Erotické masáže Praha

Dasha – Princess (Wellness – Mezibranská)

Návštěva pobočky v Mezibranské, která je zde často kritizována. Já k ní až tak negativní postoj neměl, protože jsem tam před lety zažil několik svých prvních masáží, v té době jsem tedy neměl s čím porovnávat a celkem jsem si na tamní prostředí zvykl. Pak jsem samozřejmě poznal i daleko hezčí salony, nicméně i tak jsem do Mezibranské, možná i trochu z nostalgie, občas zašel. Po poslední návštěvě si ale myslím, že se tomuto ruskojazyčnému doupěti na nějaký čas vyhnu.

Objednání proběhlo v pohodě a musím pochválit velmi příjemnou paní operátorku, která mi vyjmenovala nejen volné slečny, ale i na které pobočce jsou k dispozici. Kdybych tedy nechtěl do Mezibranské, tak nebylo nic lehčího, než si vybrat nějakou dívku z Mánesovy ulice. Já měl ale vyhlídlou Dashu, jednu z několika nových slečen, a ta úřaduje na Mezibranské. Čísel mají na stránkách několik, já volal na 773 480 202.

Dasha je vyšší štíhlá dlouhovlasá slečna, fotky i míry myslím sedí. Obličej spíše průměrný, ale je potřeba říci, že byla prakticky nenamalovaná a myslím, že vhodným nalíčením by ze sebe udělala moc hezkou holku. To je ale další problém pobočky v Mezibranské, dívky tam buď bydlí, nebo přinejmenším přespávají, takže se pak chovají tak trochu jako doma, na rozdíl třeba od slečen z Mánesovy, které bývají upravenější a i sexy oblečené. (Dasha mi přišla otevřít v teplákové soupravě )

Společná sprcha nenabídnuta, což je ale v salonu klasika. Domluva s Dashou ale dobrá, na Rusku/Ukrajinku (jinou národnost v Mezibranské sotva potkáte) čeština solidní (moc toho ale nenamluví). V chodbičce před pokojem ustlaná postel, což potvrzuje to, co jsem psal v předchozím odstavci. Masáž proběhla v pokoji, ve kterém jsem nikdy předtím nebyl (v dřívějších letech se nejvíc masírovalo v pokoji vpravo, později spíše vlevo vzadu, tohle byl pokoj vlevo vepředu). Místnost na první pohled nevypadá špatně, snad zde i proběhla nějaká rekonstrukce, ale jsou tu dva kameny úrazu. Zaprvé jen jediné zrcadlo u čela matrace, po stranách nic. Zadruhé velká tma na pokoji, mám za to, že nebyl osvícen žádnou svíčkou či žárovkou a jediné světlo bylo to, které šlo zataženým oknem z ulice. A toho opravdu moc nebylo.

Hlavní předností Dashi jsou prsa, má moc hezky tvarované trojky, takové ty hroty trčící dopředu, které mívají velmi mladé holky, proto i věřím uváděnému věku 20 let. Na pravém boku má výraznou kérku, ne náhodou je na všech fotkách zachycena z druhé strany. Je vidět, že s masážemi začíná, je to takové trochu chaotické, třeba v poloze na břiše nejdřív zdlouhavě masíruje chodidla, takže si člověk říká jé, to zas bude věčnost než bude otočka. Pak už to ale celkem odsejpá, třeba ruce nemasíruje vůbec (což mi tedy vůbec nevadí, ale po masáži chodidel bych to logicky očekával), chvíli masíruje zadek, pak snad ramena, chvilku se po mně sklouzne, otočka přichází pocitově (na hodiny nevidím) celkem brzy. Po otočce v podstatě jen dvě pozice, nejdřív na mě nalehne a nechá mě dosyta si hrát s jejíma prsama (zkouším i sáhnout dolů, pohladit se nechá, je mokrá, prsty dovnitř ne). Pak se otočí zády, sedne mi na břicho a v této poloze honí. Vlastně až v těchto chvílích poprvé sáhne na penis, s čímž já osobně nemám problém, ale co čtu tady recenze, tak dost lidem by to asi vadilo. Do sprchy jdu opět sám, čas neojebán, placeno až těsně před odchodem.

Shrnutí: holka hezká s famózními prsy, nechá na sebe sáhnout. Pokud bych měl někomu doporučit, tak spíš těm, co si chtějí užít tělesný kontakt, ale o kvalitní erotické masáži se mluvit moc nedá. Je vidět, že slečna začíná, prostě ji naučili pár základních technik, pozic a hmatů, které tak nějak mechanicky aplikuje, ale nějakou hravost či originalitu opravdu nečekejte. K tomu klasické nešvary pobočky v Mezibranské, takže s přimhouřením očí neutrální smajlík . V dohledné době plánuji vyzkoušet některou další z nových dívek v Princess, ale tentokrát už raději nějakou z Mánesovky.

https://www.tapky.info/?3740,dasha-masaze-princess-773-480-202-773480202

dash.png

3.2 9 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx