Erotické masáže Praha

Lucy – Matahari Salon

Zdravím, před nějakým časem jsem chtěl zajít na masáž a v podstatě nikde neměli volno, tak jsem se dostal až k Matahari, kde byla volná Lucy. Vzal jsem b2b na hodinu za 2200.

Lucy je moc milá, již na recepci měla úsměv na rtech a vypadala, jako by mě ráda viděla. Údajum na stránkách bych asi věřil. Prsa má opravdu malá s piercingy (to moc nemám rád…proč si to ty holky dělaj?). Chválím pěknou decentní vůní, kterou jsem cítil v podstatě po celou dobu masáže.

Po příchodu na pokoj nabídnuta společná sprcha, kterou jsou využil před i po. Už ve sprše mi ho postavila (nebo se ho pouze snažila umýt? Těžko říct. Nic divokého to ale nebylo) a šlo se na věc. Na břiše jsem strávil poměrně dost času, třeba 75%. Jinak šlo spíše o něžnější roztírání oleje a hlazení než sportovní masáž. Po chvíli po mně začala klouzat a občas si všimla i toho dole a donutila ho se probrat. Toho dráždění by ale mohlo být i více. Po otočce znovu klouzání a pak už finish, který zvládla bravurně. Venku jsem byl přesně za hodinu (takže se sprcha počítá do času?)

S masáží jako takovou jsem byl spokojený, ale zase to nebylo nic výjimečného. Na druhou stranu bych za 2200 čekal něco víc, oproti levnější konkurenci jsem přidanou hodnotu nenašel. Doporučit můžu, pokud neřešíte poměr cena / výkon. Já ale opakovat nebudu.

http://tapky.info/?3549,lucy-matahari-salon-773-164-811-773164811

4.2 5 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
27 července, 2021 16:30

Dobre s tebou vyjebala za ty prachy. Pohlazeni zad a rychla komari honka👍 Jen je topte v Mataharopodniku…

27 července, 2021 20:35
Reply to  daigorn

Angels, Climax, Matahari, Chilli Salon, skvělá místa kde vyhodit prachy do hajzlu a často ještě odejít nasranej domu. No kde jinde se tohle člověku poštěstí.

Last edited 2 let před by MrakyMrak
3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx