Erotické masáže Praha

Sacura – Extaz

salon který je rozporuplný , ale dlouhodobě vždy nějaká ze slečen stojí za to.

opět se vrátím k logistice, ta je prostě v Extazu na hovno a je potřeba se na to připravit a chápu pokud tohle někoho odradí…mne to odrazuje taky ale zatím jsem našel vždy odvahu 😀 , prosím manažery aby si v tom bordelu udělali pořádek a pojali to zodpovědně pro vlastní dobro a jméno salonu . Pouze jedna návštěva letos proběhla v pořádku v ostatních pár případech vždy něco pokud to neskončilo rovnou  otočkou. Načasování, dostupnost objednaných slečen ,nabízení jiných slečen, čekačky…, holky třeba neví na jak jdete dlouho , co je potřeba ocenit jsou sprchy na pokoji, to je tak jediný 😀

Ted ale k tomu pozitivnímu.

slečna  prý pracovala chvíli v Králikárně ze začátku roku ale neseděl ji manažer ( já tam všechny neznal a z fotek si to nespojim), pokud je v extazu šťastná tak why not, ja tedy nevim v čem to tam má lepší…

Na začátek poznamenám že vizuální stránku popíšu na konci protože pro mě to přebil ten její TOP přístup, z fleku by mohla dělat ceněnou Gejšu. Vzhledem ke zkušenostem jak svých tak z doslechu je třeba si říct s masérkou co masáž bude obsahovat , neznám politiku salonu, ale aby člověk nedostal základní masáž chce si ověřit. Se Sacurou za základní sazbu jsem po krátké domluvě dostal plnohodnotné B2B. Je to milá slečna co vyjde v rámci mezí vstříc.

Sprchy společné obě, ne tak erotické jako třeba jinde ale je to předzvěst dobrého. Na začátku  ani nesnaží zakrývat že je  hodně z východu Ruska odněkud z hor.. takže Čína ani omylem nicméně asi blízko  jelikož to je na rozmezí takže exotika o trošku větší než u Kazašek to je . Jinak popis v profilu je sice napsaný ‚poeticky‘ ale v podstatě s ním souhlasím.

Masáž kdy jsem ležel na břiše za mě z těch nejlepších co jsem zažil. Promyšlená přitom přirozená a mezi nohama dráždí luxusně takže stojim většinu doby, podle mě to má v krvi samo nějaké zkušenosti už taky ale tohle holka musí mít v sobě. Spokojeně vrním a oddychuju jinde bych byl nedočkavý po otočce tady je mi to fuk 😀 , otočka před půlkou takže cajk. Po otočce stále velmi dobré ale po té první pasáži jsem čekal  víc ale bylo tam co tam má být .. gradace a cit pro dotyk co má je super.

Holčina umí velmi dobře  česky takže kdo rád pokecá tady bez problému.

Vizuální stránka no holčina je taková větší neni tlustá to rozhodně ne ale pro ty co jdou po hubených vyšších holkách to úplně není. Zas na druhou stranu pro kontaktní masáž je to super tělo. Bohužel si prý neodpustí nějaká nezdravá jídla takže jestli s tím nepřestane s věkem to bude horší. Sportuje takže tělo , zadek a nohy pevný, nechci říct přímo svalnatý ale pevný.  Prsa na masáž super jinak tím, že jsou velký tak jsou prostě volny ale za mne ok …zas se dostanou v zajímavých pozicích na zajímavá místa. Takže tolik k vizuálu,  na každém jestli za takovou slečnou chce jít.

Hlavně ji nepraste , možná se po vzoru gejš nechá ale taky se ji to moc nemusí líbit. Jinak ale samozřejmě ‚klasické‘ dotyky přijímá v klidu a vypadá že i ráda. Netykavka to rozhodně není kdo použije postupný přístup a podaří se mu navázat sympatie tak nebude zklamaný.

Za mě ji řadím kvalitou masáže přirozeností a atmosférou k  nej slečnám na scéně (neplést s se slečnami co toho dovolí nejvíce), byt osobně mě to táhne víc trošku jinam, což ale není její chyba . Za mne i nejlepší slečna z extazu (byt v extazu jsem měl historicky lepší masérku kdysi ), byt si myslím že prostě musíte použít osobní ‚kouzlo‘ aby více roztála a dostali jste i třeba něco malinko navíc.

Doporučení jednoznačně 🙂

unnamed-2dd-1.jpg

4.3 7 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx