapomínám, ale musím si na to dát příště pozor.

Po otočce pokračuje ve skvělém stylu, nabízí se k dotekům, nastavuje vždy tak, abych ji měl na dosah. Imituje lecco možné Jojo vrátila mi víru v erotické masáže. Jediné, co mi nedopřála byla 69ka, ale to už bych byl řádně nenažraný, kdybych to vyžadoval. No přišlo mi to divné, že při tak docela odvážné erotice a po jiných „prasečinkách“ jsme se nedostali k této oblíbené poloze, takže jsem vlastně ani jednou během celé masáže neviděl její onú, což mě při takovém typu masérky překvapilo, ale určitě to neberu ve zlém, jen ten nedostatek světla. Po mém konci se ještě na pár minut přitulí ke mně tvář k tváři. Je to velmi pěkný tichý závěr bez jakýchkoli slov, lepší než nějaký klasický pokec o zaměstnání, myslím, že oběma nám to tak vyhovalo a alespoň jsem viděl/cítil i její něžnou stránku.

Po masáži se mi svěří, že není úplně fit. Tak pokud tohle nebyl její standardní výkon, tak se mám ještě na co těšit. Tady není co řešit, jen opakovat. Ale příště si donesu čelovku …na jeskyňku

https://tapky.info/?3497,sofie-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Sofie3-1-1.jpg Sofie2-2-0.jpg

4.2 11 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
23 ledna, 2022 23:38

Nás samozřejmě Tvoje recenze zajímají a baví :-). K té tmě mě napadá jediné vysvětlení – třeba je to snaha jak vybudit ostatní smysly :-).

Chybí mi tam ještě jakou jsi měl masáž, třeba v tom bude odpověď ohledně 69… .

29 ledna, 2022 12:04
Reply to  Sktr

Souhlas já třeba nemám ani problém s masáží, kdy bych měl závazné oči a neviděl vůbec nic. Ale v novém RH bych řekl, že Herba na zbytek vidět poměrně dobře, podle mě lépe než v předchozím, ale tohle je v jednom úhlu a čekám, že s tím něco udělají, protože to tady zjevně vadí skoro všem.

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx