Erotické masáže Praha

Marta – Nirvana masáže

Salon za mě super, jestli si někdo chrochal jak to vypadá v Luxury, tak tohle je o level výše, sice dost přítmí ale pěkně udělaný, velký sprcháč na pokoji (byl jsme jednou, nevím jestli mají ostatní pokoje také svuj nebo jestli se musíte courat po chodbě).  Pro případ, že budete na zvonkách hledat salon, tak vlez do salonu je samostatný vpravo od vstupu do baráku.

Už ve dveřích jsme chtěl dát otočku, protože Marta měla ve tváři nasraný výraz, nicméně jsem vlezl do dolu. Marta je drobek, taková masitějsí, za mě ale v pohodě, mladej vzhled, rovnátka. Pri ukázce ceníku nabručenej výraz trochu povolil, nakonec jsem vzal jen půlhodinu protože jsme cítil spíš průser. První sprcha společná, kontakt ve sprše minimum, když jsme jí pohladil po ruce dat jsem měl pocit, že z toho sprcháče zdrhne, v tu chvíli jsme začal mít pocit že i ta půlhodina hbyla chyba. Vlastní masáž byla z její strany taková silová až křečovitá, docela se nadřela, na jednu stranu oceňuji, že to nefláká, ale chybí tomu erotický náboj, prostě orotična tam bylo jako při tahání pytlů cementu. Po otočce jsem skusil lehký otlapkávání, ale zřejmě z její strany to bylo hodně na zapřenou. Pak spíš sterilní hoňka kdy mi sedí u kotníků a střídavě bezmyšlenkovitě honí (tedy jediná myšlenka je „tak už se konečně udělej“) a kdy drží jednou rukou péro u kořene a druhou honí žalud. Tak nejak se to doklepalo do konce asi i s drobným přetažením času.

Suma sulárum – Marta má problém. To, že nedělá pussycat má na webu, ale zjevně je problém dotýkat se jakékoliv jiné části jejího těla, což je tak trochu u totoho typu služeb na prd.

Na doporučení to není:(.

http://tapky.info/?3748,marta-nirvana-masaz-775-445-442-775445442

Doufám, že nehodím tapinkářovi vidle do odměn.

marta_021.jpg

3.8 5 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Admin
Famed Member
17 listopadu, 2021 20:52

Ja myslim ze kazdej spravnej manazer masazi musi pocitat jak s dobrymi, tak i spatnymi recenzemi, kterych pokud bude vic, tak bude muset slecnu lepe proskolit, nebo se ji zbavit 😉
Jinak za tuhle recenzi ti listek do slosovani nedavam, ale ne z duvodu ze je to negativni recenze 😀 Ta fotka vazne neni poradna fotka ….

17 listopadu, 2021 21:37
Reply to  admin

Admine:
Zeptám se tě jen jednou! Proč doprdele necháš mé kladné recenze na salon Rabbit Hall, ale smažeš mou špatnou recenzi na Studio Le Velour?! A pak ještě napíšeš takový comment na nějaký jiný salón, kde zdůrazníš, že musí správný manažer počítat i se špatnými recenzemi? Přitom necháš mou špatnou recenzi na nějakou starou rašpli???Víš co nesnáším? Zkurvenou korupci a zkurvené zasrané zmrdy, kteří záměrně mažou špatné recenze salonům a to ani nechci vědět na základě jaké dohody…

17 listopadu, 2021 22:07
Reply to  Mr.Brooks007

Pane, nechci do toho zasahovat, ale jak jsem to pochopil já, tak problém s tou Tvojí recenzí byl ten, žes tu samou postoval dvakrát, jen jsi vyměnil jména masérek, tím pádem se obě dvě staly nevěrohodné.
Jinak za sebe nemám pocit, že by tu byly potlačovány negativní recenze. Pár jsem jich taky napsal.

Last edited 2 let před by Darkmoon
3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx