Erotické masáže Praha

Terka – Rabbit Hall

Návštěva byla uskutečněna asi před měsícem. Domluva přes WhatsApp byla bezproblémová a rychlá jako vždycky. Terka je hezká, štíhlá holka. Pro někoho by možná byla moc hubená, ale pokud víte, do čeho jdete, tak se vám bude líbit. Parametry sedí a fotky jsou její, i když neúplně správně zachycují její charakter. Terka je taková čistá duše a např. fotka s bičíkem se k ní vůbec nehodí a sama se mi přiznala, že se jí fotky vůbec nelibí :D.

Už u vchodu byla usměvavá a rozhovory s ní plynuly dost přirozeně. Myslím, že jsme se docela sedli, jelikož jsme spolu kecali téměř od začátku masáže až do konce. Mně nevadí kecání na masážích, a dokonce to uvítám, pokud je o čem mluvit. Samozřejmě u intenzivnějších chvil, Terka věděla, kdy má přestat mluvit. Přijmul jsem společnou sprchu před a udělal jsem dobře. Už ve sprše jsme se docela seznámili. Vzájemně jsme si pomohli rozetřít sprchový gel a vyměnili si dost doteků na intimních partiích. Tam bylo poznat, že Terce nevadí doteky, ale prsty dovnitř jsem nezkoušel.

Masáž s Terkou je pomalejší a více takové relaxační. Měl jsem pocit, že masážní provedení bylo dost podobné jako u Kláry. Zřejmě se od sebe učily. I když byla masáž pomalejší, tak určitě o to nebylo méně intenzivní. Za co ji musím ocenit, je, jak byla neuvěřitelně ochotná a trpělivá. V průběhu masáži jsem ji poprosil snad 5-6x o změny polohy a vždycky mi bez problému vyhověla. Ke konci mi řekla, že je ráda, že ji říkám, co mám rád, než abych se tam hodinu trápil. Jak již bylo zmíněno, Terka se dotekům nebrání a často se nastavuje, takže máte dost příležitostí ji prozkoumat. Sprcha po, už jsem vykonal sám, jelikož se masáž docela protáhl. Myslím, že Terka si chtěla osprchovat rovnou s dalším zákazníkem, aby ušetřila čas.

Když jsem odcházel, tak jsme se srazili s dalšími dvěma zákazníky, takže za to bod dolů. Od Terky jsem se dozvěděl, že se plánuje v blízké době otevření druhého salonu, který by měl být poblíž tomu současnému. Takže by se měl vyřešit problém s logistikou a taky problém s jediným sprchovým koutem (doufám). Fungovat by měly oba salony současně, takže pak je to o štěstí, kam nás pošlou. Čas door-to-door cca 70min.

Závěr na konec: Terka je drobná a hezká holka, která je ochotná vyhovovat vaším požadavkům. Masáž s ní má pomalejší tempo a je více relaxační. Pokud očekáváte více akční masáž nebo holka s plnějšími tvary, tak Terka nebude pro vás. Je pak škoda, když taková milá holka dostane záporné hodnocení jen kvůli tomu, že není váš typ.

Celkové hodnocení: . Opakovat zřejmě budu.

https://tapky.info/?3219,terka-rabbit-hall-774-910-918-774910918

asd-0.jpg Terka-1-1.jpg

4.1 10 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Junior
17 listopadu, 2021 20:23

Díky za recenziNa Terku  pár dní koukámmám drobnější holky rád a je přesně můj typNa jaké jsi byl masáží a co 69?

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx